Filtre

Geweldige service en top iPhone X

Een iPhone X besteld met lichte gebruikersporen. Maar ik kreeg er eentje die gewoon splinternieuw leek. Geen krasje te bekennen. Top ! :)

Zeker doen!

Iphone bestelde ik gisteren avond en vandaag had ik hem al in huis. Super service! De Iphone is tiptop inorde.

Een firma die juist werkt en stipt is

Super geregeld, nette iPhone Xs Max

Ik was even sceptisch bij het bestellen, maar geheel onterecht. De bestelling netjes volgens afspraak geleverd. De iPhone Xs Max ziet eruit als nieuw, geen krasjes, batterij in super conditie. Doosje met alle beloofde accessoires erbij. Mobico is een aanrader!

Zeer tevreden over mijn aangekochte IPhone x! De volgende dag al in huis, prima geleverd met alle toebehoren. Zou zeker terug bij jullie bestellen!

Zeer correct in contact en het nakomen van afspraken!

Uitstekende service! 2 telefoons in korte tijd besteld. De eerste liet op zich wachten. Uitverkocht. Gebeld en omgezet naar ‘als nieuw’. Een dag later was deze telefoon er en het verschil in bedrag stond 3 dagen later op de rekening. De beloofde extra laadkabel (als excuus omdat het lang duurde) werd nagezonden nadat die vergeten was met de zending. Echt top!

Helemaal tevreden

Een bijna nieuwe iPhone Xs ( ik kan aan het toestel niet ziet dat het een refurbished model is met lichte gebruikssporen) voor een stuk minder geld. En daarnaast ook nog een super snelle levering. Ook fijn dat alle accessoires erbij geleverd worden zoals deze ook bij een nieuwe iPhone geleverd worden. Ik zou iedereen Mobico aanraden! Als mijn telefoon over een aantal jaar aan vervanging toe is, zal ik weer bij Mobico bestellen.

Alles nieuw besteld maar is echt nieuw!

Prachtige iPhone 7 besteld, voor mij goed formaat, werkt helemaal super. Geen op of aanmerkingen. Batterij werkt 100%. Top aankoop!

Heel goed en zeer mooi

Telefoon in zeer goede staat geleverd en optijd, ik heb geen minpunt te benoemen!

Helemaal blij :)

Helemaal blij met mijn 'nieuwe' (refurbished) telefoon. Perfect geregeld zo! Ik kan iedereen Mobico aanbevelen (en is ook nog een goed voor het milieu :)

Zeer goede ervaring met Mobico

Prima overzichtelijke site Levering supersnel iPhone XS Max in uitstekende conditie Alle afgesproken accessoires meegeleverd

Accuconditie

iPhone 8 voor bijna 340euro gekocht, net binnen. Helaas is de accu conditie 89 procent,mijn oude iPhone was 94 procent

Slechte zaak, goeie telefoon

Ik had een telefoon aangeschaft met status ‘nieuw’ (niet zgan). Ik krijg een telefoon met hooguit twee kleine veegjes op de achterkant, geen ramp dus. Echter, ging ik er van uit dat de accessoires die bijgeleverd zaten van een degelijke kwaliteit al dan niet a-merk zouden zijn (want ja, ‘nieuw’). Dat was dus alles behalve het geval. Mijn oplader was direct doorgebrand en in de kabel zaten smeltplekken. Een mail naar de klantenservice met vraag om een nieuwe oplader wordt beantwoord met: ‘nee we hebben geen originele spullen.’ (parafrase). Tevens laat het bijgeleverde hoesje rare plekken op de telefoon zien. Al met al tevreden met de telefoon maar het bedrijf mag nog wel wat leren over service en klantvriendelijkheid.

Woensdagavond besteld en donderdagochtend al in huis! Snelle levering en telefoon van top kwaliteit. Erg tevreden!

Dienst naverkoop zeer flauw !

Snelle thuislevering, maar daarna als er iets is aan het toestel, is de klantendienst steeds overbezet en daardoor niet te bereikbaar! Teleurstellend.

Eindelijk een nieuwe iphone! En wat voor één!

De volgende dag was mijn nieuwe iphone er al! Wel wat problemen gehad door PostNL, maar hier kan Mobico niets aan doen en eind goed, al goed! Hoop dat dit XS'je lang meegaat!

Perfect product en afhandeling. Super!!

Supergoed

Onlangs een IPHone hier gekocht en werd de volgende dag netjes bezorgd.

Goede en snelle service

Voordat ik er erg in had, had ik mijn nieuwe iPhone al in mijn bezit. Alles zat netjes ingepakt en ik kon dan ook meteen aan de slag. Ik had gekozen voor een toestel die ‘als nieuw’ is en dat is ook echt zo. Hij ziet er super uit en werkt top!

Goede aankoop, jammer van de accu

Telefoon ziet er goed uit, accu is snel leeg

Top telefoon, relatief goedkoop

Snelle levering, telefoon is zelfs in betere staat dan gehoopt!

Ik heb afgelopen week een iPhone 8 Plus besteld bij mobico en hij kwam de volgende dag al gelijk binnen. Ik heb er heel lang over nagedacht want het gaat alsnog om veel geld en is het dan wel betrouwbaar dacht ik. Maar al met al is mijn ervaring super goed met dit bedrijf. Toen ik mijn telefoon in ging stellen zag ik dat mn batterij capaciteit nog maar 88% was en ik heb toen gelijk een mail gestuurd, kreeg binnen 10 minuten antwoord dat die vervangen kan worden als die onder de 85% komt. Dus ik vind dit bedrijf zeker n aanrader!

Ziet er als nieuw uit! Snelle service

ag na bestelling geleverd. Toestel zag er als nieuw uit. Alle onderdelen en promo aanwezig in pakje. Ondertussen 2 dagen actief in gebruik bij mijn dochter en die is superblij😁 Wel vroeg na ontvangst dus even afwachten om te zien of accu en IPhone op langere termijn goed meegaan.

Superblij

Heb een iPhone X gekocht bij Mobico. Hele snelle levering. Duidelijk. En mijn toestel werkt perfect. Ben er heel erg blij mee!

top levering en top kwaliteit!

Ik moest namelijk zeer snel een nieuwe iphone hebben dankzij mobico was dit mogelijk om de dag na de bestelling deze al in bezit te hebben door de zeer goede levering. De iphone heb ik "als nieuw " geselecteerd en dit klopt. Ziet er zeer nieuw uit en top kwaliteit!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL