goede telefoon

ik heb de telefoon nu ongeveer een maand en ben er ontzettend blij mee. alles werkt goed en hij is super. alleen jammer dat het oplaadkabel niet apple is, verder top.

Uitstekende service en goede voorlichting

Het zijn vakmensen die weten waarover ze het hebben Ze hebben geduld en tijd

Zeer goede ervaring, zeker aan te bevelen!

Ik zocht een iPhone 8 voor niet al te veel geld en ook optisch bijna perfect. Oftewel...een echte Nederlander op zoek naar iets goeds voor niet teveel. Via Google een aantal sites bekeken en bij Mobico uitgekomen. Duidelijke site, goede informatie en makkelijk te regelen. Ik koos voor een toestel met lichte gebruikssporen, gegevens invullen, betalen en klaar. Nu maar hopen dat de gebruikssporen meevallen. Zeer snelle levering en de gebruikssporen moet ik nog steeds vinden, ik zie ze niet! Alles bij elkaar heel erg tevreden over eigenlijk alles. Ik zal Mobico zeker aanbevelen bij anderen. Echt super! Ben er heel blij mee!

Geen levering, geen communicatie, niet bereikbaar

Ik heb een bestelling geplaatst, betaald, een factuur ontvangen en daarna 5 dagen lang niks meer vernomen. Terwijl levering binnen 48 uur werd beloofd. Geen status update, geen reactie op e-mails en telefoon wordt niet opgenomen. Als ik morgen niks hoor trek ik mijn betaling in.

Snel, netjes en duidelijk

De website geeft duidelijke informatie, de levering is snel en netjes en het toestel maakt waar wat er beloofd wordt.

Heel erg goed

Ik heb de iPhone X ‘lichte gebruikssporen’ gekocht. Heel erg netjes en de dag erna geleverd! Ik kan zelf echt geen gebruikssporen zien! Echt een aanrader dus!

Heel blij met het toetsel alles werkt goed

tevreden

Iphone is prima, maar levertijd niet zoals beloofd

"Voor 23:59 besteld, morgen in huis". Dat is dus niet waar. Mijn dochter was dan ook 'not amused'. Ik zelf vind dat je dat dan ook waar moet maken als je dat beloofd. (product was 'op voorraad') Positief is wel dat de geleverde Iphone X de afgelopen dagen prima is bevallen. Dat het niet op tijd geleverd werd, is mij reden om het bedrijf niet spontaan aan te bevelen. Maar genoeg mensen natuurlijk, waar dit niet belangrijk voor is.

TOP!!!!

super snel geleverd en in perfect staat, super blij mee. De prijs was perfect in de keuze oude repareren of "nieuwe" Refurb kopen

Goed binnen gekomen, mist alleen een converter

Ik had een iphone X besteld, deze kwam netjes de volgende dag binnen, alleen bij deze iphone had ik ook een converter besteld naar aux en deze zat niet in de doos.

super snele levering

mooie telfoon en snele levering en hopen dat ik hem niet meer laat vallen en dat ik er veel plezier van mogen hebben bedankt

Goede prijs kwaliteit

Goed!

Heb onlangs een iphone xs gekocht met 'zichtbare gebruikssporen' en zie er helemaal niets aan. Direct geleverd zonder probleem Echt een aanrader!

Fantastische service.

Heb de telefoon zondag besteld en had hem dinsdag al, de telefoon werkt perfect en is volledig inorde.

Geweldig !

Volgende dag binnen. Toestel zo goed als nieuw (IPhone X) Kan geen krasje vinden. Alles zat erbij en alles werkt. Top

Mobico doet wat beloofd werd !

Niet te onderscheiden van nieuw maar een stuk goedkoper.

Goede service!

Telefoon ‘zo goed als nieuw’, 5 sterren! Geen krasjes, goede screenprotector erbij. Volgende dag bezorgd! Top!

Ik kreeg deze telefoon binnen en opende het pakketje en daar was het doosje, goed verpakt en wat er in het doosje zat was natuurlijk nog veel mooier. De telefoon zag er goed uit ik had een telefoon besteld met lichte gebruikssporen maar hier was niks van te zien. Het gratis schermplaatje zat al op de telefoon deze service is ook erg goed. In een woord Super!

Goeie telefoon

Is als nieuw en ziet er als nieuw uit

Helemaal tevreden

Ik heb er altijd van gedroomd om de iPhone te kopen, maar omdat ze duur zijn was het onmogelijk, nu met Mobico slaagde ik erin om te krijgen wat ik wilde tegen een lagere prijs en met dezelfde aankoopkwaliteit, het is alsof ik het rechtstreeks in een Apple Store, ik voel me erg blij en dankbaar, het is echt een goede koop

super goede service en kwaliteit!

m’n telefoon is snel en helemaal goed bezorgd en ziet er helemaal als nieuw uit !!!

Niet zo best.

IPhone X (nieuw) aangeschaft deze volgende dag ontvangen (daarvoor 2 sterren). Deze bleek helaas toch best wel diepe beschadigingen te bevatten (wellicht van een val). Ook bleek de microfoon niet te werken. Contact gezocht via mail met mobico (binnen 24 uur beantwoord) de opties waren retourneren of 30 euro terug ontvangen. Ik heb gereageerd met de optie van omruilen. Vervolgens letterlijk een week niets meer gehoord. Na een week kreeg ik de instructies om het toestel gratis terug te sturen, deze heb ik de volgende dag verzonden (zaterdag). Volgens de track en trace is deze de maandag erop bij hun afgeleverd. Sindsdien niets meer van ze vernomen ik heb gemaild en 4x gebeld niets komt erdoor of word op gereageerd. We zijn nu 10 dagen verder, word vervolgd...

Snel en goed!

Zo besteld en snel geleverd! Toestel werkt prima, heel tevreden dus aanrader!

Erg tevreden over assortiment en bestelproces

Afgelopen weken heb ik twee keer een refurbished Iphone XR besteld. De prijzen zijn competitief, de bestelde toestellen zijn niet van nieuw te onderscheiden en het bestelproces is duidelijk en snel. Ik ben erg tevreden!

Perfect, enkel batterij was 94% ipv 100%.

Prima levering, Besteld als goed als nieuw, dit was Ook duidelijk het geval

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL