Filtre

Op website staat nieuw maar krijg geen nieuw

Onlangs een iPhone X besteld, waar je kon kiezen tussen de staat van het iPhone (nieuw, als nieuw, enz.) Ik had nieuw besteld. Verzending was snel, de volgende werkdag al in ontvangst. Bij opening was me opgevallen dat de iPhone doos beschadigd is. Bij nieuwe iPhones heb je op de iPhone een protector dat je kan afhalen. Deze had dat niet. Verder kon ik aan de zijkant hele kleine krasjes zien. Het scherm is in perfecte staat. De iPhone werkt ook perfect. Het gevoel van nieuw had ik helaas niet en had dan ook het gevoel dat ik dan teveel betaald heb. Misschien had ik beter ‘als nieuw‘ besteld dan had ik er helemaal geen probleem mee. Misschien voor de volgende keer

Een webwinkel zoals je die graag ziet.

Een overzichtelijke website met duidelijk aanbod en voldoende keus. De levering was snel en correct. De aankoop naar verwachting.

Uitstekende iPhone voor een mooie, betaalbare prijs!

Mobico heeft mij een prachtige iPhone 7 geleverd! Ik ben uiterst tevreden over deze aankoop. Het is een schitterende, nieuwe, snelwerkende iPhone! Mobico is een echte aanrader. Snelle levering, goed product, voordelige prijs!

Snelle levering goed product

Ik ben super blij en tevreden over deze winkel. Had mijn telefoon direct de volgende dag in huis en alles zat mooi verpakt. Telefoon werkt echt perfect, voelt echt als een nieuwe terwijl het flink in kosten scheelt. Hoesje wat er bij komt vind ik ook mooi en handig.

Een mooie telefoon en supersnelle levering!

Telefoon ziet er als nieuw uit! Geen gebruikssporen. Zit netjes in een doos met alle toebehoren. Donderdagmiddag besteld en vrijdagmiddag geleverd. Gratis hoesje erbij en screenprotector zat er al op. Zeer tevreden! Ik zal het iedereen aanbevelen.

heb gisteren en iPhone 8plus zo goed als nieuw besteld en deze middag ontvangen Wauw die was nieuw perfect !!! Heeeel tevreden klant 👍👍👍

Verbazingwekkend goed

De prijs/kwaliteit verhouding heeft mij echt verbaasd. Ik had elders een iPhone 7 red besteld (als nieuw) en deze had allemaal gebruikers sporen, krassen, schaaf plekken etc. Dus geretourneerd en verder gezocht. Toen kwam ik Mobico tegen en bestelde een ‘nieuwe’ iPhone 7 red, en hij is in alle opzichten nieuw, behalve dat ‘ie net niet geseald was! In de iPhone doos, incl alle accessoires! Dus dank u dank u!

Super telefoon!

Een zo goed als nieuwe iPhone ontvangen! Top

Snel,betrouwbaar en duidelijk

Ik vond dat de site erg overzichtelijk was en dat alles goed en duidelijk omschreven werd. De telefoon kwam de volgende dag al aan en was keurig verpakt en bevatte ook nog eens een cover en een screenbeschermer. Kortom snel en betrouwbaar.

Snelle en goede service

Iphone X heel snel binnen en amper een krasje te zien. Het meegeleverde hoesje is ook erg fijn.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL