Goeie prijs, snelle levering!

Ben heel blij dat ik geen nieuwe telefoon hoef te kopen, maar dat het toch aanvoelt als nieuw!

zeer goed

Zeer snelle bezorging, en de telefoon heeft lichte gebruikssporen maar deze zijn niet te ontdekken. Mooi doosje met hoesje en afdekplaatje. Kortom goede service en mooi verzorgd pakketje.

Onwijs snel en super goede kwaliteit

Super goeie service en iPhone ook echt zo goed als nieuw! Alleen ik wist niet of de bijbehorende oortjes en oplader ook van Apple waren, dat zou ik graag nog willen weten.

snel geleverd, prima toestel en werkt goed

snel geleverd, prima toestel en werkt goed

Phone, delivery and customer care, all perfect.

I got my refurbished iPhone from Mobico yesterday, delivered within one day. I got to say I am quite surprised and happy by the overall experience The phone is in pristine condition, no visible wear or tear at all. The battery is also quite perfect, I mean, getting 98 percent battery for a refurbished phone and that too with a cheaper price compared to other companies, is a plus. And you get extra back-case, glass protector and a headphone. Didn't find all these options in other place. The customer care was also very prompt on me. I had ordered a different color which was supposed to come in one week, but after talking to the customer care lady, she immediately helped me in getting another color which was delivered next day. I don't think you can ask for more from them. Just to pin point the pros and cons: - PROS: - 1) Phone's condition is perfect. 2) Delivery is perfect. 3) Customer care is very responsive. CONS: - So far none for me. I am quite happy with the product.

Ik zou nergens anders meer bestellen!!

Bij Mobico had ik 2 jaar geleden een telefoon besteld die het perfect deed. Ik kon het bijna niet geloven, er zat zo veel korting op! Toen ik de telefoon na 2 jaar in het water had laten gevallen en dus helaas zelf kapot had gemaakt stuurde Mobico mij (toen ik een nieuwe IPhone bestelde) ook nog eens een extra oplader als cadeau mee omdat ze het zo vervelend voor me vonden, ontzettend lief! Ik zou nooit meer ergens anders een telefoon bestellen. Mobico heeft geweldige service, 2 jaar garantie, de telefoons doen het perfect en iedereen krijgt er gratis accessoires zoals oortjes, een oplader en een hoesje bij! Inmiddels mijn 2e telefoon binnen en ben er opnieuw ontzettend blij mee!!!

Goede service, doet wat is beloofd

De omschrijving, levering, prijs, kwaliteit alles klopt is zoals het is beschreven. Dochter blij, wij blij. Bestel mijn volgende iPhone zonder Twijfel hier weer.

Prima eerste ervaring met Mobico!

Op zondag 2 stuks iphone XR besteld en op dinsdagmiddag al netes in huis! Prima verpakt in doos, maar ook de ‘als nieuw’ iphones zien er top uit, in een doos met alle accessoires (nieuw), een screenprotector die al netjes is gemonteerd en een leuk transparant hoesje erbij. Oh ja, ook nog voor een top prijs! Fantastische eerste ervaring, thanks Mobico!

Uitstekend.

Niks op aan te merken. Waar voor je geld.

Inmiddels 4 telefoons aangeschaft waarvan 1 defect en Deze heb ik direct geretourneerd. In principe zeer tevreden over mobici

Perfect toestel

Na jaren een Android telefoon, toch maar eens een Apple IPhone proberen en een “nieuwe” gerefubishde IPhone 8 bij Mobico besteld. Deze was binnen 2 dagen geleverd en ik mag wel zeggen, echt nieuw. Werkt probleemloos alleen de lader werkte niet, een mailtje naar Mobico gestuurd en zij deden de belofte zsm een andere op te sturen. Vorig jaar een “ zo goed als nieuwe” IPhone 6s besteld voor mijn dochter en ook deze zag er echt nieuw uit en werkt perfect.

Geen enkele communicatie

In eerste instantie heb ik weken op mijn telefoon moeten wachten. Toen bleek dat ik er niet mee kon bellen, opgestuurd en geen enkele communicatie. Na 3 mails verder met de vraag of ze me kunnen informeren over de status ervan, geen enkele reactie! Als je ze wil bellen duurt het meer dan een kwartier voordat je aan de beurt bent!

Waardeloos

Bedrijf is niet te bereiken. Om 13.15 uur gebeld, wachttijd 7 minuten. Loopt geleidelijk af naar 1 minuut. Daarna loopt het echter weer op. Om 13.15 wachttijd 15 minuten. Om 13.17 wachttijd 20 minuten. Mobico wil alleen maar verkopen. Aftersales dien ze niet aan. Wegblijven hier. Ik zit met een net gekochte nieuwe iPhone 8 met een accu uit het jaar nul.

Super webwinkel!

=Super.

Geen idee

Ik heb mijn telefoon nog niet binnen en heb ze een mailtje gestuurd aangezien in niks meer hoor erover en de laatste tijd alleen maar slechte dingen lees, hopelijk kan ik via deze weg wel een antwoord krijgen?

Tevreden in het begin daarna bergafwaarts

Een jaar geleden heb ik een iPhone 8 refurbished besteld en goed ontvangen. Echter ging het scherm al binnen een maand kapot. De telefoonreparateur ontdekte dat het scherm al een keer vervangen was (wat de iphone waarschijnlijk een refurbished model maakte). Sinds dien heb ik continu problemen met het beeldscherm. Nu ik in contact wil komen over het 2 jaar garantie beleid, word ik niet terug gemaild en is mobico telefonisch niet bereikbaar. Dat is natuurlijk niet klantvriendelijk.. Via deze review wil ik ook de andere kant van het aanschaffen van een refurbished model te wereld brengen, aangezien op de website alleen maar hoge en fantastische reviews staan..Kortom: denk goed na voor het aanschaffen van een toestel.

TOP service over de hele lijn !

Eerst was ik een beetje terughouden om via internet een dure aankoop te doen. Ik werd professioneel gerustgesteld na een telefoontje met de binnendienst van Mobico. De levering ging snel Het installatie en transfer van gegevens op mijn nieuwe (of zo goed als nieuwe) Iphone Xs was wat moeizaam maar heeft niets te maken met Mobico Eerst dacht ik problemen met het toestel te hebben maar het lag volgens mij aan het software dat even overbelast werd. Ik werd ongerust en stuurde een mail waarop duidelijk werd dat ik het toestel snel zou kunnen geruild krijgen indien nodig. Ik heb besloten wat af te wachten en 1 dag later ervaar ik al geen last...dus 'fingers crossed 'en weet indien nodig dat ik wel geholpen word

Geweldige service en snelle levering, echt een aanrader!

Geweldige service en snelle levering, echt een aanrader!

Er was een snelle levering en je krijgt nageleverd wat ze beloven.

Levering zoals verwacht

iPhone 8 besteld. Levering was op tijd, zorgvuldig verpakt.

Beste prijs, kwaliteit en service verhouding

Mobico is zeer betrouwbaar. Ik koos voor een klein prijsverschil voor zo goed als nieuw en is inderdaad zo. Heel goed prijs kwaliteit verhouding met een zeer goed service. Als je miskoop wilt voorkomen en geen gedoe wil is hier de juiste plek.

Zo goed als nieuw

De volgende dag al geleverd. Telefoon lijkt wel nieuw ook al had ik er een met lichte gebruikssporen besteld. Zeer tevreden!

Snelle levering, gratis screen protector en hoesje zijn ook een mooie plus. Iphone 8 plus besteld met batterij met 100% capaciteit, zeker aan te raden!

Snelle levering van nieuw product

Snelle levering en nieuw product ontvangen zoals besteld. Heel tevreden mee.

Snelle afjhandeling, aflevering, top product!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL