Helemaal conform verwachting

De telefoon is zo goed als nieuw gekocht maar zag er echt helemaal nieuw uit. Werkt uitstekend! Bestelling en levering ging ook erg snel.

matig

Geen originele apple oplader bijgeleverd, maar een goedkope oplader. Volgens klantenservice is dat altijd, omdat zij geen originele apple reseller zijn. Hadden ze dit toch duidelijker op de site moeten zetten. Daarnaast was ook de "gratis" screenprotector beschadigd bij ontvangst. Voor ons dus de laaste keer Mobico

Prachtige iPhone..., ziet er uit als nieuw!

Voor het eerst een iPhone, dus ik ben alle mogelijkheden nog aan het ontdekken. Alleen jammer, dat de beloofde GRATIS glass screenprotector en het siliconen beschermhoesje ter waarde van € 29,95 niet bijgeleverd zijn. Het zou alsnog geleverd worden..., ik wacht het af.

Mobico

Wauw! Ik heb de refurbished iphone 8 ‘nieuw’ Wat ben ik er blij en tevreden mee. Hij zit er tip, top uit. Alles werkt super. + nog eens een gratis hoesje en beschermglas erbij gekregen. Echt wauw! Hier bestel ik zeker nog! De levertijd was ook echt super, de dag erna, had ik hem al. Ik kan geen enkel minpuntje opnoemen. Ik kan alleen maar zeggen, ‘wauw wat een site’ echt chapeau, voor de service. En voor jullie werk. Ik zal dan ook zeker mijn familie, vrienden, kennissen,... inlichten over hoe goed ze zijn van bij jullie. Ik raad het IEDEREEN aan.

Goed en snel.

Ik had mijn bestelling snel in huis. De telefoon zag er als nieuw uit en is heel fijn. Wat wel jammer is is dat de oortjes die er bij zaten het niet deden. Verder ben ik zeer tevreden!

Tevreden!

Snel geleverd (ook al woon ik in België!), telefoon in orde en kreeg er een gratis hoesje en screenprotector bij! Ik ben tevreden.

Snel en beter dan verwacht!

Geweldig snel geleverd, mijn nieuwe iPhone XS in de staat 'zo goed als nieuw'. Maar hij is niet zo goed als nieuw, hij is gewoon nieuw! Oké, de conditie van de batterij is niet meer 100%, maar veel scheelt het niet. Ga ik zeker in de toekomst vaker een telefoon bestellen.

vlotte levering, perfect toestel! zeer tevreden!

refurbished IPhone voor dochter gekocht, zeer correcte prijs, duidelijke webshop en heel vlotte afhandeling!

Prijs kwaliteit fantastisch!

Beste allemaal, Op dinsdag avond een IPhone XR besteld in de categorie zo goed als nieuw. En de volgende dag een telefoon ontvangen die gewoon niet van nieuw te onderscheiden is. Het vorige toestel ook ruim 2,5 jaar geleden bij Mobico besteld en service en kwaliteit nog steeds top.

Zo goed als nieuw

Iphone 8 besteld, snelle levering en duidelijk site. Zo goed als nieuw besteld , is inderdaad zo goed als nieuw (zie geen gebruikssporen). Hopelijk blijkt de batterij ook zo goed als nieuw (afwachten gebruik).

Goede kwaliteit en snel bezorgd!

Ik raad uw zeker aan hier een telefoon te kopen. De kwaliteit is uitstekend en het wordt meteen de volgende dag al bezorgd. In het pakket krijg je ook nog een hoesje, oortjes, een lader en een er al opgeplakt beschermplaatje. En dat voor een hele mooie prijs. :)

Snelle bezorging, fijne nieuwe Iphone XR.

2 dagen nadat ik mijn telefoon besteld had, was mijn nieuwe telefoon al binnen. Het kwam door Post NL dat dit niet een dag eerder was. Ik heb een koraalroze Iphone XR besteld, met de conditie 'nieuw'. Deze is niet van nieuw te onderscheiden, maar wel ruim €100,- goedkoper dan een echte nieuwe. De batterijconditie is 94%, dus prima. Ik ben erg tevreden!

Mijn i refurbished i phone x kwam de volgende dag. Verpakt als nieuw. Mijn kleindochter heeft hem, coronaproof, voor me ingesteld. Alle accessoires waren gliednieuw. Ik ben er heeeel blij mee!!!! Blij met Mobico!!!

Goed werkende telefoon voor een lage prijs

Ik heb een zo goed als nieuwe telefoon besteld, en er is nergens een krasje te bekennen. Ook kwam hij super snel binnen. Ik ben er echt heel blij mee :). Geweldige aankoop!

Eerlijke website

Eerlijke website met goede prijs kwaliteitverhouding. Correcte levering. Super blij met mijn aankoop. Aanrader voor iedereen. Top!

Snelle en perfecte levering

Overzichtelijke website, duidelijk wat je kan verwachten en een snelle afhandeling

Super blij met mijn Iphone

Super blij met mijn Iphone. De levering was super snel. Helaas is de speaker niet super maar verder is alles top.

top telefoon, snelle levering

super website, super aangename prijzen en een snelle levering

Top!!!

Super snel! Super kwaliteit!

Snelste levering ooit

Snelste levering ooit. Woensdagavond om 19:22 uur digitale bestelling gedaan. Dezelfde avond om 23:05 uur bericht dat pakket is afgeleverd voor verzending. Donderdagmiddag 13:40 uur pakketje veilig en wel afgeleverd. IPhone XR geheel vlgs verwachting z.g.a.n. Na het volledige installatie werkt alles top.

Echt zo goed als nieuw

Alles keurig verpakt. Oplader en oordopjes ongebruikt en screenprotector zat er al keurig op. Erg tevreden over deze service. Ook de prijs was dik in orde.

Geweldig!!

Zondag een “zo goed als nieuwe” iPhone X besteld bij Mobico voor € 417,-. als verjaardagskado voor mijn zoon. De telefoon zou dinsdag bezorgd worden en dat gebeurde ook! Dat is wel zo prettig als het een verjaardagskado betreft. Omdat we al eerder een iPhone bij Mobico gekocht hebben wisten wij dat zij hun afspraken nakomen en dat bleek ook nu weer. De ontvangen telefoon was echter niet “ zo goed als nieuw”; de telefoon was nieuw!! Keurig geleverd met alle toebehoren incl. hoesje en screenprotector. Kortom: wederom zeer tevreden over Mobico!! Bedankt!!

uitstekende voor en na dienstverlening

ik heb voor de tweede keer een refurbished iphone en twee keer een uitstekende voor en na dienstverlening gekregen. Eerst gebeld voor informatie en perfect bijgestaan in al mijn vragen. bestellen en op de afgesproken dag ( dag nadien ) geleverd. N a de levering hadden wij problemen bij installeren van de oortjes en heb een mail gestuurd. perfect binnen de vermelde termijn beantwoord en geholpen ! chique ! Ze hebben een extra trouwe klant gewonnen !

First refurbished phone purchase. Thank you Mobico.

I purchase the refurbished iPhone XR 128 gb with light signs of use from Mobico. This is my first refurbished phone purchase and my experience with Mobico has been excellent! The phone arrives on time and after examining for sign of use, I could only find a faint scratch on the front glass that is visible when the phone is turned off and viewed at an angle. The battery is also healthy at 91% maximum capacity. At a 31% discount of a brand new phone, the purchase makes a lot of sense and I believe this phone will be in used for many more years. I am a satisfied customer and would recommend Mobico to others :)

Ik heb een iPhone X besteld en zonet in ontvangst mogen nemen. De iPhone is exact zoals beschreven op de site en werkt zoals het moet. Ook de service is top. De dag na de bestelling kwam mijn gsm al aan. Ook een leuk hoesje en extra glaasje erbij. Zeer tevreden dus!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL