Eerst goed toen minder tot matig
Ik had de IPhone X besteld zo goed als nieuw en kreeg deze netjes optijd binnen, telefoon zag er goed uit en alles was erbij geleverd. Na het open maken wilde ik de telefoon opladen en bleek dat de adapter het niet deed. Ik had Mobico gemaild en zei gaven aan dit natuur lijk niet hoort en zouden een nieuwe opsturen, goede service! Echter is de nieuwe adapter nog steeds niet binnen. Na eenmaal de telefoon opgeladen te hebben met mijn zus haar adapter kon ik eindelijk gebruik maken van mijn IPhone X. Na enige gebruikerstijd begon de telefoon al gebreken aan te geven, de telefoon klikte zelf dingen aan en bleef in apps hangen. Na het bellen met apple bleek dat dit een fout is die vaker voorkomt bij de iPhone X en dat dit een fout is in het scherm en dat ik de telefoon beter terug kan sturen. Wederom contact gezocht met Mobico en terugsturen was mogelijk, wederom Service! Maar verder moet je wel zelf de kosten dragen van het verzekerd opsturen en vervolgens wanneer de telefoon ontvangen is krijg je een mail dat het 5-7 werkdagen duurt voor reparaties/retouneren en 7-10 werkdagen voor herroepingen... Al met al krijg ik eerste een telefoon binnen waarvan de adapter het niet doet, vervolgens zitten er fouten in de telefoon (waar mobico overigens weinig aan kan doen) en moet je de telefoon weer opsturen wat je geld kost en zit je de komende 5 a 10 dagen zonder telefoon..... Mijn ervaring is van goed naar minder tot zelf matig gegaan. Dan bestel je een telefoon zo goed als nieuw en is er nog een hoop mis mee, dat komt niet overeen met de omschrijvingen op de website.