Filtre

Mijn 2e I phone bij Mobico en weer top geleverd

Supersnelle levering, perfect toestel!

Mijn IPhone 8 had de classificatie ‘zo goed als nieuw’ maar volgens mij is hij gewoon nieuw! Met de beste wil van de wereld lukt het mij niet gebruikerssporen te ontdekken! Binnen 24 uur in huis, compleet met alle gadgets.

Uitstekende service geen probleem ondervonden

Iphone X zo goed als nieuwe besteld bij Mobico, kreeg hem de volgende dag binnen en ik moet zeggen dat ik op het eerste ook dacht dat deze ook echt nieuw is. De batterijconditie wordt aangegeven met als status 100% en werkt goed. Geen enkel probleem ondervonden geen krasjes niks. Erg tevreden met alles wat er bij in de doos zat ( een Dongle voor de oortjes, oordopjes, een oplader en een hoesje+screenprotector). Goed bedrijf zou hier weer bestellen in de toekomst.

Superb

I-phone arrived the next day after making the order & was in top condition! Very pleased with the service, thank you!

Snel en netjes geleverd

Werd de volgende dag al geleverd. Als nieuw ziet er ook zeker als nieuw uit. Keurig in een doosjes met alle accessoires erbij. Zeer tevreden!

Uitstekend!

Buitengewoon goede en snelle service. Telefoon ziet er als nieuw uit ! Fijn dat er al een screensaver op zit en een beschermhoesje bij zit .

Snelle en volledige service is erg fijn👍

Ruime en duidelijke keuze op de website. Daarna dus snelle levering en vooral fijn dat er een hoesje en screenprotector bij zat. Erg compleet!!

Onlangs via Mobico een iPhone X besteld. Het was een versie: zo goed als nieuw. Dit samen met de actie dat je een beschermhoesje en screenprotector er gratis bij kreeg. Het bestellen ging makkelijk en snel De site werkt prettig en snel en er is veel keuze. Ik heb ook op andere sites gekeken maar daar was de keuze vaak minder en duurder. Bestellen en betalen ging makkelijk en je kreeg snel een bevestiging via de mail. De iPhone X zag er als nieuw uit! De iPhone werd in een net wit doosje geleverd met alle toebehoren. Toen ik hem eruit haalde zag hij er echt als nieuw uit. Alles werkte meteen goed en het overzetten van de gegevens van mijn vorige iPhone (5SE) ging snel en soepel. Vragen aan Mobico werden snel beantwoord Ik had nog een vraag. Deze heb ik via mail gesteld en dat ging heel snel en prettig! Fijne communicatie!

Ongeintreseerd

Telefoon zou volgende dag binnen komen daarna verteld aankomende vrijdag en vandaag was het weer uiterlijk dinsdag. Van het kastje naar de muur gestuurd. Telefonistes waren onverschillig. 😡

Blij met telefoon

Was beetje aan het twijfelen omdat er toch best veel krassen op scherm kwamen, maar als je kijkt dat die refurbished is ben ik zeer tevreden met kwaliteit wat ik kreeg! Zeker met hoesje oortjes oplader en koppelstukje erbij!

Houden zich helaas niet aan beloftes

iPhone 8 256gb als nieuw besteld op zondag 15 maart op voorraad volgende werkdag in huis. Vervolgens ontvang ik maandagavond laat IPV een verzend bevestiging een mail met de mededeling dat hij toch niet op voorraad is, en binnen 5 werkdagen alsnog geleverd word. Omdat het een verjaardagscadeau was voor 21 maart geïnformeerd of dat ging lukken en dat ging zeker lukken, telefoon zou woensdag of uiterlijk donderdag in huis zijn bij mobico. Aangezien ik donderdagavond nog steeds geen verzend bevestiging heb gekregen maar weer geïnformeerd, en helaas de telefoon was niet binnengekomen en ging dus ook op vrijdag niet verstuurd worden. Geen kado dus en al die tijd staat deze uitvoering nog steeds op de website op voorraad volgende dag in huis.

Top service .... goede prijs kwaliteit

Alles verlopen zoals het hoort. Omschrijving product correct. Toestel inorde 👍🏻

Snelle levering, Iphone-8 in zeer goede staat, echt een aanrader !

