Was zeer snel geleverd . Gekocht voor de prijs als nieuw. Was gewoon helemaal nieuw . Was storing bij post NL en heb hierover zelfs van Mobico een mail over ontvangen . Gewoon top bedrijf !!
Goede service en waar voor je geld.
Geen enkele kras zo als ze zijden dus super en onmiddellijk geleverd geen gezever
GSM voor dochtertje besteld (XS) we hadden een vraag, hebben gemaild en meerdere malen gebeld... maar helaas geen gehoor. Jammer..
Een paar maanden terug besloot ik een telefoon bij Mobico te bestellen (iPhone X). Ik moest erg lang wachten totdat ik de track en Trace code kreeg en daarna heb ik nog een week moeten wachten voordat de telefoon binnenkwam. Op het moment dat hij binnen was, deed de telefoon erg raar... Ik kon hem zelf niet besturen en hij zoomde vanzelf in etc. Ik heb de telefoon retour gestuurd voor reparatie of omwisseling. Ongeveer 2 weken later kreeg ik de telefoon weer binnen, niet dezelfde maar een andere (ze hadden hem omgewisseld), deze telefoon leek prima te zijn, maar na een week waren er al veel mankementen: 1. Ik kan geen video’s meer maken, als ik dit doe loopt de telefoon vast. 2. Ik heb geen geluid meer en kan dingen alleen nog luisteren met oortjes in. Als ik dingen met geluid niet luister met oortjes dan crasht de telefoon. 3. De telefoon is heel erg langzaam. 4. Ik krijg veel meldingen niet binnen. Verder is Mobico niet te bereiken via de telefoon. Ze hebben het zogenaamd “te druk”. Hier geloof ik dus helemaal niks van! Voordat ze deze standaard intro hadden werd er gezegd dat ze door Corona niet telefonisch bereikbaar waren. Allemaal smoesjes als je het aan mij vraagt... Ieder bedrijf bleef telefonisch beschikbaar ondanks Corona, dus waarom Mobico niet? Toen heb ik ze gemaild met de vraag of ik de telefoon kon terugsturen en zo snel mogelijk mijn geld kon terugkrijgen. Dit is al een paar dagen geleden en ze hebben nog niet gereageerd. Ze houden zich dus niet aan hun eigen afspraak: binnen 48 uur reageren. Als u aan mij zou vragen of u hier iets zou moeten bestellen zou ik absoluut nee zeggen....
Original review
Als je snel een telefoon wilt en voor een goede prijs is dit ideaal!!! Ik ben super tevreden , telefoon ziet er goed uit en hele snelle levering!
Ik heb de iphone super snel aangekregen en er is niks op aan te merken. Ziet eruit als nieuw en ben er super blij mee.
Ik heb een keeer eerder bij mobico besteld dat was een eerste fijne ervaring. Fijne site voor als je telefoon even wil up-graden ;). Ook zie je op de site wat elke categorie in houd qua status van de telefoon , zo weet je een beetje wat je kan verachten van beschadigingen. Deze keer heb ik een iphone x besteld in de categorie lichte gebruikssporen. Ik had hem voor 23:00 besteld had hem de vorige dag dus al in huis. hij was nog beter dan mijn verwachting dus dat was echt heel fijn. Aan de Buitenkant en dan de zijkant wat beschadigingen, maar dat zie je niet als je , je hoesje erom heen zit. Verder nergens een krasje. En de telefoon zelf doet het nog prima. Ik ben content.
Zeer tevreden over mijn aankoop van een Iphone 8. Boven verwachting goed! Zeer scherpe prijs en goede kwaliteit, kortom; een aanrader!
Ik heb een iPhone Xr gekocht en hij bevalt me prima.Het is net alsof ik een nieuwe iPhone heb gekocht.Ook nog met een gratis hoesje en screenprotector inbegrepen!
Telefoon was de volgende dag geleverd en in goede staat. Ik ben super tevreden:)
Ik heb afgelopen week een Iphone XS met lichte gebruikssporen besteld. Ik ontving hem de volgende dag en het toestel zag er zeer netjes uit! De screenprotector was er al opgeplakt, wat een hoop gedoe scheelde. Het toestel werkt erg fijn en voelt aan als nieuw. Ik raad deze webshop zeker aan.
Snelle levering, perfecte telefoon, alles erop en eraan. Ook het verlengstukje van pin naar platte stekker bij geleverd en dat gaat nog wel eens mis!-) maar hier niet. Alles is zoals ik de telefoon wilde hebben.
Ik heb de iPhone XS gold gekozen in de categorie “als nieuw”. De batterij capaciteit was 87%. Wat fijn was was dat de screenprotector er meteen al om zat, dat scheelt mij een helehoop stress. Het is een mooi toestel en werkt als nieuw alleen is de batterijcapaciteit minder. Zeker een aanrader!
‘s Avonds bestelen, volgende dag binnen. Een refurbished “zo goed als nieuwe” iPhone XS die ook echt zo goed als nieuw is. En de goedkoopste op de markt!
ik ben erg tevreden over de telefoon maar ook over de service! erg snel geleverd en in goede staat.
Vlotte service, binnen 24 uur besteld en in huis. Telefoon ziet eruit als nieuw. Kortom geweldig.
Ik heb mijn telefoon een paar dagen geleden besteld op mobico. Ik hoorde al van wat mensen dat ze hier besteld hadden. Ik ben zelf super tevreden! Ik bestelde mijn telefoon en de volgende dag had ik hem al in huis. Ik heb de als nieuwe gekocht en hij ziet er helemaal nieuw uit! Geen enkel krasje of deukje te zien! Ik heb er lang voor gespaard en ben heel tevreden!
Service is top. Telefoon snel geleverd. Na een vraag via klantenservice een nieuw onderdeel snel opgestuurd. De telefoon ziet er fantastisch uit.
Heb nu voor de tweede keer besteld bij mobico. De eerste keer ging het om een iphone 8 plus en de tweede keer om een iphone xr. Beide services gingen perfect. Netjes en snel geleverd in een keurig doosje met hoesje en screen protector erbij. Prijs kwaliteit verhouding vind ik hier dan ook heel goed en zou ik zeker aanraden i.p.v een dure nieuwe.
iPhone X 256GB Space Grey - Nieuw (ipx256gbznmarge) aangekocht 'als nieuw' - niet in orde bij ontvangst - camera was defect + accu was fors gebruikt
Mijn iphone xr ontvangen bleek niet helemaal goed te functioneren. Netjes terug gestuurd. Na enige tijd mail gestuurd. Zijn ze mijn telefoon kwijt. Terwijl ik kan zien dat hij in ontvangst is genomen en door wie(naam). Telfonisch niet bereikbaar. Op mail word nauwelijks gereageerd. Met steeds de zelfde vragen. Zouden het via track en tracé lokaliseren. En eind van de dag zou ik iets horen. Nu een week en diverse mails verder nog niets. Gewoon waardeloos. Dus mensen denk na en blijf hier weg. Wij vechten door tot er een oplossing is. Word vervolgd.
Prima telefoon. Ik heb een telefoon met “lichte gebruikssporen” gekozen. En dat had die ook. Er zit een krasje wat meer een mini barstje is in het scherm. Jammer maar risico van de keuze? Ook hapert die soms wat maar wellicht opstart problemen. Ben niet heel ervaren en bekend in de refurbished world. Super snelle levering!
Vlotte en perfecte afhandeling van de bestelling.
Ik had nog nooit eerder op mobico een telefoon gekocht. Wel heb ik al eerder een gerefurbished telefoon gekocht en dat beviel me erg. De levering van mobico was super snel de volgende dag had ik hem al in huis in super goede staat. Echt als nieuw. Ik heb de iphone xs besteld 64 gb in het zilver. Helemaal nieuw verkopen ze de witte iphone xs niet meer in winkels maar gerefurbished is net zo goed! Ook kreeg ik er een gratis hoesje + screenprotector bij wat ook echt super fijn is! Ik ben helemaal tevreden over mobico en beveel het zeker aan om hier een telefoon te bestellen!
26 Databankweg
Amersfoort 3821 AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.