Mooi product snelle levering

Easy web pagina, supersnelle levering !

Hele fijne service

Hele fijne service, de volgende dag al bezorgd. De iPhone zag er super uit.

Super goed telefoon.

Ik heb de telefoon ’s avonds besteld en de volgende dag ’s ochtends was die al bij mij. Er zit geen 1 kras op de scherm, maar wel 1 krasje bij de achterkant. Maar dat kan je bijna niet zien. De batterij is heel goed, net als nieuw.

Mobico levert kwaliteit en komt afspraken na

Bij Mobico een iPhone 11 Pro gekocht. Deze was (voor Apple begrippen) tegen een aanvaardbare prijs hier te koop. De aangegeven kwaliteit op de site komt overeen met wat ik heb ontvangen. Het geheel was uitstekend verpakt en compleet met hoesje, schermprotector, prikker en oplader. De levering was ook op tijd. Kortom: Een uitstekende ervaring

Niet goed

Na 1 dag gsm helemaal vastgelopen niks meer met te doen

Super mooie telefoon!!

Deze iPhone is super licht. Heeft ook een toffe kleur! Leuk en gemakkelijk in gebruik.

Top telefoon, geen overige problemen gehad.

Ik heb mijn telefoon vandaag binnen accu 100% telefoon geen krasje te herkennen hellemaal top, aanrader ik heb hem als nieuw gekocht

Net toestel en super snel bezorgd

Heel blij met de iPhone 11 die ik bestelde. Met het hoesje en het scherm glas wat er al op gezet was, meteen klaar voor gebruik. De telefoon is echt zo goed als nieuw!

Erg goed

Snelle verzending, Goede telefoon Incl hoesje en beschermlaag Nette prijs.

Verrast door de snelle levering, na 21.00 uur besteld en nog vóór 11.00 uur ‘s ochtends mijn nieuwe iPhone in huis! Helemaal netjes verpakt en het toestel tiptop in orde, superblij mee :)

Snelle levering en uitstekende service

Uitstelde snelle levering. Heel blij met de telefoon en gratis bijgeleverde hoes en oplader. Echt top !!!

Uitstekend.

Een als nieuwe iPhone besteld. Artikel was goed verpakt. Screensaver ( gratis ) was al uitstekend bevestigd; idem als het silicone back hoesje. ( gratis ) iPhone was als nieuw. Ik heb geen krasje kunnen vinden. Het scherm en de batterij zijn origineel. Batterij percentage is 100 % Kortom deze website is een aanrader om een iPhone te kopen.

In één keer goed!

Dat noem ik nog eens service. S'avonds een iPhone besteld en de volgende dag al geleverd. Fraai ook dat de telefoon al in het hoesje zat en voorzien was van krasprotectieglas. Was hooguit nog een kwestie van omzetten van gegevens van oude naar nieuwe iPhone. Bestelproces inclusief bijbehorende communicatie was top. Dat leverde mij een super klantervaring op!

Goede kwaliteit met snelle levering

Iphone 11 pro Max besteld en zeer tevreden ,telefoon ziet er nog super uit. Heel fijn ook dat er een stekker en kabel meegeleverd wordt.

Ben al 8 jaar en trouwe klant

Ik koop al mijn telefoons bij jullie en voor zolang ik me kan herinneren.

Top toestel

Top toestel!! Snel geleverd!! En de accu is 100%!!

Snelle en goede levering

Een Iphone 12 voor mijn dochter besteld. De telefoon werd snel en in zeer goede staat geleverd. Mijn dochter krijgt deze voor haar verjaardag. Deze us nog niet gegeven en in gebruik genomen. Maar ik ga er vanuit dat dit allemaal goed zal gaan.

helemaal top!

Zoals altijd supersnelle service en mooie telefoons!

Een iPhone 11 Pro Max bestelt in nieuwstaat. Er zijn geen beschadigingen aan de telefoon en de batterij is 100%. De telefoon was de volgende dag binnen en functioneert naar behoren. Top ervaring!

Super tevreden en goede service!

Ik had op een vrijdag avond de iPhone 11 pro gekocht en zaterdag ochtend kwam het binnen. Heel erg fijn dat het zo snel kwam. Ik had in de staat ‘als nieuw’ gekocht en dat is hij voor mij ook zeker. Nergens een krasje en hij doet het heel goed echt heel blij mee!

Goede telefoon en snel binnen, bij aankomst niks mis mee en doet het perfect!!!

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Snelle levering, voldoet geheel aan de verwachtingen en keurig verpakt.

Tot nu toe zeer tevreden

Goede prijs en snelle verzending. Ik had een 'lichtgebruikte' iPhone 12 Pro besteld en ben positief verrast, want ik zie nergens gebruikssporen. Screenprotector was er al op geplakt, wat ik heel fijn vind. Ik heb de telefoon nog niet echt gebruikt maar tot nu toe alles in orde. Super!

iPhone 11, zeer snelle levering, perfecte telefoon en top service.

Graag wil ik mijn ervaring delen over mijn recente aankoop van de iPhone 12 bij Mobico. Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. De telefoon werd binnen één dag geleverd en was keurig verpakt. Het toestel zelf ziet er prachtig uit en werkt uitstekend. De telefoon is lekker snel en ik ben vooral blij met de camera, die mooie foto's maakt, zelfs bij weinig licht. Ik zou deze telefoon zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en krachtig toestel. Dus als u overweegt om een telefoon te kopen, dan kan ik u Mobico van harte aanbevelen. Niet alleen was mijn ervaring met het bedrijf uitstekend, maar de telefoon zelf is ook geweldig.

Correct en erg snel

Correct en erg snel