Echt heel erg vervelend

Ik bestel 5 mei een IPhone 8plus, na wéken van proberen contact te zoeken (nauwelijks bereikbaar (tel contact niet mogelijk) e-mail werd nauwelijks beantwoord) dacht bijna dat ik opgelicht werd. Anderhalve maand later ontvangen, toestel bleek slechte microfoon te hebben, ik was voor anderen niet te verstaan. Toestel meteen gerourneerd. Inmiddels 3 weken verder en NOG NIETS gehoord. Wel meer dan 400€ betaald en kan nog steeds niet bellen. Te bizar voor woorden.

Fantastische aankoop!

Ik koop al jaren mijn telefoons bij Mobico, voor mezelf maar ook voor mijn ouders. Nog nooit slechte ervaringen gehad: super service, fijne garantie en fantastische telefoons. Super blij met mijn iPhone Xs. Een aanrader voor iedereen.

Snel en goed

Leveren binnen een dag en conditie komt overeen. Prima service

top

Enorm snelle verzending (avond besteld, vroege ochtend in huis!) Had Iphone 8 met lichte gebruikerssporen besteld, zie ze amper.....

Snelle levering en mooi toestel.

Super goed

Snelle levering! Mooi toestel, leuke extra’s.

goede betrouwbare site

Goede telefoon voor de juiste prijs

Supersnelle levering. ‘S avonds besteld volgende dag voor 12 uur in huis.

Duidelijke en snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel geleverd en goeie staat

Makkelijk te bestellen en binnen 24 uur al in huis, ook tijdens de Corona. Goeie conditie en veilig verpakt

Hoge kwaliteit voor lage prijs - 100% aan te raden - Bedankt!

Ivm met het lagere vraagprijs gekozen voor de Iphone XS met lichte gebruikssporen. Kreeg m de volgende dag precies op de verwachte aankomsttijd bezorgd. Zo goed als nieuw in doos, ik heb geen beschadiging kunnen vinden. Het glazen beschermlaagje zat er al op (had ik gevraagd), opladerkabel, blokje, silicone hoesje, oordopjes en koppelstukje. SUPER happy! Bedankt guys, 100% aanrader.

Heel erg fijn

Het is een goede zaak ze houden zich aan afspraken en leveren mooi optijd

Goede prijs kwaliteit

De "lichte gebruikssporen" zijn amper te zien. Blij met de aankoop.

Goed bedrijf

Het is een goed bedrijf alleen heb ik een iPhone X gekocht en die heeft dikkere randen dan normaal

Snelle levering, mooi product!

iPhone X besteld en de volgende dag werd hij al geleverd. Netjes verpakt, zoals beloofd was de telefoon als nieuw. Accessoires waren ook compleet. Erg tevreden met de snelheid en kwaliteit! Heel blij meisje hier, met haar nieuwe telefoon.

In een woord geweldig

Oude telefoon kapot kijk op internet kom Mobico zie de iPhone 8 Plus bestel om hem rond 18:30 en de volgende dag in huis. Moeten lichte beschadiging op zitten maar ik zie ze niet. Hoesje en beschermfolie zat er bij dus in een keer klaar. Geweldig toch. Fijne dag

Perfect geregeld

Alles netjes verpakt ruitsticker netjes geplakt bumper erbij gehad ronduit perfect

Gewoon Super

Heb een iPhone XS gekocht bij Mobico, ik had gekozen voor een 4* toestel wat inhoud dat het kan dat het toestel gebruikte sporen kan hebben. Tot mijn verbazing leek het een NIEUW toestel. Ben er zeer blij mee, ook de levering was binnen 24 uur. Gewoon topje

Telefoon was makkelijk te bestellen en in vergelijking met andere sites goedkoop. Heb de telefoon volgende dag al ontvangen en het toestel zag er als nieuw uit. Top service!!

Geweldig top service en top kwaliteit!

Telefoon super netjes verpakt en binnengekomen op tijd binnengekomen en super kwaliteit echt geweldig. Zeker een aanrader om je telefoon op mobico te bestellen super kwaliteit voor een lage prijs

Snelle levering en alles mooi en netjes!!

uitstekkende service

snelle levering,beter dan verwacht en goeie prijs

super!

iPhone X besteld in de avond, nachtje geslapen en toen werd de telefoon al bezorgd. Super snel dus. De telefoon zag er als nieuw uit! Blij mee.

Super goede toestellen, goede prijzen en snel levering!

Ik heb mijn 3 laatste mobiels gekocht op mobico (met lichte gebruikssporen) en ze zijn super! Nu heb ik net de Xs Max binnen en ik ben er super blij mee, de gebruikssporen zijn amper te vinden. Ook is het super fijn dat er een nieuwe oplader, hoesje en schermplaatsje bij zit gratis. Het schermplaatje is er zelfs als op geplaatst. Kortom een super goede site, goede prijzen, en super goede toestellen!

3 telefoons en 2 maanden ellende

Ik zal je de hele beschrijving besparen maar in het kort; telefoon ging na 1,5 mnd kapot (iPhone X 256 Gb), laten repareren, kreeg een telefoon terug waar van alles aan kapot was, toetsenbord bleek na reparatie kapot. Ander toestel ontvangen, deze bleek een eigen leven te leiden (klikte en opende zelf allerlei applicaties etc.). Mobico vond Corona een goed excuus om de telefoonlijn te sluiten, dus alle communicatie verliep via de trage mail afhandeling. Uiteindelijk, na dreiging met een advocaat, restitutie gehad. Zomaar een creditnota, maar 45 euro te weinig. Zonder ook maar 1 regel toelichting bleek dat de accessoires in mindering waren gebracht. Deze zijn nu 3 weken geleden opgestuurd en ik krijg geen enkele reactie meer van ze. Ik ben genezen van refurbished, en nooit meer bij Mobico. Het probleem is dat ze van alles kunnen zeggen over een toestel, maar je ziet van buitenaf niet in welke staat de elektronica is. O ja, mijn vorige review is nooit geplaatst !!

10/10

26 Databankweg