Filtre

Geweldig!

De iPhone is van geweldige kwaliteit, werkt heel goed! Ook was de service erg snel. Ondanks dat de site 2-5 dagen levertijd aangaf, had ik de iPhone de volgende dag al binnen. Zeker aan te raden!

Ik ben zeer tevreden!

Goed werkende telefoon! Fijn hoesje, oplader en oortjes! Binnen 1 dag bezorgd!

Perfecte iPhone

Ik heb vandaag mijn iPhone X binnen gekregen. En gekocht bij mobico en wat een snellen service en een geweldig toestel. Ik heb gekozen voor eentje met lichte gebruikssporen. Maar echt heb je een loop nodig om die sporen te vinden want wat een super ding

Precies volgens afspraak😁

Netjes en goed

Voor de eerste keer bij mobico besteld! Altijd een nieuwe iPhone gekocht en nu maar een keer de gok genomen en gekozen voor een refurbished toestel. Ik ben zeer tevreden over Mobico telefoon ziet er super uit ongeacht dat ik heb gekozen voor lichte gebruikersporen.

Gister besteld vandaag in huis!!!!

Wat een top service. Gister mijn i iPhone 8 besteld en vandaag al.in huis. Ziet er uit als nieuw. Alles erbij echt top!!! Ik ben zeer tevreden en ga jullie zeker aanraden!!!

Keurig product en snel geleverd

Eind van de middag besteld en einde oxhtend al in huis. Product naar verwachting en keurig verpakt

Top verrassing

Eerst zien, dan geloven, was mijn motto. Dus twijfelde of ik mijn refurbished I-phone 7+ wel via internet moest bestellen. Heb er echter geen spijt van! Geen krasje te zien , helemaal compleet in een keurig doosje, en ook nog super snel geleverd! Een aanrader! Je kunt rustig iets bij Mobico kopen! Een vertrouwd adres!

Topbedrijf.

Vrijdag besteld en zaterdag netjes geleverd. Mooie telefoon super blij mee.

Echt geweldig

Ik had schrik om te bestellen, maar ik kan alleen maar positief praten over Mobico. Mijn bestelling kwam de volgende dag al aan. Ik had voor de optie lichte gebruiksporen gekozen en er is vrijwel niets aan op te merken.

GEWELDIG

Aantal maanden geleden iPhone 8 Plus gekocht. Super tevreden!! Ik heb een geweldig toestel gekregen voor een belachelijk lage prijs!! EN daarboven krijg ik nog 2 jaar garantie. đŸ€©đŸ€© De klantenservice gebeld om de levering de volgende dag gebeurt. En dat hebben ze nog voor elkaar gekregen hoewel ik veel te laat had besteld! TOP service en TOP toestellen! Bedankt Mobico!!

Heerlijke betrouwbare service!

Een betrouwbaar bedrijf. Ik heb er twee besteld en alle twee in goede staat en op tijd aangekomen ! Ook via e-mail een topservice.

Een perfect werkende IPhone 7 Plus ontvangen. Hij ziet eruit als nieuw. In de avond besteld en direct de volgende ochtend geleverd. Er zat een oplader, oortjes, een hoesje, een schermprotector en een tussenstukje voor oortjes gratis bij! Geweldige service, zeker een aanrader!

EEN AANRADER!!!

Twee maanden geleden heb ik een iPhone X voor mezelf gekocht ook via Mobico. De prijs en de kwaliteit ervan was WEER beter dan gedacht. Ik heb gekozen voor een toestel met lichte gebruikssporen? Ik heb helemaal geen gebruikssporen!! 😍 Mobico is een echte aanrader! Weer bedankt Mobico!!

Online overzichtelijk met bestellen, snel geleverd en product keus bevalt goed!

Top ervaring

Nieuwe IPhone 7 besteld. De volgende in huis. Wat men beloofd komt men na. Ziet er uitstekend uit zoals beloofd.

goed bedrijf, goeie producten

Altijd goeie prijzen voor uitstekende producten. Vaak genoeg hier wat gehaald en nooit problemen gehad

Super komt afspraak na

Koop je een iPhone met gebruik sporen maar kan ze niet eens super toch, voor mij dus gewoon nieuw voor een leuke prijs

Tegenvaller

De iPhone 8 Plus uit de categorie lichte gebruikssporen bleek bij ontvangst veel krassen op het scherm te hebben. Zeker 15 lichte krassen en 1 diepe kras van 1 cm midden op het scherm. Contact met Mobico lukt niet. Telefoon wordt niet opgenomen (bandje dat het erg druk is) en e-mail wordt vooralsnog niet beantwoord.

vlot, behulpzaam, dik in orde!!

Een refurbished IPhone 7 besteld, volgende werkdag geleverd, mét al de extra benodigdheden én en gratis schermprotector en siliconen hoesje. Bij het openen van het pakje bleek er een bast te zitten in de schermprotector. Mailtje gestuurd en direct antwoord gekregen dat ze er een nieuw zouden opsturen zonder extra kost!! En dat terwijl het al gratis was! Ik ben héél tevreden en zal nog meer aankopen bij hun doen in de toekomst.

Snelle levering van een prima iPhone X

Bestelde woensdagmiddag een refurbished iPhone X, "zo goed al nieuw", en had hem de volgende dag in huis! Telefoon zag er super uit, screenprotector zat er al op, en alle accessoires die me waren beloofd zaten er bij. Ik ben helemaal tevreden!

keurig toestel komen hun woord na netjes afgeleverd

zeker aan te raden! netjes op tijd geleverd en dubbel en dik tevreden

Wat een service van het Mooico-Team!

Ik heb bij Mobico een Iphone7 gekocht. Twee dagen later werd hij reeds thuis geleverd. Prima verpakt en werkelijk als nieuw. Het hoesje, de oortjes en de bescherming waren een welkome verassing! Jammer genoeg was het toestel als telefoon onbruikbaar. Dus teruggestuurd en daar kwam de beroepsbekwaamheid van het Mobico-team aan het licht. Ondanks de drukte van de eindejaarsperiode kreeg ik na 7 dagen mijn toestel terug! Volledig in orde. Binnenkort nog eens aankloppen voor een iPhone voor mijn vrouw!

Goede service! Ik had een iphone 7 bestelt, die was binnen 2 dagen binnen. Tot nu toe bevalt de kwaliteit goed, dat is altijd afwachten bij een refurbished telefoon.

Top service zonder meer👍👍

Top service zonder meer👍👍

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL

Kiyoh Anmeldelser

‱ Alle kan skrive en anmeldelse, dog skal alle anmeldelser overholde vores vilkĂ„r for brug og privatlivspolitikken
‱ Vi udfĂžrer automatiske og manuelle kontroller for at forhindre falske anmeldelser sĂ„ meget som muligt ‱ Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises straks online og verificeret inden for 72 timer