Ik heb de iPhone X als nieuw ontvangen met alle accessoires (Hoesje, oortjes, oplader, screenprotector etc.)! Dit allemaal voor een goede prijs en snelle verzending! Zeker een aanrader

Mooie goed werkende telefoon

Ik kreeg mijn I phone 8 binnen met gelijk al een bescherm glas erop er zat een mooi doorzichtig hoesje bij oordopjes en nog iets voor oordopjes. Echt een mooie en goedwerkende telefoon ben er erg blij mee! :)

Super easy bestelling en prijs kwaliteit is top !

De bestelling is makkelijk. Op de site is alles overzichtelijk, helder uitgelegd en eigenlijk gaat alles van zelf. De levering was de volgende dag er al en het is altijd erg prettig als hetgeen je verwacht ook uiteindelijk waarheid blijkt te zijn. Kortom een aanrader voor iedereen ! Ik ben wat je noemt een tevreden klant👍🏻.

Aanrader

Recommended! Service on par, product as described and great customer service!

Go Mobico!

Na veel speurwerk op het wereld wijde web, uiteindelijk besloten om bij Mobico een nieuwe I Phone 7 te kopen, lijkt een prima keuze, snel het juiste artikel met gratis screenprotector en Gelly case ontvangen, ondanks alle corona perikelen. Top, Go Mobico.

Goedwerkende, mooie, snelle telefoon volgende dag binnen

Ik heb de Iphone 8+ besteld, de volgende dag meteen in huis! Ik heb de categorie licht beschadigd en de schade die op de telefoon was, was nihil. Heel blij mee, top service!

Wederom helemaal top!

Voor de 3de keer een toestel via Mobico aangeschaft en wederom dik tevreden. In het verleden gekozen voor een goedkoper toestel met meer gebruik-sporen, nu een keer iets meer betaald voor 'zo goed als nieuw'. In beide gevallen voldoen de toestellen in alles aan de verwachting die je mag hebben op basis van de omschrijving op de website. Telefoon wordt geleverd met de relevante toebehoren, zoals een oplaadkabel met stekker en headset. Daar ontbreekt het bij andere aanbieders vaak aan. Het bestellen is eenvoudig en de levering snel. Voor mij is Mobico echt de beste en betrouwbaarste aanbieder van refurbished telefoons.

Mooi toestel!

Het toestel werd zeer snel bezorgd en ziet er erg mooi uit. Ik heb een ´als nieuw´ toestel besteld, maar er was geen enkel gebruiksspoor te zien. Ook het feit dat er een gratis hoesje en screenprotector bijzitten, is erg handig. Al met al een super goede ervaring.

Mobico jullie zijn fantastisch!

Eergisteren (dinsdag) heb ik bij jullie een refurbished IPhone X 64 GB zilver besteld, en al direct de volgende had ik de telefoon in huis. Fantastisch vond ik dat! Ik heb jullie gevonden via google, jullie stonden bovenaan. Ik heb lang gezocht op internet en heb voor jullie gekozen omdat jullie een goede beoordeling hebben, dat vond ik wel zo prettig. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe telefoon en heb er vast heel lang veel plezier van!

Goede ervaringen met de klantenservice

Ik had een iPhone X besteld en na een maand werkte de camera plotseling niet meer. Toen ik in de winkel langs ging kreeg ik al snel een vervanging (zelfs een cosmetische betere staat) Voor mijn vriendin ook een iPhone X besteld, hiervan bleek de batterij gezondheid wat minder te zijn (81%) ook dit was geen probleem, zelfs tijdens de corona crisis een snelle oplossing bedacht. Ik heb een nieuw toestel besteld en mocht het andere toestel terug sturen en het bedrag werd snel gecrediteerd. (Zelf al voor ik het toestel had opgestuurd!)

Chique

Eindelijk een chique deftige gsm in mijn bezit met mijn eigen verdiende centen. Binnen de 24 uur na het plaatsen van mijn bestelling, was ik al trotse eigenaar van deze iPhone 8 64GB Space Grey.

Super goede telefoon!

Ik was nog niet helemaal bekend met refurbished telefoons, maar toen ik’m eenmaal binnen had was het in principe een splinternieuwe telefoon! Erg blij mee!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL