Zo blij met me iphone 8 , niet van nieuw te onderscheiden en supersnel geleverd en netjes verpakt

Op zondag me iPhone 8 besteld, voor het eerst heb ik voor een witte gekozen, wit met goud en 64 gb. Dinsdagmiddag werd hij al bezorgd, was heel goed verpakt en niet van nieuw te onderscheiden!! En voor een hele mooie prijs! Kreeg hem in een mooi doosje met nieuwe lader en oortjes en ook nog eens een gratis hoesje en beschermlaag over het scherm! Ik zal het iedereen aanraden!

Slechtste bedrijf ooit

4 maanden geleden een iPhone X besteld. Kwam ten eerste niet na 1 dag aan maar na 4, maakte niet uit ik was toch blij. Na 2 maanden begon er een zwart vlekje in mijn scherm te komen, toen heb ik een mail gestuurd naar Mobico. Het was de bedoeling dat ik mijn telefoon op zou sturen dit heb ik ook gedaan. Na 2 weken kreeg ik eindelijk iets over mijn telefoon te horen. Er was zogenaamd impactschade waardoor de garantie verviel. Ook dit liet ik maar gaan. Toen heb ik voor 30 euro een schaderapport laten maken (daarin staat hoe duur eventuele reparatie zou zijn). Na nog 3 weken kreeg ik daar eindelijk antwoord op. In het schaderapport stond dat ik de accu ook moest vervangen. dit maakte een totale koste van 270 euro. Dit vond ik natuurlijk veel te duur. De accu zou trouwens ook onder de garantie moeten vallen. Ik heb gevraagd of ze mijn telefoon terug wilden sturen. Na 2 dagen kwam mijn telefoon netjes terug, echter toen ik hem uit de doos haalde zag ik dat er nu niet alleen maar een vlekje in zat. Mijn hele scherm was groen geworden! Ik heb de klantenservice opgebeld en die beweerden dat ze niet konden constateren wie zijn fout dit was. Dit werd ook nog op een hele onbeleefde manier verteld. Nu zit ik met een kapotte iPhone van 500 euro die ik pas 3 maanden heb kunnen gebruiken.

Gsm doet het perfect!

Alles is goed ontvangen! enkel spijtig dat de bijhorende oortjes niet willen werken op de iphone...

Mijn telefoon is WOW

Mijn Iphone straalt luxe uit. Als ik aan mijn vrienden vertel dat ik een Iphone X heb, ben ik trots. De telefoon is snel en zeer gebruikersvriendelijk.

Topervaring

Voor mijn dochter een iphone XS besteld. Gekozen voor zo goed als nieuw. Nou dat is ie ook echt. Mijn dochter is helemaal in haar nopjes met deze telefoon. Snel geleverd en goed verpakt. En een pluspunt was dat er een hoesje en beschermglas bij zat.

Perfecte staat, goede telefoon

Heb dit jaar de iPhone X gekocht. In perfecte staat, juiste prijs / kwaliteit verhouding. Snelle levering. Ook fijn dat je kan kiezen uit verschillende klasses, zo kan je zelf bepalen hoeveel je wilt spenderen en hoe belangrijk je de kleine krasjes vindt. Bovendien krijg je er een screen protector en hoesje bij!

Makkelijke bestellen en snelle levering

De site is makkelijk , levering is snel en op tijd , super.

Ik kocht de iphone x en ben er zeer tevreden mee

Perfecte service

Besteld en volgende dag geleverd. Toestel nu 2 dagen in mijn bezit en ziet er als nieuw uit maw een tevreden klant.

Tevreden met mijn aankoop

Mijn bestelling werd netjes geleverd volgens de aangegeven levertijd. Alles was netjes verpakt. Alles wat beschreven staat op de website, zat daadwerkelijk in de doos. Ik heb mijn iPhone nu in gebruik en ik ben er erg blij mee!

super !!

Reeds mijn 4de toestel. Supersnel geleverd in België !!

Niets op aan te merken!

'S avonds besteld en de volgende dag in huis zoals beloofd! Ik bestelde de versie met lichte gebruikssporen en hij ziet er echt uit als nieuw. Dit is de derde gsm dat ik van deze website bestel en altijd al super tevreden! Grote aanrader!

Onbekend, maar tot nu toe bemind

Ik kende Mobico nog helemaal niet tot we voor een telefoon voor mijn dochter gingen kijken. Bij Mobico ging alles prima van bestellen tot ontvangen! Uitstekend!

1..2..3 en mijn dochter had haar nieuwe telefoon!

Vriendelijk klanten service, makkelijk bereikbaar en goede informatie. Telefoon was binnen 24 uren binnen en het voldoet aan de bestelling eisen. Mobico Prijs was de laagste na vergelijking met veel andere refurbished sites.

Levering van goed product binnen de beloofde levertermijn

Ik heb een nieuwe iPhone 8 besteld. Levertermijn was 2-5 dagen en 2 dagen later was het toestel binnen. Uiterlijk als nieuw, 100% batterijconditie. Er zullen vast wel onderdelen vervangen zijn om het toestel weer in nieuwstaat te krijgen, maar ik denk dat de aankoop van een refurbished toestel dat al wat ouder is, een goede zaak voor het milieu is. Ik ben tevreden over Mobico.

Aankoop IPhone XS Max

We kochten de gsm enkele dagen geleverd. Het werd zeer netjes verpakt, de gsm zag er als nieuw uit. De gratis bijgeleverde screenprotector en hoesje is natuurlijk een leuke extra. De gsm werkt super, geen enkele opmerking.

Snel en uitstekende kwaliteit

Supersnel en zoals beloofd

Niets op aan te merken. De levering was snel, het toestel zoals beschreven. Accessoires inbegrepen en de screen protecter was al perfect aangebracht dus dit moest ik zelf niet meer doen. Aan te rande.

Mobico uitstekende service

Bij mobico is het niet haast en spoed is zelden goed, maar koop vandaag en wordt wakker met een nieuwe iPhone

Snel en goed!

De volgende dag in huis. De telefoon was goed verpakt, er zouden gebruikssporen op kunnen staan. Ik heb er geen gevonden! Super!

Super online winkel

Zeer snelle en correcte levering gekozen iphone tip top in orde en de goedkoopste want heb 2 dagen gezocht naar de goedkoopste en dit is Mobico

Super snelle levering

Wederom een zeer goede ervaring

Goed en acuraat geleverd

Supersnel besteld en geleverd

Werkt prima en snel geleverd!

In perfecte staat!

Aanrader!

Ik kocht de Iphone 8 64GB silver met als omschrijving "nieuw". Na 1 werkdag al in huis. Kreeg er gratis een goed hoesje en screenprotector bij. Ook een heel mooie prijs in vergelijking met andere sites en geen enkele beschadiging te zien aan de Iphone.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL