Een aanrader, ik ben super enthousiast over kwaliteit en service!!
Ik kocht een refubish Iphone 8plus en ik vonind het een geweldige aankoop. De dag nadat ik het toestel besteld had, kreeg ik hem al binnen. Ik had een toestel gekocht met lichte gebruikschade, en er stond in de omschrijving dat er lichte krasjes konden zijn, dat het omhulsel wat versleten kon zijn. Ik heb echter nog geen schade van gevonden. Het toestel was mooi verpakt, ik kreeg er een Apple lader en Apple oortjes bij die er allebei splinternieuw uitzien. Ook kreeg ik een omzetter van oplaad naar geluid om dat er geen geluidsingang is in de iPhone. Ik had ook een glaasje en hoesje bij gekregen aan de hand van een actie. Het glaasje was al aangebracht en de iPhone voelt als nieuw. Het is een geweldige aankoop. Ik ben heel blij dat ik voor deze aankoop beroep heb gedaan op Mobico en niet ben langs gegaan in een plaatselijke handelszaak. Na mijn bestelling kreeg ik onmiddellijk een mail met daarin de factuur, waardoor ik me heel veilig voel op het gebied van garantie. Dank je Mobico, voor de service en kwaliteit! Een aanrader!!