Mijn vrouw met nieuwe iPhone 8 gelukkig, dus ik gelukkig!

De oude iPhone 6s van mijn vrouw was aan vervanging toe met een gebroken scherm. Nu heeft ze voor haar verjaardag een iPhone 8 van me gekregen en ze is helemaal gelukkig, dus ben ik ook gelukkig!

Heel goede garantie service

iphone 7 plus met defect aan microfoon Opgestuurd en 7 dagen later gerepareerd terug Echt een super service Volgende telefoon zeker weer hier kopen Bedankt mobico

Geweldig!!!

Nadat m’n telefoon kapot is gegaan heb ik deze iphone besteld. Ben er zeer tevreden over. Hij is erg snel en fijn in gebruik. De rode kleur vind ik ook erg mooi. Ik heb een vriend dezelfde telefoon aanbevolen. 10/10 Levering was ook heel snel!

Perfecte en snelle service

Perfecte en snelle service !

Maakt de verwachting waar !

Ik ben zeer tevreden over de manier van bestellen leveren. Mijn volgende mobiel zal ik zeker weer hier bestellen. zeker een aanrader..

Als nieuw en enorm snel geleverd.

We hebben een IPone XS Max aangeschaft via Mobico. De telefoon was niet van nieuw te onderscheiden. En met één dag was het toestel al geleverd. Een echte aanrader dus.......

Waardeloos

Telefoon voor mijn zoon besteld, niet op voorraad zou 5 werkdagen duren. Na 5 werkdagen geen telefoon, slappe excuses over dat de telefoon niet was binnengekomen. Weer 5 werkdagen wachten en tot op de dag van vandaag nog steeds geen telefoon binnen. Misleidend om dit op je website te vermelden als je het niet na kunt komen!! En licht op zijn minst je klanten in als je de afspraken niet kunt nakomen ipv de klant er zelf achteraan te laten gaan! Slechte service en bestel hier never nooit meer!!

helemaal goed!

Een refurbished, maar toch best dure telefoon bestellen blijft spannend. Zaterdagavond besteld, dinsdag ontvangen - zoals beloofd! We hadden een exemplaar met lichte gebruikssporen besteld, maar hij ziet er bijna als nieuw uit. Werkt prima en ook netjes verpakt met hoesje, lader, headset en headphone adapter. Top!

Hoe tevreden kan je zijn..

Refurbished Iphone 8 (64) aangeschaft met ‘zichtbare gebruikssporen’. Prima toestel, zie minimale gebruikssporen. Door de de bijgeleverde cover te gebruiken en met de perfect aangebrachte glazen screenprotector zie je het nauwelijks. Snelle service en prima communicatie met Mobico. Kortom heel erg aan te bevelen !

Snelle levering. Als nieuw gekocht en hij was ook echt als nieuw!

Aankoop Iphone x space grey 64 gb. Na vele sites bezoeken en vele bedrijven te contacteren kwam ik uit bij Mobico. Vergeleken met de prijzen van andere refurbished bedrijven waren deze bij Mobico het beste vergeleken met prijs/kwaliteit verhouding. Nu heb ik de iphone x space grey (64 gb) in de staat ‘nieuw’ gekocht. Niet gelogen deze is ook zo niet van een nieuwe uit de apple store te onderscheiden. Er staat geen enkel krasje op de behuizing en alles langs binnenkant werkt prima! Bij deze zal ik ook voortaan altijd bij Mobico aankopen! Mobico is dan zeker ook een aanrader.

Flabbergasted

Toestel besteld met zichtbare gebruikerssporen! Nou zeg! In PERFECTE staat binnen 24 uur ontvangen. Met hoesje, screenprotector lader, oortjes en extra kabeltje NIEUW! Was flabbergasted!! Toppie hoor. Helemaal blij!!! Thanks

What you see is what you get

Toestel in nieuwstaat besteld, toestel in nieuwstaat ontvangen. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, lost al m'n verwachtingen in, en aan een scherpe prijs. Bij een volgende wissel maak ik hier opnieuw gebruik van!

Prima webshop

Snelle levering en goede service Een aanrader

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Ik had mijn telefoon besteld ‘Zo goed als nieuw’. Toen deze binnenkwam, heb ik moeten zoeken waar de beschadiging zat. Dit was uiteindelijk een klein krasje aan de zijkant, wat je helemaal niet ziet als je een hoesje eromheen doet. Heel het scherm en de achterkant waren krasvrij. Ook zat er een gratis hoesje en screenprotector bij (die overigens al was aangebracht), wat de prijs-kwaliteitverhouding helemaal uitstekend maakt. Om het af te maken biedt Mobico wel 2 jaar garantie. Ik ben al met al zeer tevreden over de snelle levertijd, de schappelijke prijs en de kwaliteit van het toestel. Ik zou Mobico zeker aanbevelen aan anderen!

Echt nieuw!

Superblij! Alles ziet er nieuw uit. Heel mooi toestel!

Nu al voor derde keer bij Mobica een telefoon gekocht.

Reden: leveren op tijd, en goede service mocht er toch iets niet in orde zijn. Veel keuze en keuze hulp. Nu voor eerst nieuwe gekocht maar ook de refurbished telefoons zijn prima gebleken.

Snelle service en een mooie tweedehands telefoon

Binnen 2 dagen was de telefoon al binnen. En ik heb gekozen voor lichte gebruikerssporen, maar er was niets te ontdekken aan de telefoon, het was zgan!! En op een mailtje werd binnen een dag gereageerd. Super service!!

iPhone ziet er top uit en werkt zoals het moet! Snelle levering!

Fraaie Refurbishment iPhone xs

Zaterdag besteld en Dinsdagavond in huis. Fraaie iPhone XS met screenprotector en oordopjes. Gegevens overgezet en het werkt allemaal zoals van Apple gewend. Dankjewel Mobico

Heel goed product

Ik ben heel tevreden

nog onbekend

Ik heb nog te weinige ervaring met Mobico. Ik heb alleen een toestel besteld en die is goed aangekomen, denk ik. Want het staat nog onverpakt zoals ik het ontving. Ik wacht op afspraak met Mobico om het toestel om te ruilen. De reden. heb ik al eerder aangegeven dat ik er van uitging dat de XR-iPhone toestellen camera's hadden: Voor en Achter maar bij nadere specificatie controles, bleek het niet zo te zijn. Nu hoop ik dat het toestel terug mag ik ruil voor een X iPhone, zwart of zilver toestel met 256 MG, die ongeveer dezelfde prijs heeft als de XR die had besteld. Met vriendelijke groet. dos Santos JD.

Iphone xr besteld op vrijdag, zaterdag meteen binnen gekomen, goeie klantenservice en zeer zeker een aanrader heel erg tevreden met alles!

Super snelle service en goede kwaliteit producten

Binnen 24 uur was mijn bestelling binnen. Niet alleen kreeg ik er een gratis hoesje en screenprotector bij, maar ook nog andere accessoires. iPhone ziet er als nieuw uit, fijn dat er ook de mogelijkheid is om te kiezen in welke staat je de telefoon wilt aanschaffen. Batterij top en de telefoon werkt perfect. Al met al een dikke aanrader!

Een geweldige telefoom

Deze telefoon is gewelsig, hij voldoet aan al mijn eisen. Het is het geld echt waard, ik zou zo geen minpunten van deze telefoon kunnen opnoemen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL