De telefoon was in perfecte staat. Super blij mee

I Phone ziet er als nieuw uit. Zeer tevreden

iPhone XS Max als nieuw

De telefoon liet ik vallen uit mijn broek zak, Het scherm was niet kapot maar er zat een streep in het midden van de telefoon. Mobico heeft de reparatie tot 3 keer toe niet netjes kunnen repareren. Het scherm kwam er 3 keer los op en de service was ook zeer slecht, Ik heb hun vaak gebeld en bijna elke keer minimaal een half uur in de wacht gestaan, De mailtjes duurden ook een paar dagen voordat ik daar antwoord op kreeg Dit heb ik ervaren

super snel ontvangen

fijne telefoon.

Snelle service, goede prijs

Refurbished Iphone 10 besteld en dag erop geleverd, goede kwaliteit en snelle service

Fijn dat mijn Iphone XS toch nog gemaakt wordt

Mijn Iphone XS ging binnen 2 weken stuk door een regenbui. Na wat heen en weer gebel en gemail. Toch nog te horen gekregen dat ze hem gaan maken, onder de garantie. Fijn dat ze het gaan oplossen.

Prima telefoon

Ik heb de telefoon als nieuw gekocht en hij werkt helemaal goed! Ook de snelle bezorging was erg fijn. Geen krasje of mankementen op de telefoon zelf. Super telefoon!

SUPER!

Het was makkelijk om op de website de juiste iPhone uit te zoeken. Ik koos voor lichte gebruikssporen. Zoals aangegeven kreeg ik de telefoon de volgende dag thuisbezorgd. Hij zag er top uit! Als nieuw! Ik zou de Mobico site zeker aanraden. Mocht ik in de toekomst weer een iPhone willen kopen zou ik dit zeker bij Mobico doen. Bedankt voor de uitstekende dienstverlening.

Razendsnel

Mijn IPhone X voor 20.00 uur besteld en de volgende dag had ik hem voor de middag al in huis. Razendsnel dus. Heel fijn want ik kon de telefoon meteen in gebruik nemen. Op een paar krasjes na ziet de telefoon met lichte gebruikssporen er nog super uit. Goede prijs-kwaliteitsverhouding!

Helemaal naar mijn zin!

Nieuw is nieuw en dat voor een uitzonderlijke prijs!

Prima telefoon zeer tevreden

Mooie prijs voor een prima toetstel

Goedkoop, goede service en snel geleverd

Ben erg verrast door de goede service van Mobico. Groot aanbod refurbished telefoons met scherpe prijzen. Was binnen 1 dag geleverd! Voor herhaling vatbaar!

Goede ervaring snel geleverd

De volgende dag wordt de als nieuwe XS geleverd.

Perfect verjaardags kado

Voor de verjaardag van mijn zoon een iPhone XS bij Mobico aangeschaft. Ik moet zeggen dat de aankoop ervaring bijzonder goed is. Na betaling direct een mailtje met de bevestiging en verwachte levertijd. Na ontvangst van het toestel erg nieuwsgierig hoe goed het refurbished toestel er in het echt uit zou zien heb ik het gelijk uitgepakt. Het toestel was gewoon helemaal nieuw en daarbij een screenprotector en een siliconen hoesje gratis. Mijn zoon wilde na 2 jaar een Samsung S10 weer terug naar een iPhone en is er erg blij mee. Kortom een perfecte aankoop voor een mooi bedrag.

Tevreden over de levering van mijn Iphone 8 conform afspraak

Naast de goede levering en scherpe prijs / kwaliteitsverhouding en goede Iphone 8 ontvangen met glasprotectie van het scherm, reeds aangebracht en beschermhoes. Ben zeer tevreden.

Mijn zoon is superblij met zijn zo goed als nieuwe IPhone 8 ! Het is niet te zien dat het een refurbisched toestel is, alles werkt top en ziet er echt als nieuw uit. Vrijdags besteld en zaterdagmiddag al in huis ! Next time bestel ik weer via mobico M.vr.gr Patries

Omdat mijn Iphone 5s zo ongeveer uit elkaar viel, leek het me tijd om een nieuwe mobiel te kopen. Mijn zusje raadde me Mobico aan en dit is me goed bevallen. Mijn refurbished Iphone 8 werd netjes en in goede staat bezorgd. Als deze net als mijn vorige aan vervanging toe is, zou ik hier zeker weer wat bestellen!

Goeie ****

Goeie **** alleen de **** die je er bij krijgt is maar chinese kwalie

Zeer goede service! Heel mooi toestel!

De avond voor Black Friday om 22:30 nog besteld, volgende dag al in huis! Toestel is een refurbished iPhone 8, maar is echt als nieuw! Netjes!

Telefoon werd de volgende dag geleverd. Telefoon ziet er als nieuw uit zonder beschadigingen. Screen protector was er sl op geplakt. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen.

Alles goed en snel ontvangen

Is goed

Aloes is goed . Bedankt

Gisteren besteld vandaag al in huis Super

Snel en netjes geleverd als nieuw Echt geen krasje te zien. Zeker een aanrader

Goede prijs en supersnel geleverd

iPhone ziet er heel netjes uit en werd razendsnel geleverd.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL