Filtre

Geweldig , hier krijg ik nooit spijt van

Het was een top ervaring ik bestelde hem en kreeg de iPhone XR binnen de paar dagen al voor mijn deur . Ik merk niet dat de gsm al een keer gebruikt of gekocht is dit is top ! Ik krijg er nooit meer spijt van

Heb de iphone 8 plus gekocht, levering was super snel. Maandag besteld dinsdag al in huis. Ziet er als nieuw uit! In het begin deed het scherm het even soms niet maar dit is na een tijdje gewoon weg gegaan. Ik raad het zeker aan als je voor een goedkopere prijs een ‘nieuwe’ gsm wilt

Echt Top!

iPhone 8 savonds laat besteld en volgende middag al geleverd... lichte gebruik sporen bijna niet te zien. Oortjes, lader en hoes erbij, Top!

Zo goed als nieuw

Nieuwe iPhone 8plus gekocht op jullie site. Eerst wat schrik dat er “mankementen” aan zouden zijn. De iPhone is toegekomen in perfecte staat! Geen krasje! Mooi geleverd met een hoesje en een bescherm glasje op het scherm. Batterij werkt op volle kracht! Geen krasje/schreefje op te telefoon te zien. Ik ben zeer blij met de aankoop en had het me niet beter kunnen voorstellen ! Top service ook zo’n snelle levering !!! ❤️

goed en snel!

snelle levering perfecte staat Mobico werkt!!

Tevreden!

Absoluut tevreden over mijn geplaatste bestelling (iPhone Xs 256gb). Het toestel heb ik op zaterdagavond besteld en is op dinsdag bezorgd. Ik heb gekozen voor de conditie "als nieuw" en het toestel ziet er ook echt als nieuw uit. Werd mooi geleverd in een blanco "apple" doosje, met alle accesoires meegeleverd en een voorgeplakte screen protector! Enige minpuntje is de batterij capaciteit, deze staat op 96% terwijl de website doet vermoeden dat er standaard een nieuwe batterij wordt geplaatst. Uit navraag bleek dat de afkapwaarde 85% is voor vervanging. Gelukkig zit er 2 jaar garantie op de accu, dus kan ik deze kostenloos laten vervangen. Contact met de klantenservice hierover was moeizaam, ik kreeg vage en onduidelijke e-mails terug. Na herhaaldelijk contact is het me uiteindelijk duidelijk geworden hoe het zit met de accu. Verder niets dan lof!

prima afgehandeld!

Een gerefurbishde Iphone 7 gekocht, deze zou wat lichte gebruikssporen hebben, maar hiervan niets kunnen vinden, ziet eruit als nieuw! Zondagavond besteld, dinsdagavond bezorgd, prima. Goed verpakt en inclusief oortjes, oplader etc. Duidelijke, gebruiksvriendelijke en snelle website. Kortom bij een eerstvolgende keer kom ik hier graag weer terug, zo zou het overal moeten gaan!

Prefecte staat

Toestel kwam de volgende dag al binnen, en was in perfecte staat.

iPhone XS goud - Als nieuw

Gisteren mijn iPhone XS ontvangen. Super tevreden. Geen gebruikssporen en batterijconditie 100%. Ik raad het zeker aan.

Heel blij met mijn 'als nieuw' telefoon. Geen zichtbare gebruikerssporen en beschermhoesje zat er ook bij. Ook een snelle levering: zondag besteld, dinsdag binnen! Enige wat jammer was, is dat de oortjes die bij de iPhone X werden geleverd niet passen, dus daar moet je nog wel een verlengstukje voor kopen.

Gewoon goed

Zo goed als nieuw toestel voor een redelijke prijs. Snelle levering.

Mobico is snel en betrouwbaar

Via mijn collega kreeg ik een tip: Koop een refurbished telefoon bij Mobico. De volgende dag heb ik een Iphone X nieuw besteld, de daaropvolgende dag heb ik de Iphone X in ontvangst mogen nemen. De telefoon is niet van nieuw te onderscheiden! Perfect, Mobico is snel en betrouwbaar. Mijn volgende telefoon koop ik hier ook.

Mooie iphone 8 en inderdaad zo goed als nieuw!

De telefoon werd netjes verpakt afgeleverd met de bijbehorende accessoires. Telefoon ziet er mooi uit en heeft maar één piepklein krasje op de zijkant. Verder zo goed als nieuw en mijn dochter is er superblij mee. Ook heel leuk dat er nu een hoesje (goede kwaliteit) en screenprotector bijgeleverd werd.

Snel, vakkundig en ruime keuze

Ik ben erg tevreden over de service die Mobico levert, de keuze is voldoende en voor iedere portemonnee geschikt. Het standaard meeleveren van een screenprotector en een cover is geen overbodige luxe, en alles keurig verpakt en compleet geleverd. Na een aantal maanden was de capaciteit van mijn batterij slecht, na telefonisch overleg langs gegaan bij Mobico en terwijl ik wachten werd de batterij kosteloos vervangen omdat mijn IPhone 6S nog onder de garantie viel. Ik zou zeker mijn volgende telefoon bij Mobico aanschaffen, echter wel een nieuwe type

Snelle levering. Hartstikke fijn dat je een volledig pakket erbij krijgt met een lader, oortjes en een audio jack converter. Daarnaast zit er ook een glasplaatje op en een hoesje bok, super handig! Telefoon doet het ook hartstikke goed!

In één woord, top!

Ik heb heel snel mijn iPhone mogen ontvangen. Laat in de avond besteld en de volgende dag in de voormiddag ontvangen, van NL nr BE. Keurig verpakt, iPhone zoals beschreven, als nieuw, dus niks op aan te merken. De prijs zat veel beter dan op andere sites, daarbovenop kreeg ik een degelijk hoesje en screenprotectie extra. Accessoires zijn nieuw. Ik ben erg tevreden en ik koop zeker terug bij mobico!

Verrassend goed! :)

Ben je net als ik op zoek naar een goed werkende telefoon met goede voorwaarden, maar wil je geen rib uit je lijf kwijtraken? Dan kom je op Mobico terecht. En ben je dan net als ik door de recensies aan het scrollen om écht zeker te weten dat deze site betrouwbaar is? Nou bij deze kan ik je verzekeren dat je hier goed zit. Ik heb het internet afgestruind maar toch weer hier teruggekomen. Ze lever op tijd, houden je goed op de hoogte en je krijgt alle accessoires, en dat voor zo relatief weinig geld?! Ik was zeer verrast! Een hoesjes, screenprotecter, oordopjes, adapter, verbindingskabeltje voor je oordopjes, oplader en natuurlijk de telefoon zelf, allemaal in dezelfde topconditie! Ik heb al een aantal mensen aangeraden hier te gaan kijken en dat zal ik zeker blijven doen! :)

Levertijd

Te laat geleverd (zondag om 10u besteld, pas 8 dagen later geleverd), support is onvoldoende aanwezig en 'probeert binnen de 36 u te reageren'. Dit was een relatief dringende bestelling en dan is 5 dagen levertijd zoals op de website een must. Ik moest noodgedwongen elders bestellen en het apparaat van mobico terug sturen. Sorry.

Geweldig omdat ze een luisterend oor hadden en meedachten om probleem op te lossen.

Beste website dat ik heb gehad levering direct betrouwbaar vriendelijke klante cervice

Supergoeddddd

Ik ben zeker tevrexen met het nieuwe toestel. Die was voor mn dochtertje haar valentijn ♥

De iphone x die ik bestelde op de website van mobico werkt uitstekend en zat netjes verpakt in een doosje met de bijhorende accessoires. Ook het gratis hoesje en screen protector zijn een plus.

Toppie

Vlotte service, snelle reactie op vragen, toestel is zoals beloofd wordt. Aanrader!

I-phone op tijd geleverd.Ziet er uitstekend uit.

Ik heb 2 I-phones besteld. Ze zijn op tijd afgeleverd en na ze bekeken te hebben, zien ze er uitstekend uit.

Goedkoop, snel en kwaliteitsvol

De iphone 7 kon ik kopen op mobico voor een zeer laag prijsje, bovendien werd hij snel geleverd en en kreeg ik een iphone met alles erop en eraan, oortjes, oplader, hoesje... De iphone werkt perfect alsof het een gloednieuw toestel is.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL