Telefoon opgestuurd omdat deze niet meer aan ging. Was al een vervangend toestel na vergelijkbare mankementen bij het eerste toestel. Telefoon zonder schade opgestuurd, super goed ingepakt met o.a. bubbeltjesfolie. Krijgen reactie van Mobico dat de telefoon niet gerepareerd wordt omdat deze impactschade heeft. Tot onze verbazing is de telefoon aanzienlijk beschadigd, hoek kapot, scherm gebarsten en scherm ziet eruit of het over de grond gesleept is. Tijdens navraag krijgen wij te horen dat Mobico de telefoon zo heeft ontvangen en dat zij geen bewijsplicht hebben. Ontvangen uit 'coulance' een voorstel om het scherm te vervangen voor een ogenschijnlijke reguliere, commerciële prijs. Twee maal een telefoon die binnen zeer korte tijd mankementen vertoont en beschadigde telefoon retour na opsturen onbeschadigd exemplaar!! Voor ons geen Mobico meer! Naar aanleiding van slechte rating geen (serieuze) reactie ontvangen.
Original review
Ik had dringend een nieuwe Iphone nodig, de Iphone xs leek me perfect, maar dit kost meteen veel geld. Een vriendin raadde me Mobico aan. Ik had er nog nooit van gehoord, maar wel al van het ‘refurbished’-principe. Ik heb lang getwijfeld, maar nu vraag ik me af waarom ik in hemelsnaam zolang heb gewacht. De Iphone xs is in zeer goede staat (heb hem ‘als nieuw’ besteld), hij werkt prefect, en ik ben enorm blij met mijn keuze om via Mobico te bestellen. De prijs en de snelle verzending is super, ik keek er enorm naar uit vanaf ik had besteld, de volgende dag was hij er al, in België dan nog! Dit is zeker en vast niet de laatste keer dat ik jullie site gebruik. Heel tevreden klant hier.
Snelle levering en tellefoon werkt top
Hele fijne en vooral nettte sercive en de telefoon ziet er super netjes uit! Ligt fijn in mijn handen super toestel! Groet damian bakker
Snelle levering, en iPhone lijkt idd als nieuw
Iphone x besteld op donderdag avond werd vrijdag middag 13.39 al bezorgd keur verpakt perfect werkend fantastisch
Het is toch een gok om refurbished in te kopen, maar ik kreeg waarop ik hoopte; een fijn en mooi toestel. Zo goed als nieuw blek petfect gaaf te zijn!
Dit is de 3de telefoon die ik heb aangeschaft via mobico. De andere twee zijn nog steeds in gebruik en werken goed. Nu de iPhone x aangeschaft voor onze zoon. Gisteravond bestelt en vanmorgen al in huis zoals ook was aangegeven. Beschermhoesje, oortjes, lader en screenprotector kreeg hij erbij! Een echte aanrader om je telefoon hier aan te schaffen!
Telefoon in een goede staat ontvangen, werkt goed en snelle service! Als ik nog een telefoon nodig heb in de toekomst kom ik zeker terug bij mobico!
Ik wilde vanuit Antwerpen (BE) een iphone bestellen en kwam via Google op de Mobicowebsite. Ik koos voor een iPhone X met lichte gebruikssporen. Het was nog geen €500 voor het toestel en het werd de volgende dag gratis geleverd. Het toestel is zo goed als nieuw. Ik kreeg er ook een berschermhoesje bij. Ideaal. Eventjes opladen en ik kon er meteen mee aan de slag. Topservice. Ik moest slechts wachten tot de volgende dag 14u. Dus dat viel heel goed mee. Ik had nog een halve dag om mijn toestel te leren kennen. Ik ben dus super tevreden van Mobico.
iPhone was perfect in orde en snel geleverd. Beste aankoop van het jaar. Proficiat Mobico!
Ik had hem dinsdagavond besteld en woensdagmiddag kon ik hem al ophalen. Duidelijke instructies om mijn gegevens van mijn oude telefoon naar mijn nieuwe i-Phone x over te zetten. Ik ben er heel blij mee( Fiene 12 jaar)
Ik heb op minder dan 24u mijn gsm ontvangen en is zelf in betere staat dan ik had verwacht. Niet aan de gsm te zijn! Echt zalig!
Ik heb een refurbished gsm gekocht. Hij lijkt wel nieuw! Mooi in een proper doosje geleverd met nieuwe oortjes, kabeltje, hoesje, screenprotector. Perfect!!! Zeker een aanrader.
Ik heb de telefoon om 7uur s’avonds besteld en gelijk de volgende dag rond 12uur binnen. Ik heb hem bestelt als nieuw en was erg goedkoop. Ben er super blij mee en heb er niks op aan te merken tot zo ver! Je krijgt er ook een hoesje en bescherm laagje bij dus je kan hem gelijk gebruiken, super!!!
Mijn dochter is al 2 jaar aan het sparen voor een nieuwe telefoon en eindelijk was het dan zover...ze kon hem kopen! Maar dan waren al haar gespaarde centjes helemaal weg. Toen kwam ze op de site van Mobico en daar stond Iphone x white met lichte gebruikerssporen voor 20 euro goedkoper. Na een belletje met de klantenservice om te vragen wat ze verstaan onder lichte gebruikerssporen waren we erover uit: die gaan we bestellen en houdt ze nog 20 euro over in haar spaarpot. Gisteravond besteld en vandaag super netjes verpakt ontvangen en de telefoon zag er heeeeel goed uit! Wij konden bijna niets ontdekken van beschadigingen. Jammer dat ze geen Samsung hebben anders had ikzelf hier ook een telefoon gekocht.
Al de tweede keer dat ik hier mijn iPhone koop, over vorige zeer tevreden! Ging zonder problemen minstens 3 jaar mee! Nu tijd voor iets nieuwer dus kocht hier weer een nieuwer model. Op eerste zicht weer alles dik in orde en ook levering zeer snel. Alles meegeleverd, lader, oortjes, pin, extra scherm en hoesje! Top! Echt een aanrader voor een goede prijs!
Besteld en geleverd zoals aangegeven. Mooie IPHONE X, zo goed als nieuw met nieuwe batterij. Dankjewel Mobico
Er was een goeie en snelle levering. Toen ik het product ontving was het goed verpakt en in een goeie staat!
mijn ervaring bij mobico ik ben zo blij dat ik bij mobico mijn telefoon heb gehaald en niet ergens anders het is goed koop het levert snel en je krijgt er een mooie goeie telefoon voor terug bij sommige winkels koop je een telefoon en krijg je echt een **** telefoon voor mij goeie prijs maar bij mobico krijg je een mooie prijs voor een mooie telefoon ik zal zeker iedereen aanraden om bij mobico je telefoon en telefoon spullen te bestellen
Ik heb eergisteren de iPhone XR 64GB besteld. De dag erna kreeg ik zoals gezegd de iPhone. Ik was gelijk tevreden! De telefoon is niet van nieuw te onderscheiden. Voortaan bestel ik altijd op Mobico!
Iphone XR besteld is in goede staat is echt 'als nieuw' ik ben Samsung gewend daarom is de overstap wel even wennen maar is een goede snelle telefoon die lang mee gaat met batterij!
Reeds mijn 3de telefoon die ik hier bestel, elke keer naar volle tevredenheid en snelheid mijn toestel binnen.
Ik heb iPhone X s Max besteld en wow wat werkt hij goed geen geen klachten helemaal topt tot teen ik ben hier echt blij mee. Groetjes Bas
Iphone xs (Als nieuw). Snelle levering, netjes verpakt en er was niks van gebruikssporen te zien, helemaal top!
26 Databankweg
Amersfoort 3821 AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.