Filtre

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

De inphone werkt goed. Fijn dat bij de refurbished inphone ook de standaard accessoires worden geleverd.

Een refurbished IPhone 8 Plus gekocht.

TOP zo’n refurbished Iphone. Als nieuw met alle accessoires erbij. Geen enkel gebruikskrasje erop!

Super goed!

iPhone 7 besteld (gekozen voor een nieuwe variant). Mobiel was binnen één dag bezorgd, inclusief hoesje en beschermglas zodat je meteen de mobiel kunt gebruiken (zonder het gevaar dat je mobiel een beschadiging oploopt). Mobiel werkt heel, batterij is goed en hij werkt zoals een iPhone 7 hoort te werken!

De telefoon was makkelijk te bestellen en kwam in goede staat aan. Wel buiten de bezorgtijden, maar dat ligt niet aan dit bedrijf. Ik ben erg blij met mijn telefoon!

"De levering was goed op tijd en de kwaliteit van het product is geweldig!

Zeer snelle levering, en een kwalitatief goed product zonder enige krassen of beschadigingen. Echt geweldig!

Simpel en snel!

Een refurbished iPhone 8 ‘als nieuw’ besteld, dag erna al in huis. Daarnaast was alles gewoon netjes, hij is idd. als nieuw, geen gebruikssporen te vinden. Alles zat netjes in het doosje (inclusief gratis hoesje en screenprotector). Zeer tevreden, echt een aanrader!

Als nieuw gekocht. Maar is gewoon echt nieuw

Supersnel in huis, splinternieuwe iPhone 8. Goede telefoon

top

snelle levering en perfect

Toestel binnen 24 uur ontvangen en is inderdaad als nieuw; geen krasje kunnen ontdekken!

Ze komen belofte 100% na!

Perfecte service

Topservice! In deze drukke maand volgende dag toch mijn telefoon ontvangen.

Ik heb een iPhone 8 refurbished besteld. Volgende dag had ik hem inderdaad in huis. Snelle afhandeling en product was boven verwachting qua conditie. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn vrienden kennissen en familie. Echt super.

Top service van Mobico!

Mobico zorgt voor een betrouwbare, snelle levering. Je koopt precies wat op de website vermeld is. Top service!

Ziet er goed uit

Heb een zo goed als nieuwe iphone x besteld, en die heb ik ook gekregen

Perfecte aankoop

Na een lange zoektocht met veel vergelijkingen van sites ben ik voor mobico gegaan en nog geen 14 uur later kon ik al van de nieuwe gsm genieten

Prima snelheid. Goede iPhone X

Goede levering, goede iPhone X, prima verpakt

Goed kun je prima bestellen al meerdere malen iPhone besteld

Mobico, TOP!

Super bedrijf, snel en correct geleverd! Volgende keer weer via Mobico.

Excellent

Highly recommended! I ordered my iPhone from Belgium on Monday and received it on Tuesday!!! This is the fastest delivery ever!! The iPhone really as new. It is in perfect conditions! You will find everything in the box as it was mentioned. I’m so satisfied :)))))

Mobico doet en levert wat ze beloven

‘s Avonds besteld, volgende dag in huis! Veilig verpakt en precies dat wat is afgesproken, voor een superlage prijs, top!

Wij hebben onze derde gsm gekocht bij Mobico, en zijn daar zeer tevreden over! Perfecte levering, zorgvuldig, alles zit erbij wat er beschreven staat. De gsm werkt perfect en je betaald toch een pak minder. Het is ook een zeer betrouwbare website, en alles staat er zeer duidelijk op zoals het is. Ik vind dit echt Top!!! Een echte aanrader!!

Helemaal top!

Na twee telefoons bij Mobico besteld te hebben, besloot ik ook mijn derde hier te kopen. Dit is geen verkeerde beslissing geweest. Ik heb een Iphone X gekocht en deze doet het gewoon helemaal prima. Je kunt helemaal niet zien dat hij al is gebruikt. Ook wordt hij netjes en snel bij je bezorgd. Kortom heel erg tevreden!

Fantastische service en uitstekend product.

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe iPhone X, een vriend van mij adviseerde mobico en ik was een beetje huiverig voor een refurbished iPhone. Uiteindelijk heb ik de toch de keuze gemaakt om een iPhone bij mobico te kopen. Ik ben ontzettend tevreden over het product en ziet er uit alsof hij nieuw is!

Snelle levering, telefoon in zeer mooie staat zoals verwacht

Zeer complete levering met doos, oortjes, oplader, lightning jack, etc.

Verwondering door de eenvoud van overzetten

Ik blijf het magisch vinden dat zo’ n klein apparaat zoveel mogekheden in zich bergt en zomaar met de post wordt thuisbezorgd. Klasse.

Mijn ervaring was fantastisch

Ik had de iphone x nieuw bestelt en kwam heel mooi binnen geen krasje erop perfecte staat kreeg ook alles erbij wat er stond dat ik erbij kreeg ik heb een fantastische ervaring bij Mobico!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL