Heel goed!

Ik heb de iPhone XS ontvangen de dag nadat ik heb besteld. Alle bijhorende accessoires erbij, top!

De iPhone en de service van jullie is geweldig

De iPhone was binnen een dag binnen! En ook al heb ik een iPhone gekocht met lichte gebruikssporen, het voelt alsof hij gloed nieuw is! En dat is zo fijn! En alles wat erbij zit! De oortjes, en de oplader en het hoesje, etc!! Geweldig! Anders ben je daar zo weer 100 euro aan kwijt en nu zat het al in de vet lage prijs!! ik ben heel blij! Heb het iedereen aangeraden mobico!

Snel geleverd en prima toestel

We hadden door een ongelukje snel een nieuwe iPhone nodig. Op mobico hadden ze het juiste toestel. Met 2 jaar garantie en de keuze in welke staat het toestel verkeerd was de snel gedaan. Netjes en snel geleverd. De iPhone ziet er als nieuw uit.

Slechte kwaliteit

Onlangs een iPhone XS besteld, productconditie ‘nieuw’. Het pakketje had ik snel ontvangen, maar ik merkte gelijk op dat er een groene gloed in het scherm zat. Ook zaten er lichte krasjes op de behuizing en lag het scherm zichtbaar hoger dan normaal. 3D Touch deed het ook niet. Bij een toestel die in nieuwstaat is zou je toch verwachten dat op zijn minst het scherm normaal functioneert. Mail gestuurd naar Mobico met mijn opmerkingen en dat ik hem heb geretourneerd. Hun reactie was dat de gradaties gaan over de ‘cosmetische staat’ van de telefoon en dat het mogelijk is dat een toestel een huismerk scherm heeft gekregen. De gradaties gaan dus niet eens over de kwaliteit van de telefoon zelf? Ik zou een deel van de verzendkosten terugkrijgen, maar heb dit nooit gekregen. Gelukkig wel gewoon mijn geld teruggekregen! Als je een prima telefoon zoekt is Mobico een prima optie, maar als je echt een goedwerkende (nieuwe/z.g.a.n.) telefoon wilt zou ik zeker niet voor Mobico gaan.

goede kwaliteit

de adopter zuiver maken is een + punt

Donderdag besteld, vrijdag in huis. Prachtige telefoon, alles dik in orde

Fantastisch!

Ik heb een iPhone X gekogt, volgende dag in huis! Ziet er heel mooi uit! Zeer tevreden!

Snelle levering, top kwaliteit!

Snelle levering van een ‘als nieuw’ iPhone XS Max. En hij is ook als nieuw. Alle accessoires zaten erbij zoals beloofd op de site. Nergens gebruikssporen te ontdekken op het toestel. Ook de werking van het toestel is top! Geen gekke dingen tegengekomen. Gewoon top! Het was mijn eerste aankoop bij Mobico maar zeker niet mijn laatste!

Als je twijfelt om het te kopen, gewoon doen!

Ik heb de iPhone XR zwart ‘Als nieuw’ gekocht en het zag er ook uit als nieuw. - Binnen een dag was het geleverd - Het was in goede conditie ( Er zat een klein deukje in de behuizing, wat ik in eerste instantie niet eens had gezien) - De prijs is heel betaalbaar voor een IPhone - Dit was de eerste keer dat ik een telefoon refurbished had gekocht en ik zal het vanaf nu ook blijven doen.

Enorm tevreden, nog geen seconde spijt van gehad!

Ik heb afgelopen donderdag een refurbished iPhone XR besteld bij Mobico. Dit toestel kwam meteen de volgende dag al aan in de vroege namiddag, en hoewel ik lichte gebruikssporen Had aangeduid, was er niets te zien op het apparaat en lijkt het echt alsof dit een gloednieuwe iPhone is. Ik ben er enorm tevreden over en zal in het vervolg zeker terug bij Mobico bestellen, zo ook zal ik iedereen aanraden om deze site te gebruiken.

Hele goede aankoop

Mijn nieuwe iphone xr heb ik hier besteld. Er zit geen kras of deukje in en ben er ontzettend blij mee! Hij is in hele goede staat. Een echte aanrader dus!

Super goed

Gekocht iPhone XR in goede staat, mag wel zeggen NIEUW STAAT! Niks op aan te merken. Snelle levering: vandaag besteld en de volgende dag in huis. Een aanrader Mobico!

Iphone x space grey besteld. In goede staat ontvangen en ook nog eens snel wat wil je nog meer.

HelemaalSuper

Waarom zoveel geld uitgeven? Zo moeilijk en duur hoeft het helemaal niet te zijn. Bestel een refurbisched telefoon op Mobico! Hier krijg je blijkbaar een nieuwe telefoon voor een veel goedkopere prijs. Ik spreek uit ervaring. Ik kocht hier een “licht gebruikte” telefoon. Ik verwachtte een paar krasjes op het beeldscherm, etc. ........... Maar, nee hoor! Helemaal niks, helemaal schoon, helemaal perfect! Kwaliteit is goed en je krijgt er ook nog eens oortjes, lader, etc. bij t.w.v. €80! HelemaalSuper :)) dus! Ik heb wel gelijk al mijn verjaardag geld aan deze telefoon moeten uitgeven, maar voor deze kwaliteit was het gelukkig niet erg. :)

Telefoon op tij geleverd, alles compleet en goed werkend. Snap niet dat iemand nog een hagelnieuwe telefoon koopt, verschil met een nieuwe telefoon is niet zichtbaar, het enige verschil is de prijs!

Snelle en correcte service van toptoestel

Ik heb een refurbished iPhone met lichte gebruiksporen aangekocht. Daags nadien had ik deze al in huis! Ik heb lang gezocht naar gebruikssporen maar geen gevonden, toestel in perfecte conditie! Zeker een aanrader!

Snel gelevered goed product

Refurbished IPhone XS, als nieuw. Prima toestel, werkt zeer goed en snel. Mooi groot scherm, plezierig voor mijn vrouw. Fijn dat er kabels, screenprotector en hoesje bij zatten.

Goede en snelle service

Superfijn mooie iPhone X ontvangen werkt perfect

Alle scepsis in 1 klap weg

Mijn dochter wilde graag een iPhone, maar een nieuwe vond ik vrij prijzig. Daarom maar kijken voor een refurbished, iets waar ik best sceptisch tegenover stond. Uiteindelijk de keuze tóch gemaakt en bij Mobico uitgekomen en daar besteld. Keuze was gevallen op een met lichte gebruikssporen. Twee dagen later was mijn telefoon in bezit: compleet en netjes afgeleverd en met maar een drietal kleine krasjes op de zijkant van de behuizing. Met gratis verkregen hoesje erom niets van te zien; oogt als nieuw! Technisch is 't toestel ook dik in orde, al met al een goede aankoop en voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en prima werkend toestel

Refurbished I-phone 8 plus, met lichte gebruikssporen. Prima toestel, werkt zeer goed en snel. Mooi groot scherm, plezierig voor mijn vrouw, vanwege haar gezichtsbedekking. Fijn dat extra pakket, screenprotector en hoesje, reeds bij aflevering was aangebracht.

Ik ben zeer tevreden

iPhone XR besteld en de volgende dag al in huis. Telefoon ziet er goed uit. Snel kunnen installeren, er zat een gratis schermglas en hoesje bij en meteen erom heen. Ik ben tot nu toe zeer tevreden.

Ik koos voor een iPhone Xr (zo goed als nieuw). Geen enkel krasje of gebruiksspoor te vinden en levertijd werd nageleefd! Met andere woorden: top service!

Prima mobiel, maar kon beter

Mijn mobiel is netjes op tijd bezorgd. Hij was een ‘zo goed als nieuw’ optie. Hij heeft her en der wel wat vuil, dat heb ik zelf geprobeerd schoon te maken. Ook is er een super klein krasje bij de camera voor, gelukkig is dat op de gemaakte foto’s niet te zien. Levensduur van de batterij was 93%. De doos was niet origineel (maar was wel al zo vermeld) en de koptelefoon had een extra verlengstuk voor uitgang van deze iPhone. Volgende keer zou ik voor €40 meer een nieuwe aanschaffen.

Meerdere malen goed!

Ik ben 16 jaar en heb afgelopen week voor de tweede keer een telefoon bij mobico gekocht, mijn ouders vonden het maar spannend en wilden dat ik eigenlijk een nieuwe kocht. Ik was al heel lang aan het sparen en werken voor deze telefoon en nu ik hem heb, ben ik er superblij mee. Vier jaar geleden had ik de beetje beschadigde iPhone 6s en ik zag een paar krasjes na heel lang zoeken. Na vier jaar heb ik nu de iPhone X gekocht die zo goed als nieuw is. Ik vind hem heerlijk en ik kan geen krasje vinden. Ik heb minder dan de helft van de nieuwprijs betaald en is eigenlijk hetzelfde als een nieuwe! Super bedankt mobico!

HEERLIJK!!

Ik heb de iPhone Xr hier gekocht, er stond binnen 2-5 dagen dat het zou geleverd zijn maar, werd de volgende dag geleverd. ZALIG! Het werd in een leuke verpakking geleverd, in de verpakking zat de iPhone met een iphone jack to lightning kabel bij. In de iPhone doos zaten de oortjes en lader in. Echt een aanrader hier!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL