Super service

Snelle en goede service!

Snelle levering en iphone zag er zeer netjes uit.

Super tevreden!

Snelle levering, telefoon in top conditie en boven al de laagste prijs er voor betaald hebben, jullie hebben mijn dag gemaakt!

Top :) de perfecte keuze gemaakt

Voor onze dochter een I Phone 8 Red 64GB besteld voor een mooie prijs. In de telefoontoestand selectie gekozen voor nieuw. De telefoon is ook gewoon echt splinter nieuw dus echt zeer tevreden met de aankoop. Gratis screen-protector en hoesje erbij netjes hoor Mobico maakt hiermee waar wat ze beloven dus top. De glimlach op het gezicht hier van onze dochter zegt genoeg een top cadeautje voor haar. Dank voor de goede service Mobico.

Sympathieke medewerkers maar door drukte te lange wachtijden

Mobico doet doet zijn best met eerlijke en deskundige medewerkers de klant centraal te stellen maar in deze vakantieperiode zijn de wachttijden veel te lang, en die tijd heb ik niet vanwege mijn werk. Uiteindelijk na 2 weken van communicatieproblemen, verwend met een iphone 8 onder gunstige condities; na 2 reparatiegevoelige iPhones 7. Bedankt! Marc Peeters Westbroek

Vrijdag de iPhone 8 65gb besteld en zaterdag al In huis. Toestel werkt perfect en ziet er goed uit.

Fantastisch! Goede telefoons en fijne service.

Ik heb ondertussen al 2 telefoons bij mobico gekocht en ze werken heel goed. Je ziet geen verschil tussen een refurbished telefoon van mobico en een telefoon uit de Apple winkel. Je krijgt 2 jaar garantie en er is hele fijne service. Ik zou het zeker aanraden!

Ik moest me inhouden om het refurbished presentje niet als nieuw te overhandigen ...

Overzichtelijke keuzes, gebruiksvriendelijke website, makkelijk aanschafprocedures, snelle levering, uitstekend apparaat!

Snelle service meteen de volgende dag in huis zou zeker aanraden voor familie of vrienden. Ook klantenservice was super top!

Niet Te duur en zeer goede Service

Beste Mobico Moest met spoed een iPhone hebben. De mijne was stuk gestaan. Heb s’middags een iPhone XR besteld. Volgende morgen werd die al bezorgd. Das gewoon super snel top En de prijs was goed en heb mooi mobiel Gewoon als nieuw. En met 2 jaar garantie op mobiel en accu. Je krijg er een hoesje en glas bescherming bij. Dit was is een Top deal

S’avonds besteld en de volgende dag in huis,doet het goed en ziet er goed uit,lichte gebruikers sporen vallen alles mee.

Heb iPhone 8 Plus bestel lichte gebruikssporen. Zitten maar 2 krasjes op. Telefoon werkt perfect

goede kwaliteit

De geleverde iPhone x ziet er als nieuw uit zoals ze beloofd hebben. snelle levering. Volgende dag al in huis. top!!!!

Wat beloofd wordt, komen ze na.

Goede service en tijdige levering. Prijs / kwaliteit prima in orde.

Snelle levering conform afspraak

Levering was binnen 1 dag Telefoon conform afspraak zonder schade en goede batterij

Super blij met mijn iPhone 8!

Ik ben erg blij met mijn refurbished iPhone 8. Ik had gekozen voor de meest nieuwe optie en hij is echt als niet, erg blij mee!

Great product, price and service!

Best price I found online, next day delivery and all original accessories included! IPhone in the condition I expected (I went to as good as new and only has three tiny scratches on the border that are barely noticeable). Very happy, I would definitely recommend it!

Uitstekend!

Iphone Xr met lichte beschadiging besteld en zie alleen een klein iniminie beschadiging dus dat viel reuze mee, vrijdag besteld en zaterdag al in huis! Telefoon ziet er mooi uit en doet t uitstekend, ook nieuwe batterij!

iPhone XS 256 gb

refurbished iPhone XS besteld bij Mobico, en netjes de volgende dag geleverd. Toestel was in goede staat ontvangen en zag er erg goed uit(lichte gebruikers sporen).

Mijn ervaring met mobico is goed. Alleen duurde het bij PostNL wel veel langer voordat het bezorgd werd, daar kan Mobico natuurlijk niks aan doen. Mijn toestel is in zeer goede staat. En zal ook niet anders willen. Als ik nog iets nodig heb zal ik zeker bij mobico terug komen. Zeer vriendelijk, en de site is zeer overzichtelijk.

Snel geleverd, telefoon ziet er goed uit

Ik heb een iPhone 8 besteld en die werd de volgende dag geleverd. De telefoon ziet er goed uit en is compleet met hoesje en screenprotector geleverd. De telefoon had als status "als nieuw" en zo ziet hij er ook uit. Ik moet de telefoon nog in gebruik nemen, maar ik ben erg tevreden over Mobico

Dochter helemaal blij met haar Iphone 8

Mooi dat op deze manier een Iphone voor haar betaalbaar is. Super snel geregeld op de website en super snel geleverd.

Goede telefoons

Goed spul, werkt goed

Verkeerde kleur

Heel snel! Wel de verkeerde kleur ontvangen

Uitstekend!!

Ik ben heel tevreden met mijn IPhone XR. Eigenlijk was het gewoon in nieuwstaat en werd zelfs geleverd met een extra hoesje en schermpje! Absolute aanrader!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL