Toestel niet in orde - gekocht voor 'nieuw'

Niet goed - camera werkt niet

bedankt MOBICO

Heb vandaag mijn telefoon iphone 8 rood 64 ontvangen en hij werkt super goed. ik had hem gekocht als nieuw en maar hij zie er nieuw uit met vriendelijke groet Rudi

Een aanrader

Een super mooie telefoon onbeschadigd en een goeie kwaliteit.

verbluffend

Niet gedacht dat deze klasse mobiels ook nog eens betaalbaar zijn ,voor iedereen, met zo een klasse service.

Niet doen?

Mobico raadt ik zeker niet aan. Ik wacht nu al 2 weken op de telefoon van mijn dochter. Was een verjaardag kado maar die is inmiddels geweest. De telefoon nummers van Mobico zijn buiten gebruik. Op mijn mail met de vraag of ik kon annuleren kwam het antwoord dat het kan, helaas zonder uitleg hoe. Op mijn mail hoe ik dit kan annuleren heb ik nog steeds geen antwoord. Er komt ook geen reactie of de telefoon misschien toch komt. Helaas ben ik nu 500 euro armer en ik wacht nog steeds op duidelijkheid. Mariska D.

Amazing service

So so happy with Mobico. Purchased my iPhone 11 Pro with them and the first phone I received had some issues. They immediately found a solution for me and one day later I had a new phone. Super polite customer service, helpful, quick. Will not purchase from anywhere else in the future :)

goede telefoon en een goede prijs

Ik heb de iphone x besteld voor mijn zoon. Hij is er erg blij mee. De telefoon ziet er idd netjes uit en op tijd bezorgd. Heel blij mee!

Geen krasjes of scheuren

volgende dag al in huis en doet super goed

Ik heb mijn telefoon binnen 24 uur binnen gehad , ziet er gloednieuw uit en werkt super. Heel blij dag ik hiervoor heb gekozen , het heeft me een heleboel geld bespaard door een refirbished telefoon te kopen in plaats van een splinter nieuwe.

Een IPhone besteld in de categorie licht beschadigd, toen we hem binnen kregen had deze toch flink wat beschadigingen. Ik netjes foto's opgestuurd en mocht een nieuwe komen ophalen. En een top service.

Fijn om een mooie gsm te hebben net als nieuw!

Goede service, heb wel een probleempje met het overzetten van de oude gsm, jammer

Alle afspraken 100% nagekomen

Goede site, duidelijke uitleg en de iPhone Max ziet er perfect uit!

Refurbished toestel besteld en zgan

Refurbished toestel zag er super uit en dat met gratis hoesje en screen protector . Super service , mijn zoon Is er erg blij mee .

Kreeg het toestel snel, goede kwaliteit

Service slecht

Helaas slechte ervaringen met Mobico: nieuwe telefoon bestellen is geen probleem, maar wanneer er binnen de garantietijd iets stuk is begint de ellende. Nooit iemand te bereiken, duurt erg lang voordat een mailtje beantwoord wordt. Drie weken zonder telefoon is dan erg lang. Uiteindelijk naar een ander bedrijf gegaan om de batterij te laten vervangen, maar Mobico vergoedt dit niet. Ik had dit niet door een ander mogen laten repareren, dan vervalt de garantie. Snap ik, maar waarom laten ze je dan zo lang wachten? Jammer, maar voor mij geen Mobico meer.....

Heel snel, perfect uitvoering en precise wat ik wilde

Ik heb een iPhone 8 bij Mobico bestelde, voor de tweede keer, na dat mijn vorige iPhone waterschade opliep. Net zoals de vorige keer, heel snel geleverd en precise wat ik had uitgezocht. Ik ben heel blij met Mobico en zou ze zeker aanbevelen.

Iphone X besteld en beslist als nieuw

Geweldig snel geleverd en de Iphone is niet van nieuw te onderscheiden. Een hele blije tiener in huis. Bedankt Mobico

Inclusief hoesje en screensaver, super

Toch altijd spannend: groot bedrag via internet uitgeven. Goeie ervaring: snelle levering incl hoesje en screensaver waardoor telefoon direct bruikbaar was

super!!!!!!

iphone x nieuwstaat gekocht en is zeker naar verwachting helemaal nieuw, wauw echt super! snelle verzending, goeie batterij, alles helemaal top! echt heel blij mee dus

Snelle levering een een goed product

Ik wilde een goedkopere telefoon heb een iPhone x voor 500 euro gekocht. Snelle levering en een goede telefoon.

Ontzettend goed

Had dinsdagavond mijn nieuwe telefoon besteld, was woensdagmiddag al binnen!!

Goede en snelle service.

Bestellen en dan de volgende dag bezorgd krijgen. Dat is erg fijn. Website is overzichtelijk met duidelijke informatie over de te bestellen producten.

Snelle levering, prima kwaliteit

Iphone snel geleverd en eigenlijk geen beschadiging op te zien. Top refurbished telefoon.

geweldig!

Telefoon was echt nieuw, zoals vermeld. Compleet met oplader, oortjes, screenprotector en bumperhoesje

Geweldige snelle levering

Wat een supersnelle levering en geweldige prijs

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL