De telefoon was goedkoper dan op andere sites en hij ziet er ook nog helemaal nieuw uit. De levering was ook erg snel en de telefoon was goed ingepakt. Ik heb de iPhone XS nieuw besteld en het is zeker een aanrader!

Mooie telefoon gekocht

Mijn iPhone XR in het blauw is vandaag binnen gekomen en ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de telefoon

Niet slecht maar toch wel wat meer verwacht van een ‘als nieuwe iPhone.

Heb net een iPhone XS bij Monica gekocht ‘als nieuw’. Redelijk wat krassen rond de behuizing die zeker met het blote oog te zien zijn, had dit niet verwacht omdat ze in de productconditie ‘als nieuw’ beschrijven dat er mogelijk zeer kleine krassen aanwezig zijn die vaak niet met het blote oog te zien zijn. De accu was op 87% ookal ligt dit wel tussen 85 en 100. Had toch gehoopt dat dit wat meer ging zijn bij een als nieuwe iphone

Eind van de middag besteld, volgende middag in huis!

Mooie iPhone X, super service en accessoires

Prima site

Correcte service en info!

Super blij met de IPhone xr niet te onderscheiden van nieuw!!!!

Prachtige IPhone XR zeer snelle levering makkelijk te bestellen. En de telefoon is echt in nieuw staat. Kortom voor een redelijke prijs een prachtige IPhone XR. Koop nooit geen nieuwe meer.

fantastisch!!!

ik heb gisteren mijn iPhone besteld, en hij is er nu al!!! Hij is ook zo goed als nieuw zoals er bij stond, beste aankoop ooit!!!

Alsof ik een nieuw toestel kreeg i.p.v. een refurbished

Voor het eerst een refurbished IPhone besteld (Xr 64 GB) via Mobico. Een nieuw toesteld zou ruim 899 euro kosten en 'refurbished met lichte gebruikssporen' kwam uit op de helft. Ik was meer dan aangenaam verrast dat het toestel wat ik geleverd kreeg er voor mij uitzag als een nieuw toestel. In de originele doos, met oplader, screenprotector en gebruikssporen heb ik niet kunnen ontdekken. Heel blij mee dus en voor iedereen die twijfelt over refurbished toestellen, bij Mobico hoef je niet te twijfelen. Een topsegment toestel voor een superscherpe prijs.

Top kwaliteit

Telefoon net binnen gekregen en ben er superblij mee de eis doet aan wat er staat.

Helemaal geweldig

Ik heb de telefoon om 0700 besteld en een dag er na om 14.30!in huis

Prima service, prima telefoon

Super blij met mijn nieuwe telefoon. Bestelllen en leveren ging moeiteloos!

Super aankoop

ik ben zeer tevreden over mijn aankoop iPhone Xs max. Over de gehele lijn van de website tot levering en kwaliteit van het toestel, helemaal top.

Vlotte levering, duidelijk en eerlijke site. TOP!!

Je krijgt een duidelijke keuze van welk product je wilt kopen en dit voldoet aan de verwachting!

Super prijs en een goede iPhone!

ik heb de IPhone XR 64gb besteld in “als nieuw”. Er zitten een paar mini krasjes op aan de zijkant maar dat zie je niet met een hoesje eromheen. om 21:30 besteld en de volgende dag om 13:00 in huis! Mijn batterijconditie is 92% (ik kan er een hele dag mee!) Super telefoon, helemaal bij! Groot compliment voor de werknemers van Mobico!

Snelle levering en een mooi toestel!

Op zondag besteld en dinsdag al binnen. Een iPhone XR zo goed als nieuw en hij zag er ook echt als nieuw uit. Een aanrader!

Snelle levering, geweldige kwaliteit

Het fijne gevoel van een nieuwe telefoon.

Mensen om mij heen waren sceptisch over refurbished telefoons zonder dat ze ervaring mee hebben. Ik vind het zonde dat er al maar nieuwe telefoons worden geproduceerd terwijl er blijkbaar een hele markt is in telefoons opknappen! Ik vergeleek websites en bij Mobico viel me op de ze voor verschillende kleur en hoeveelheid gebruiks sporen verschillende prijzen hanteren. Dat sprak me meer aan dan alle IPhone 8 voor dezelfde prijs. Bij Mobico had ik de keus van ‘zichtbaar gebruikt’ tot ‘nieuw’ met de prijs daarop aangepast. Ik koos voor ‘zo goed als nieuw’ IPhone 8 zilver, voor €279,- en de telefoon overtreft mijn verwachtingen. Kwam binnen in een doosje vergelijkbaar met die van Apple Iphone. Met daarin muziek oortjes, oplaadkabel maar ook een hoesje en screen protector, niks daarvan had ik bij besteld dus ik was blij verrast! Hij werkt tot nu toe precies zoals de keren dat ik een nieuwe IPhone binnen kreeg.

Goede service, goed product, levering snel, binnen 48 uur genieten van je nieuwe tel!

Het is dat er een zondag tussen zat... zaterdagavond besteld, maandagochtend in huis. Snel in t bezit van je nieuwe telefoon. Goede service, goed product...leuke prijzen, zeer tevreden!!!

Super tevreden

Mijn nummer 1 plek als mijn gsm het begeeft. Snel en goede kwaliteit

“Als nieuw” koos ik voor de telefoon. Ziet er idd als nieuw uit! Enige waaraan je kan zien dat hij niet nieuw is, is het batterijpercentage; 86%. Ik ben tevreden.

Als nieuw was echt als nieuw!

Fijne service, snel en prettig contact via mail. Levering was zoals beloofd in 1 dag, iPhone 11 pro was in perfecte staat, met goed hoesje en screenprotector. Aanrader voor diegenen die euro’s willen besparen op een prima iPhone!

Perfecte service

Perfecte service! Snelle levering en toestel in perfecte staat. Een echte aanrader!

Perfect zoals omschreven.

Ik twijfelde eerst een beetje of ik wel een refurbished iphone zou kopen of niet. Toch gedaan en zeker geen spijt van. Telefoon is echt top. Bedankt!

Beter dan verwacht

Ik zag op verschillende review sites dat mobico een van de betere refurbished telefoon sites was, het lijkt nu alsof ik een gloednieuwe iphone in mn handen heb

Zeer verrast door goede staat Iphone xs!

kort geleden heb ik de 'als nieuw' versie van de Iphone xs 256 GB mogen ontvangen. Het was voor mijn de eerste keer om een mobiel aan te schaffen die gereviseerd is. Het leek mij juist goed voor het milieu. Mobico kwam er voor mij het beste uit, betaalbare prijzen en een hele goede service. Ik raad dit zeker aan aan mensen die niet altijd een hele dure nieuwe telefoon willen kopen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL