Filtre

Topservice !

Mooie bijna nieuwe iPhone 11 zonder enig krasje ! Dankjewel

Heel fijn

Heb nu 2 keer een telefoon besteld hier en nooit problemen mee. Top telefoons en zelfs bij "zichtbare gebruikssporen" niets opvallends.

Ben ontzettend tevreden. Mijn dochter kreeg een iPhone die niet werkten. Heb contact opgenomen en het probleem werd direct opgelost. De volgende dag kreeg ze een nieuwe en zag er ook nog uit als nieuw. Ook werkt hij perfect. Top service, complimenten

Helemaal perfect.

Ik heb gisteren mijn Iphone ontvangen. Hij is punt gaaf (werd verkocht als licht beschadigd) om te zien en heb hem meteen geïnstalleerd. Ik ben geen digifiel, maar het was een fluitje van een cent! Mijn oude naast de nieuwe leggen en de stappen volgen. Ik ben heel erg tevreden, want lekker in de hand en een mooie camera!

Mobiel werkt goed

Toestellen steeds helemaal in orde en snelle service!

Goede service, snel binnen en helemaal in orde top!

Goede service, snel binnen en helemaal in orde top!

Aangenaam verrast!

Ik ben aangenaam verrast van de kwaliteit dat word aangeboden! Super tevreden met mijn aankoop

Goeie kwaliteit, heel snelle levering

Heel tevreden Zeer goeie kwaliteit Zeer snelle levering Lichte gebruikssporen maar niks te zien aan toestel!

Michel van B

Vandaag supersnel ontvangen! Gister middag besteld. En het belangrijkste is dat het toestel 100% tip top in orde is! Super Bedankt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mooie telefoon, werkt perfect

Volgende dag in huis!

Super geregeld

s'Avonds telefoon besteld voor mijn dochter. Volgende dag al in huis. Netjes verpakt. Super geregeld. Zeker een aanrader.

Heel tevreden

Snelle levering vandaag besteld morgen aan huis Heel tevreden over het toestel je krijgt er zelfs een hoesje bij

Iphone 11pro max gekocht , supersnel geleverd. En helemaal volgens afspraak.

Top kwaliteit

Een iphone 12 ( lichte gebruikssporen) gekocht via mobico en hele snelle levering en de staat van de telefoon was top. Batterij in perfecte staat en scherm ook!

The place to buy your phone

Iphone 8 in de ene laatste categorie gekocht. Volgens beschrijving betekend dat diepe krassen op behuizing en best wel wat gebruikerssporen. Toen de telefoon aankwam was deze bijna nieuw en kwam dit helemaal niet over 1 met de beschrijving dus positief verrast en een aanrader.

Schitterende iphone 11

Een iphone 11 in nieuwstaat gekocht bij Mobico. En het toestel is ook letterlijk in nieuwstaat.

Wat een geweldige aankoop iPhone 11 pro max

Mijn telefoon ook een IPhone is gestolen en wilde weer niet zoveel geld uitgeven. Besloten om een refurbished te kopen en wat ben ik blij. Zondagavond laat besteld en dinsdag had ik hem in huis. Alleen de prijs is veel minder maar voor de rest zou je denken dat het een nieuwe is. Een super mooie IPhone 11 pro max. Ik zou iedereen aanraden om hetzelfde te doen.

Helemaal top

Super snel geleverd , keurig netjes goede staat top service

Top service!

Iphone 11 ontvangen in staat lichte beschadigingen maar geen krasje te zien!

Super goed

mijn vader is jaloers en hij heeft een betere telefoon

FANTASTISCH

Ik heb nu voor derde keer een telefoon besteld bij jullie. En echt super blij mee. Telefoon werkt super goed!

Werkt naar behoren, ziet er goed uit

Snel geleverd alles werkt goed. Batterij capaciteit ook nog hoog.

Top service! Snel geleverd

Al meerdere keren besteld bij Mobico! Zeer tevreden over product en service. Snelle reactie bij vragen!

Top en perfect

Ik vond de levering en de service echt perfect ik bestelde een dag van te voren om 19:30 en kreeg meteen de volgende dag mijn telefoon in huis. De prijs was erg goedkoop voor een iPhone 12 en ik vond het top.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL