Correct op alle vlakken!

Ik kocht een iPhone 8 256GB, zo goed als nieuw omschreven. Dit product werd tijdig geleverd en was ook stevig en goed verpakt voor transport. De omschrijving klopt perfect met het geleverde apparaat. Het apparaat is in prima staat. Alles samen beschouwd maakt de prijs die ik ervoor betaal ook correct. Goeie service!!

Verschillende mensen zeiden dat het een geweldige site was.. daar hebben ze niks aan gelogen super telefoon

Topservice

Toestel in prima staat, zoals aangegeven. Supersnelle verzending. Alles prima in orde. 1 minpuntje, de extra aangerekende kosten bij een Paypal betaling.

Ik heb een iPhone 8 besteld met lichte gebruikssporen, maar er zijn geen gebruikssporen de telefoon lijkt nieuw. Vanaf nu koop ik mijn telefoons hier.

Top service, erg betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Ik wilde al een tijdje een nieuwe mobiel, maar vind ze het het geld van de nieuwprijs gewoon niet waard. Via Mobico kon ik toch een kwalitatief goede mobiel kopen, voor een stuk minder geld. Ik had de versie “met lichte gebruikssporen” maar er is echt niets te zien. Naast het goede concept was de service ook super. Ik zou het aanraden (zeker aan andere studenten zoals ik)!

super fijn

super fijne snelle service en geen probleem met de telefoon gezien!

Zeer tevreden!

Koos voor “als nieuw” en kreeg een iphone die in perfecte staat was zonder enige schram.

Vlot

Zeer goeie service met een vlotte levering. Toestel was perfect in orde zoals beschreven.

Toestel was snel geleverd maar met problemen.

Voor mensen die bestellen vanuit België gelieve dit te lezen. Ik had een IPhone x "nieuw" besteld, deze kwam snel aan en zag er op het eerste zicht perfect uit, nadat ik de gsm aanstak bleek deze gsm inwendig heel wat mankementen te hebben (gsm werd ontzettend warm en startte vanzelf opnieuw op om de minuut). Wanneer je de gsm wilt terugsturen krijg je van mobico een verzendlabel. Met dit label krijg je van bpost niets van bewijs dat je dit pakket hebt opgestuurd of track and trace code aangezien dit een label is zonder barcode en bpost er ook geen opplakt. Met andere woorden als het pakket niet aankomt of verloren is geraakt onderweg dan gaat niemand dit weten en kan men dit pakket ook niet terugvinden wat bij mij dus is voorgekomen.

Refurbished maar slechts 1 heel klein krasje

De telefoon is goed ontvangen, goed verpakt en alles functioneert. Was gekocht in de categorie lichte gebruikssporen. Inderdaad slecht een heel kleine krasje.

Extreem snelle levering van precies wat ik besteld had!

Levering binnen 24 uur, product was bovenverwachting goed (er zaten ook oortjes bij en een scherm beschermer).

Commande rapide et nickel

Niveau livraison c'était parfait, quand j'ai commandée, j'ai reçu mon iphone le lendemain même et on te donne même l'heure à laquelle le facteur va passer.

!!

!

Oplichting

Ik had een maand geleden een telefoon besteld. Toen hij was aangekomen werkte het touchscreen niet. Weer teruggestuurd en een nieuw toestel aangevraagd. Ik wacht nu bijna 3 weken en heb nog steeds niks terug gekregen. Al een paar keer gebeld en ik zou dan een mail van hun moeten verwachten. Die heb ik nog altijd niet ontvangen. Heeft me geld, moeite en tijd gekost, absoluut niet waard.

Gewoon top service zoals het hoort!

Gewoon top service zoals het hoort!

Mooie telefoon voor weinig geld

Ik had hem maandag besteld en mijn telefoon was meteen de volgende dag geleverd. Ik had een iPhone XR met lichte gebruikssporen gekozen maar hij was zo goed als nieuw. De mensen van de klantenservice zijn heel aardig maar ik moest wel lang wachten. Je krijgt een gratis hoesje en screenprotector bij de telefoon wat heel fijn is omdat je hem dan meteen veilig kan gebruiken. Ik ben erg positief over mobico!

Goede prijs, Smartphone ziet er uit als nieuw. Volgende dag al in huis. Goede service

Erg tevreden!

Nadat mijn iPhone 7 het begaf heb ik de iPhone X gekocht. Deze besteld en de dag erna had ik de iPhone X al tot mijn beschikking. Ziet er goed uit, geen gebruikssporen en doet wat een iPhone moet doen! Ben er tot nu toe erg tevreden over.

Snel goed en de goedkoopste

Nieuwe iPhone X besteld zijn de goedkoopste volgende dag in huis compleet met alle accessoires

Helemaal perfect

De telefoon is helemaal mooi geen krasje op Hele fijne service

Gisteren heb ik mijn als nieuw bestelde iPhone XS binnengekregen. Al toen ik de doos opende merkte ik dat ik de juiste keuze had gemaakt voor het kopen van mijn telefoon bij mobico. Alles was in orde en ik kreeg er zelfs een microfoon converter bij voor het muziek luisteren met oudere oortjes. De telefoon is ook helemaal top. Ik heb tot nu toe nog geen krasje of vlekje gevonden. Het zou zo een nieuwe telefoon kunnen zijn. Ik koop mijn volgende telefoon ook zeker weer hier.

Snelle service!

Telefoon snel binnen, eerste telefoon had ik wat mankementjes maar de volgende werkt top. Enige nadeel is dat de klantenservice slecht bereikbaar is, maar mogelijk ligt dat ook aan Corona.

Alles kwam netjes binnen en goed ingepakt. Geen krasjes op mijn telefoon een ook geen gebruik sporen ben er super blij mee zeker een aanrader.

Uitstekende service, bliksemsnel en exact wat er beloofd werd.

Iphone X in nieuwstaat besteld, de dag nadien geleverd met alle beloofde accessoires. Toestel is exact zoals aangekondigd: nieuw, met originele doosje. Slechts 1 kleine bemerking: op het scherm was de beschermende fabrieksfolie niet meer aanwezig. Scherm is volledig krasvrij, zelfs geen micro-krasjes.

Top aankoop

Ik heb de iPhone XR gekozen helemaal nieuw De telefoon is super mooi in goede staat Echt een aanrader om dit toestel bij deze Winkel te halen

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL