Pico bello
Het is een oerwoud van diverse aanbieders van refurbished telefoons op het wilde wijde web. De zoektocht naar een Iphone Xs Max die snel leverbaar was en in goede staat was daardoor niet eenvoudig. Uiteindelijk de site van Mobico bezocht en op diverse punten vergeleken met de concurrenten; prijs, staat van de telefoon, accessoires (oplader, pinnetje, oplaadkabel), wel of geen beschermglaasje en een (tijdelijk te gebruiken) hoesje. Eigenlijk was er maar 1 aanbieder die dat kon leveren tegen ook nog eens de laagste prijs! En dat is Mobico. Na een zeer eenvoudig bestelproces, kreeg ik netjes de factuur online toegestuurd en nog die dag een bevestiging dat mijn bestelde telefoon verstuurd zou worden!
De volgende dag werd de telefoon geleverd. Bij het uitpakken werd ik heel erg blij, de telefoon was al perfect voorzien van het beschermglas! Altijd een lastig klusje om netjes en zonder luchtbelletjes te verzorgen. Klasse Mobico! Hoesje erop, gegevens overzetten en bellen en appen. Ik kan Mobico van harte aanbevelen.