Vlotte en duidelijke site en levering

Ik hoorde van verschillende mensen dat ze bij Mobico een refurbished iphone hebben besteld. Ik vertrouwde het idee om “tweedehands” toestellen te kopen maar na een kijkje op de site had ik al een heel andere kijk op de zaak. Alles was duidelijk en goed uitgelegd! De dag erop kreeg ik al de gsm binnen en ben er heel blij mee!

Wat een Top Iphone!

Heb hem nog maar een paar daagjes in mijn bezit maar wat is dit een fijne Iphone! Hiervoor had ik een Iphone 7 maar wat een wereld van verschil is dit... hoop dat ik hier nog lang van mag genieten.

Geweldige service!! De dag na ik hem had besteld kreeg ik heb al in huis en zonder een krasje of beschadiging. Alles is goed in orde nieuwe batterij etc. Ben er heel blij mee en het is zeker aan te raden :)

Heel snel geleverd!

De IPhone X werd binnen 1 dag geleverd en was in goede staat. Natuurlijk is het Nog steeds veel geld maar ik heb er geen spijt van. Ik ben er erg blij mee! 1 klein nadeel was dat er geen alcohol doekje bij zat voor de screenprotector, maar dat neem ik voor lief.

top service, netjes

via Mobico iphone xs "als nieuw gekocht, binnen 1 dag in huis, zoals beloofd, voor nu kan ik niet veel zeggen over het telefoon omdat ik hem net een week heb, maar alles was netjes ontvangen, zoals nieuw in een doos met alle kabels en oordopjes bij.

Beste, Heel tevreden van, prefect service en een goede telefoon als nieuw Ga zo verder Mvg Fatima Lahsaini

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Opzoek naar een nieuwe Iphone x voor mijn zusje die de hele zomer hard heeft gewerkt voor een nieuwe iphone. Besloten om te kiezen voor een refurbished iphone x. Via google bij Mobico gekomen en na het lezen van reviews hier besteld. Snelle levering zelf op een waddeneiland, goede prijs kwaliteit verhouding en zelfs een screenprotector en hoesje meegeleverd. Ook per mail goed geïnformeerd over de status van de bestelling. Ik zou Mobico iedereen aanraden die opzoek is naar een refurbished iphone.

Snelle levering en gsm in perfecte staat.

Snelle levering en gsm in perfecte staat.

Netjes

Voor het eerst bij Mobico een telefoon gekocht. Ik heb hem als nieuw besteld en dat is precies wat ik kreeg. Ik ben er super blij mee en het werkt goed.

snelle en correcte levering

refurbished ipone XS gekocht voor dochter kleine grbuiksporen maar daar was weinig van te zien leuke meegenomen actie van gratis hoesje en beschermglas

Geweldige service

Ik heb die Iphone op tijd gekregen en hij is zo goed als nieuw. Ik kan er echt niet over klagen!!

Heb onlangs een IPhone 8 aangeschaft en ben zeer tevreden over de service bij Mobico. De gemaakte afspraken zijn ook nagekomen. Keurig de volgende dag in huis gekregen.

makkelijke aankoop met een goed product!

De website bood veel insights over de producten. ik zocht al lang voor een nieuwe telefoon en vond Mobico het meeste te bieden had. Ik kocht een 'bijna nieuwe' iPhone XS voor een goede prijs. En met bijna nieuwe is het ook zeker een bijna nieuwe, ik heb tot nu toe nog niks gezien of gemerkt dat het ooit gebruikt is. Bij aankoop van de telefoon kreeg ik ook oplader en oortjes geleverd met adapter, daar ben ik zeer tevreden mee.

Product zoals verwacht

Mobiel voldoet aan alle verwachtingen

Gekocht met predikaat 'als nieuw' en het toestel had geen enkele gebruiksporen en accu staat was 100%. Mooie hoes geleverd ( transparant) en beschermhoes was er reeds op geïnstalleerd. Tevens nieuw lader en oordopjes en tevens als extra de aansluiting voor een koptelefoon. Ik raad het iedereen aan die voor een mooi bedrag toch een nieuw telefoon wil hebben zonder de hoofdprijs van een nieuwe te willen betalen.

Snelle levering, product in staat zoals afgesproken. Goede prijs. Erg tevreden.

Nog nooit zo tevreden geweest!!

Ik heb al vaker bij mobico besteld en ben altijd al tevreden geweest. Altijd voordelige prijzen.Ik woon in belgië ik heb op een woensdag besteld en de volgende dag had ik mijn iPhone X al thuis.

Mobico: Voor mij "the way to go"!

Mobico: voor mij "the way to go!" Nieuwe IPhone X, alles prima in orde en voor een mooie prijs met 2 jaar garantie. Snel geleverd, batterij 100% en overzetten een fluitje van een cent.

Zoals het hoort

Super service, top telefoon voor een mooie prijs

Top service van Mobico!

Een aantal weken geleden een iphone xr in nieuwstaat gekocht. Toestel kwam na 2 dagen toe in een originele apple doos, geen enkel gebruikspoor te zien. De batterij capaciteit was 96%. Na het toestel een week in gebruik te hebben was er plots een probleem met het scherm. Het toestel werd hierdoor onbruikbaar. Na contact met de helpdesk mocht ik het toestel (zonder accessoires) terugsturen ter omruiling. Weer 2 dagen later een ander toestel ontvangen. Dit keer was de batterij capaciteit 91% maar toestel ziet er nieuw uit en werkt tot nu toe 100%. Top service van Mobico!

Super telefoon , en veel beter dan verwacht

Na heel marktplaats al verschillende weken doorgeplozen te hebben voor een tweedehands iPhone X voor mijn dochter kwamen we steeds weer een advertentie tegen van mobico. Heel veel reviews gelezen van super tot slecht. Veel twijfel bij ons, zou dit wel goed zijn, durven we dit aan . Maar toch kreeg ik door de vele goede reviews een goed gevoel bij mobico. De telefoons op marktplaats hadden allemaal wel wat , als we eentje zagen die goed leek vroegen ze steeds de hoofdprijs . En aangezien mijn dochter een bepaald bedrag had gespaard kon ze niet voor de hoofdprijs gaan. Dus de knoop doorgehakt en een iPhone X besteld in zo goed als nieuwe staat bij mobico. In no time alles geregeld en de volgende dag werd hij bezorgd door PostNL . En de verrassing was groot, de telefoon was echt beter dan verwacht . Hij was echt als nieuw en de batterij 100%. Mijn dochter blij wij blij , dus de volgende telefoon bestellen wij wederom bij mobico. Complimenten!

Zeer goede service, toptoestel

De website zelf is heel duidelijk. De verschillende aankoopmogelijkheden en condities van de toestellen wordt heel goed uitgelegd. Ik ben zeer tevreden over de manier hoe Mobico de levering heeft gedaan. Ze hebben rekening gehouden met mijn wensen. Bij het openen van het pakket viel op dat de screenprotecor al op het scherm bevestigd was, wat een zeer grote plus is. Het toestel zelf is in topstaat.

Hele snelle en goeie service

Leveren heel snel, zijn heel betrouwbaar. En wat ze leveren is ook nog is van topkwaliteit !

Helemaal top

‘S avonds besteld om 20:00. Volgende ochtend om 11:00 al voor mijn deur.

Zeker je geld waard!!

Twee jaar terug voor het eerst op deze site mijn telefoon gekocht beviel me zo goed dat ik weer mijn nieuwe toestel op mobico heb besteld. Snelle levering ook echt geweldig

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL