Ik zag, kocht, en bewonderde

Gisterenavond besteld, deze middag ontvangen, als nieuw, fantastische aankoop, hier kom ik zeker nog terug.

Ik word ongevraagd lastig gevallen met spam

Je koopt een telefoon en vervolgens ontvang je na de levering een stortvloed aan e-mails waarin je iedere dag gevraagd wordt reviews achter te laten, afmelden van de mails behoort daarentegen niet tot de mogelijkheden dus zoals gevraagd dan maar een review. Er staat bij trustpilot by the way dat er geen beloning gegeven word maar ik maak wél kans om mijn aankoopbedrag terug te krijgen en dat lijkt mij ook een vorm van beloning.

Betrouwbaar, snel en goed

Fantastisch van begin tot eind

Echt supergoed geïnformeerd via de e-mail over de levering en ook zo snel de volgende dag werd hij al geleverd! Voor ons was het de tweede keer en er zal zeker nog een keer volgen. Apparaat doet het goed en ziet er ook nieuw uit zonder krasjes en batterij is 100%! Tot nu toe alles top net als de vorige keer.

Mooie iPhone XR

Gisteren mijn iPhone XR gekocht om 22 uur en vandaag al ontvangen! Het is zo goed als nieuw maar ziet we wat mij betreft splinternieuw uit! Volgende zeker weer daar kopen

Prijs/kwaliteit perfect! Een refurbished Iphone maar is zo goed als nieuw! Zeker aan te raden

Geweldig, goede, snelle en service en bezorging!

Nog geen 24 uur later in huis, zelfs op Black Friday! Gekocht: iPhone XS als nieuw, geen enkele gebruikerssporen. Screenprotector zit helemaal perfect. Dat voor nog geen 500 euro. Wat geweldig!

Snelle levering, tweede positieve bestelling

Goede prijzen en erg fijn dat er uit verschillende cosmetische staten van de telefoons kunnen worden gekozen. Nadat ik 3 jaar geleden een refurbished iphone 6s had besteld, werd het nu tijd om een refurbished iphone X te kopen. Ik ben erg tevreden!

Goede mobiel, snel in huis!

Gister een ‘zo goed als nieuw’ mobiel besteld, en vandaag alweer binnen! Helemaal tevreden!

Snel en goed

Netjes geleverd wat besteld is, snelle levering

Snelle en correcte levering

Verwachting kwam overeen, mooie iPhone en snelle levering

Twee happy tieners met een IphoneXr

is ie er al zo snel? Is ie nu al geinstalleerd? En er zit een screenbescherming op! WoW mam ik ben zo blij met mn Xr :)

super!

Heel snel verzonden en een mooi toestel, alles is erbij geleverd en de updates zijn nu bezig maar kan niet wachten ermee aan de slag te gaan! Kort op super!

Paar jaar geleden al iphone gekocht, en was goed, dus nu iphone x aan gekregen en top!! Is ook nog iphone xr onderweg

Uitstekende Iphone XS ontvangen

Gisteravond heb ik een “zo goed als nieuwe” iphone XS besteld bij Mobico. Hij was vanochtend (!) al in huis en is nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Ik zou een refurbished iphone kopen iedereen aanbevelen (mijn vorige iphone 6s is 3.5 jaar meegegaan), en al helemaal bij Mobico!

Gemakkelijke website, prijs kwaliteit en super service.

De site is zeer handig, de prijs is zeer correct en heel snel geleverd

Een zeer duidelijke website, competitieve prijzen, snelle levering

Perfekt

Enige aanmerking is de batterijcapaciteit, deze was iets minder dan gehoopt. Verder meer dan geweldig, en al helemaal voor deze prijs. Ben zeer tevreden!

Niks werkt

Eerste Iphone Xs die ik heb ontvangen had zogezegd een "software" probleem terwijl ik die in de staat "als nieuw" heb gekocht voor 540€. Voor het terugsturen moest ik natuurlijk zelf betalen. Ik woon in België en voor internationale zendingen moest ik 16€ betalen met tracknumber erbij,wat logisch is als je een iPhone wilt kunnen volgen van 540euro. De tweede IPhone dat ik dan krijg heeft een probleem met het scherm waardoor ik de letter 'm' en 'p' niet kan intikken. Hoe is dat zelfs mogelijk? Het enige wat ik nu wil is om volledig terugbetaald worden, zowel voor de iPhone als de retours. Er is geen enkele professionalisme in hun service, echt belachelijk!

Zeer snelle en betrouwbare levering

Uiterst betrouwbare site, levering zoals beloofd binnen de 24 uren

Zeer goed! Nette iPhone, als nieuw!

Snelle levering volgens afspraak, mooie prijs en een iPhone die er nieuw uitziet en perfect werkt.

Snelle levering en kwaliteit zoals verwacht

Ik had de iPhone een dag na mijn bestelling in huis. Het voldoet aan mijn verwachtingen. Het pakketje was goed en zorgvuldig ingepakt. Ik ben een tevreden klant!

Prettig

Volgende dag in huis nog een vraag telefonisch prettig afgehandeld

Werd binnen 1 dag geleverd en heel goede staat

top