Ik heb via Mobico een iPhone XS besteld, volgende dag rond 10:00 werd de mobiel geleverd. Tot nu toe alleen nog maar goede ervaringen mee. Mobiel doet het prima en ben er zeer tevreden mee. Enige puntje is dat er een gratis hoesje bij zat, die helaas niet voor de iPhone XS gemaakt was.
Fantastisch, De gsm werk uitstekend! Niks van krassen.
Ik heb al enkele keren een iphone gekocht bij Mobico en nooit problemen gehad. De iphone komt de dag erna aan zoals beloofd. Een iphone die "als nieuw" is gekocht, kan je met moeite onderscheiden van een nieuwe.
Beste, Ik had de IPhone XR zwart gekocht, 128 gb, staat: zo goed als nieuw. De IPhone werkt perfect en is super snel, ik ben super tevreden. Goede prijs ik zie geen enkel krasje op de telefoon. Het is heel erg fijn dat bij iedere staat de telefoon met schermlaagje, hoesje, oortjes en oplader wordt geleverd. Ik raadt deze website zeker aan! Snelle levering en goede snelle klanten service! Met vriendelijke groet, Mare van Sambeek
Een iphone besteld met een verzendtijd van3-5 dagen, echter was hij er al de volgende dag. Netjes ingepakt, de iphone werkt perfect.
Er zit wat ruis op mijn geluid en dat vind ik niet zo fijn.
Beste Marie, Bedankt voor je beoordeling. Spijtig om te lezen dat lezen dat je toestel niet geheel naar behoren werkt. Onze toestellen worden uitgebreid getest door onze quality team voordat wij ze te koop aanbieden. Het kan weleens voorkomen dat er een product ondanks de strenge controles toch niet geheel naar behoren werkt. In dat geval heb je uiteraard 2 jaar garantie. Indien je daar gebruik van wilt maken kun je contact opnemen met onze klantenservice. Ze staan voor u klaar. Met vriendelijke groet, Frank,
Mijn eerste bestelling was twee keer vertraagd, waardoor uiteindelijk (bij een product die op voorraad aangegeven stond) ik bijna 1,5 week moest wachten. Maar goed, eenmaal binnengekomen bleek de staat niet zo zijn zoals besteld (als nieuw). Het toestel werkte niet als behoren en was zichtbaar beschadigd en zelf vuil (randen camera). Na moeilijk contact te krijgen kreeg ik uiteindelijk per mail te horen dat ik deze retour kon sturen. Tegen eigen kosten tot mijn verbazing, hierover gemaild en ik kreeg uiteindelijk een antwoordnummer. Het toestel was binnen een dag weer bij Mobico, en ik kreeg maar niets te horen. Na paar dagen ontving ik een reactie dat het toestel niet op voorraad was, ik kon wel een hogere gradatie krijgen (tegen bijbetaling) wat ik toen maar gedaan heb. Twee dagen later bleek dat dat toestel ook niet op voorraad was, toen heb ik mijn geld teruggevraagd....waar ik nu nog op wacht....Al met al slechte ervaring! Er zijn beperkte contactmogelijkheden, reacties laten lang op zich wachten, producten niet in de afgesproken staat en niet op voorraad terwijl dit wel zo staat aangegeven.
Had me door mijn kinderen laten overhalen een iPhone x aan te schaffen. Toestel bleek niet op te laden. Na terugsturen leek hij te werken, helaas na drie dagen gebruik laadt hij weer niet op. Ga hem nu voor de tweede keer op eigen kosten terug sturen, Zeer ontevreden.
Hele overzichtelijke site, duidelijk wat je kunt verwachten. De service is erg snel en de kwaliteit die geleverd wordt is top! Erg blij met mijn nieuwe telefoon via een fijne en betrouwbare site.
Supersnelle service
Super blij met nieuwe iPhone X ! Mankeert niks aan
Hele snelle service, scherpe prijs en goede garantie. In 1 woord TOP!!
Duidelijke website, ruime keuze aan producten. Snelle levering
Ik ben er echt heel erg blij mee. Hij doet het echt geweldig! Hij kwam ook zoals gezegd de volgende dag aan zonder drama. Er kwam een heel goed hoesje bij. Nog langs een winkel geweest om te vragen of het beschermlaagje goed was en ze vonden het geweldig!
Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat ik zo’n goede kwaliteit zou ontvangen voor deze prijs. De refurbished I-Phone 10 die ik heb ontvangen had de laagste prijs die ik aantrof en werd keurig binnen een dag geleverd. Het toestel is inderdaad als nieuw. Ik ben een tevreden klant!
Heb een paar keer problemen gehad met mijn toestel(len) dit werd perfect opgelost! Grote klasse en net bedrijf,
Ben eigenlijk heel tevreden over Mobico bij ontvangst, nu nog hopen dat er zich geen kwaaltjes voordoen. Wel vind ik het een beetje ***lig dat er wordt beweerd dat je 30 euro waarde krijgt aan hoesje en schermbeschermer. Terwijl dat hoesje eigenlijk niets voorstelt, zal dus een nieuwe moeten kopen want met dat hoesje is de GSM allesbehalve beschermd. Op mijn beschermglas is er een zwarte vlek te zien, op zich niets heel ergs, maar toch. Lijkt me eerder pruts dan 30 euro aan waarde.
Iphone in nieuwstaat besteld en dat is hij ook. Compleet met oplader en andere toebehoren. Kortom top. Doen wat ze beloven!
Ruime keuze, goede prijsstelling, snelle levering en een telefoon die echt niet van nieuw is te onderscheiden. Top!
Bij Mobico een iPhone SE besteld, en de volgende dag al binnen. Ik heb deze iPhone besteld omdat ik bij een andere online winkel l dezelfde iPhone heb besteld, maar hier wacht ik al anderhalve week op. Na veel mailcontact, bellen was ik het zat. Bij Mobico ben ik gaan rondkijken, en daar toen dezelfde gekocht. Direct mail, dat de bestelling in goede orde is ontvangen. Dezelfde dag dat de bestelling is verzonden! Volgende dag de iPhone in huis. Helemaal naar mijn verwachtingen. Bij andere aanbieder, kreeg ik ook die dag een mailtje dat de iPhone niet op voorraad was, en dat het nog enige tijd kon duren voordat ze hem op konden sturen. Voor mij nu alleen maar Mobico!
Ik had eerst een paar reviews gelezen, maar ik had nog men twijfels wistg niet wat ik moet doen maar heb het toch besteld voor zo'n goedkopeprijs, ben er trots op en ben van plan heel men het te bestellen
Mijn oude telefoon was kapot gegaan, dus het was snel tijd voor een nieuwe. Ik bestelde de Iphone X met lichte gebruikssporen (alleen een paar krasjes op de achterkant maar verder zo goed als nieuw!) volgende dag na mijn bestelling in huis wat echt top is! Ik raad dit iedereen aan.
....Een halve dag later had ik mijn nieuwe telefoon al in handen! Niet van nieuw te onderscheiden! Grootste verrassing: die ellendige screenprotector had iemand er al zonder luchtbellen voor me op gedaan! Heel fijn Mobico, dat is nog eens meedenken.
Binnen 1 dag geleverd, keurig in een doosje met nieuwe accessoires. Zo goed als nieuw besteld en ook zo goed als nieuw gekregen.
Blijkbaar was mijn telefoon Amerikaans waardoor ik een nodige update niet uit kon voeren. En werd mijn telefoon geblokkeerd toen kon ik hem niet activeren. Hebben we 'm opgestuurd... Conclusie, impact schade, of te wel ik heb 'm zelf kapot gemaakt.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Toestellen uit de VS zouden prima moeten werken, ook bij een update. Echter komt uw naam of e-mailadres waarmee u deze beoordeling schrijft nergens voor in ons systeem en zodoende kunnen wij uw beoordeling niet verifiëren. Graag kom ik met u in contact om u alsnog tevreden te stellen. Ik zou u dan willen vragen om een email te sturen naar onze klantenservice t.a.v. Joshua onder vermelding van uw factuurnummer. Alvast dank, Met vriendelijke groet, Joshua
26 Databankweg
Amersfoort 3821 AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.