Filtre

Boven verwachting!!

Duidelijk (website) Eerlijk (prijzen) Makkelijk (bestelling) Geweldig (toestel)

Fijne telefoon, maakt mooie foto's

Fijne telefoon. Formaat is goed, past nog precies in je broekzak. Telefoon maakt hele mooie foto's.

Sneller als de schaduw van Lucky Luke

Kan momenteel enkel over de levering praten daar het gsm toestel in de verpakking blijft tot Kerst ... Levering super snel. Zeer tevreden.

Super service en goed toestel!

Een nieuwe iPhone X besteld en is helemaal super geleverd. Fijn dat er al accessoires bij in zitten die alles geven wat je nodig bent. En een goed hoesje! Ik heb al een keer eerder een iPhone 6 besteld bij Mobico en toen was de service ook top. na een paar maand deed mijn mobiel het ineens niet meer. Toen mocht ik hem opsturen en hebben ze hem gemaakt en kreeg ik een gratis hoesje en glasschermpje erbij.

Altijd MOBICO

4 jongelingen mediagewijs up-to-date houden is een uitdaging, maar met Mobico lukt dat wel. Gisteren jongste dochter van 15 zeer gelukkig gemaakt met een iPhone 8 64GB Space Grey, die zéér zeker 'net als nieuw' mag bestempeld worden. Het toestelletje werd binnen de 24 uur na bestelling aan huis geleverd door post.NL Ook zij verdienen een standbeeld! Merci allen en tot binnenkort want de volgende uit onze kroost vindt dat zij ook een kadootje verdient onder de kerstboom!

Ziet er goed uit

Ik heb mijn apple 6s in zeer goede orde ontvangen .Netjes verpakt en met alles erop en eraan. De prijs is hij dubbel en dwars waard. Dochters zijn er jaloers op. Heb de aanbeveling ook van een van hen gekregen .Superblij....dank je

Mooi toestel, prima kwaliteit. Als ik nog iets nodig heb, weet ik waar te zijn. 👍

Excellent service and very competitive price

Delivered within 48 hours, at the standard promised and with a complete set of accessories +. What more can you ask for?

uitstekende service, zelfs screenprotector al opgeplakt, geen krasjes

Iphone 8 plus gekocht, "als nieuw" en dat was hij ook, geen krasjes te bekennen, snelle levering en de screenprotector was er al opgeplakt. Grote klasse!!!!

Zoek lees kies bestel de volgende dag gaat de bel , en geniet .

Ik las goeie revieuws , daarom koos ik voor deze site. De telefoon is een refurbished Phone. Maar ziet er spik splinternieuw uit, hij is nog niet in gebruik omdat het een verjaardags cadeau voor mijn zoon is ‘ en hij krijgt m pqs volgende week . Maar ik heb m wel al bekeken . Wat heel fijn is , is dat er al een hoes bij zit en een bescherm top , dit zou ik er sowieso bij gekocht hebben . Ik heb gekeken , vergeleken , en besteld . Tot mijn verbazing werd het de volgende dag al besteld . Wat heel fijn is, is dat er een garantie op zit , het voelt goed en vertrouwd . Mijn zoon zal blij zijn .

Ik heb een aankoop gedaan van een iPhone XS . Me nieuwe aankoop ziet er helemaal nieuwe uit mooi is doos oordoppen nieuw in verpakking gratis protectorglass erbij gekregen. Ik ben zeer tevreden ik weet waar ik in de toekomt me nieuwe mobiel ga kopen.

Wil geen gezeik en gezeur, zorg dan voor een pakketje van mobico aan je deur!

Super snelle service! Duidelijke uitleg op de website. En direct na betaling krijg je nette factuur. Geen beloftes die niet waar gemaakt worden. Super geregeld! Dikke 10

Supersnel supergoed

Snel geleverd en werkt goed. Erg tevreden met haar telefoon.

Zeer snelle levering voor goede prijs

iPhone 8 besteld, met lichte gebruikssporen. Allleen een krasje op achterkant toestel aanwezig. Glasplaat volledig krasloos. Inclusief doos, oplader, lighting cable earphone, screenprotector en beschermhoes. Volgende dag bezorgd. iPhone werkt prima, ik ben zeer tevreden. Gr Frank

Helemaal zoals gehoopt !

Ik kocht een gouden iPhone 8 voor de verjaardag van mijn echtgenote volgende maand 16 december. Hij is net prima verpakt en puntgaaf geleverd. Ik kon niet wachten om hem even te voelen. Testen doen we pas op de feestavond. Aftellen ! Hopelijk ben ik de volgende voor een upgrade via Mobico.

zeer goed

heb een telefoon besteld zo goed als nieuw nou als hij nieuw was had ik het ook geloofd..

Helemaal zoals ik verwacht had.

Ik heb een iPhone 8 Plus besteld. Ik was hier al heel lang voor aan het sparen en toen ik hem had besteld kwam hij snel bij mij thuis. Helemaal en snel geïnstalleerd en hij voelt als nieuw.

supersnelle service

zeer complete set ontvangen van een nog perfect uitziende telefoon.

Telefoon heel snel en in uitstekende staat ontvangen

Stiekem vond ik het best een beetje spannend om een refurbished telefoon te bestellen. Ik hoorde goede verhalen over Mobico in mijn omgeving en deze zijn zeker waargemaakt. Ik heb een iPhone X besteld met het status ‘licht gebruikt’, maar voor mij zijn er op de telefoon geen krasjes met het blote oog zichtbaar. Een echte aanrader, als je wel een goede iPhone wilt zonder de hoofdprijs te betalen.

Super snelle levering binnen de 24u in België

Net een iPhone 6S aangekocht Ben heel tevreden met wat ik heb ontvangen Mobico is een echte aanrader voor het aankopen van een IPhone Deze is reeds de 2de dat ik bij hun heb aangekocht De 1ste is nu in gebruik door de dochter

GE-WEL-DIG

Echt super! Ik geef niet graag veel geld uit aan een gsm, maar toch verkies ik Apple! Echt super dat je hem hier goedkoper vindt en niet eens ziet dat hij niet “nieuw” is!!

Topp

Gewoon goed, alles der op en der aan helemaal gelukkig nu

Lekker vlot en makkelijk!

Een paar klikken en de volgende dag in huis. Keurig!

Dat ik hier altijd een goede en goedkope iPhone koop

Heb hier nu al zeker zes iPhones gekocht 2 voor me zelf en vier voor kinderen en kleinkinderen en we zijn allemaal zeer tevreden en raad de site ook altijd aan andere aan

Zeer goede, snelle en efficiënte dienstverlening.

De website omschrijft heel duidelijk de mogelijkheden en de bijzonderheden van de producten. Snelle en correcte levering.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL