ruime keuze

ruime keuze op deze site. prijs is ook okay, het mag altijd wat scherper natuurlijk. het is immers geen apple store. klantenservice was slecht te bereiken en erg stug. uiteindelijk zonder hun hulp toch een keuze gemaakt en deze bevalt mij goed.

Mooi toestel, vlot ontvangen, goede prijs

Ik heb een refurbished iPhone X gekocht bij Mobico. Werkt prima. Wel even wennen na jaren Android. Maar in minder dan een paar uur is alles in orde onder andere met behulp van de app “over op iOS”

Goede service, snelle levering, en een TOP IPhone!

prima service

overzichtelijk, snelle levering, mooie product

Uitstekende service en goed product

Refurbisht telefoon is een prima en goedkoper alternatief voor een nieuwe.

Geweldig!

Ik heb een refurbished Iphone XR gekocht bij Mobico. Helaas was de optie die ik wilde al uitverkocht (een witte met 128 GB in zo goed als nieuwe staat), dus heb ik de Iphone met lichte gebruikssporen gekocht en ik zie er niks van! Hij werkt en ziet er uit als nieuw. De levering was snel en ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoon.

Fijne site, makkelijk in gebruik en snelle levering

Voor mijn rijschool snel een ander toestel nodig. Kan nl. niet werken zonder een telefoon voor afspraken en betalingen. S’avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Echt super. iPhone X voldoet volledig aan de vooraf toegezegde gebruikssporen. Ben zeer content met deze aankoop.

GOUD!

Super goed en snel geregeld.

Hele goede service en geweldige kwaliteit

Voor een mooi bedrag een telefoon gekocht die werd beschreven als ‘als nieuw’, hij is inderdaad als nieuw, nog helemaal mooi. De service was ook enorm goed, duidelijke communicatie en de telefoon was er zoals aangegeven binnen twee dagen. Ik ben er heel blij mee! Heel erg bedankt :)

Snelle levering, prachtige telefoon

Had licht gebruikte versie van iPhone XR besteld. Er is vrijwel geen beschadiging te vinden. De levering was de volgende dag. Alles werkt perfect en afhandeling ging helemaal volgens afspraak.

SUPERMOOIE iPhone 8

Ik mocht een refurbished iPhone 8 kopen van mijn eigen geld. Gisteren heb ik 'm binnengekregen en ik ben er heel blij mee. Hij lijkt wel nieuw! En hij was ook snel in huis.

Mooie telefoon snelle levering!

Zo goed als nieuwe telefoon! Snelle levering! Heel blij mee

I Phone Op tijd geleverd en werkt uitstekend

Top I phone op tijd geleverd en werkt uitstekend

Betrouwbaar

Duidelijke website en snelle levering. Heel blij met mijn iPhone

Goeie service-kwaliteit-prijsverhouding

IPHONE Xr besteld, prima toestel, gebruiksvriendelijk. Website is overzichtelijk, snelle levering ten opzichte van andere sites!

Ongeloofeloos !

Refurbished I-Phone 8, lichte beschadigingen, prima prijs. Zondag besteld, dinsdag geleverd. Helemaal niets mis mee !

fantastisch

snelle levering, goed product

Telefoon (iPhone 8) precies zoals verwacht

Als cadeau voor moeder aangeschaft bij Mobico. Als nieuw is inderdaad ook echt als nieuw.

Het toestel ziet er echt als nieuw uit compleet met accessoires. Daarnaast ook nog eens super snel geleverd.

GEWELDIG

Ik heb een iPhoneXR gekocht direct volgende dag binnen! Zeker een aanrader lijkt op een gloed nieuwe iPhone die je zo maar uit een Apple store kan halen voor veel goedkoper!

Voert uit waar t voor staat

Tijdig leveren van bestelde spullen. Zoals omschreven ontvangen en tevreden hierover

slecht

ik heb 6 weken geleden iphone terugestuurd mijn zoon had geen 4G en kon er niet mee bellen. Nu nog niet klaar, emei nodig bij apple maar kunnen we niet doorgeven omdat iphone bij mobico ligtgeen reactie op de mail en telfonische ook niet bereikbaar. Ik weet het niet meer , kan nieuwe kopen maar wil nummerbehoud en alles is nu geblokkeerd, en ik het er ook geen verstand van.

Great iPhone at a great price

I bought an iPhone X 256gb. It arrived in perfect status and also the delivering time was very fast. Definitely recommend mobico!

De Apple X 64gb voor mijn dochter. Een erg net toestel. Ze is er erg blij mee. Wat ook fijn was dat er een hoesje bij zat. En een snelle levering!! Top!

Perfecte service en snelle levering

Goede service en een hele snelle levering! Zeker aan te raden!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL