Super snelle levering.

Snelle levering van mijn “nieuwe” telefoon. Alles zag er netjes en verzorgd uit.

Super snel geleverd en als nieuw!

Super snelle levering. s'Avonds besteld, volgende middag in huis! Bestelde refurbished iPhone Xr was als nieuw, scherp geprijsd en met gratis siliconen hoesje, beschermglas en oplader/snoer geleverd. Overcompleet dus. Echte aanrader!!! Bewerk Verwijderen Delen

Vrijdag besteld - zaterdag al geleverd. Goede service. Mails worden onmiddellijk beantwoord. Geen onderscheid met nieuw toestel. Wij kopen nergens anders meer

Goeie service! Telefoon is in goede staat

Voor het eerst wat besteld bij Mobico en super tevreden mee! Telefoon is in goede staat, wel 2 kleine krasjes in m’n beeldscherm maar hiervoor betaal je ook minder voor. Zeker een aanrader

De service is super goed en ben heel blij met mijn gsm + het is een goede prijs voor de gsm’s

Iphone X in perfecte staat ontvangen, niet van nieuw te onderscheiden.

Snel geleverd, net toestel, compleet en functioneert perfect.

Superrrrr

Eenvoudig bestellen, scherpe prijzen, snelle bezorging, super service !

uitstekende snelle levering

gisteren iPhone 8 besteld en deze middag al geleverd!! alles keurig en veilig in een doos. alles aanwezig top site!!

Was helemaal top

Werd snel geleverd

Precies zoals beschreven heb ik een als nieuwe Iphone ontvangen zonder gebruiksporen en met originele toebehoren. Ben super tevreden.

Snelle service en goede kwaliteit

Ik heb hier nu twee keer besteld en beide keren heb ik genoten van een snelle levering en een goede service. Mobico is goed bereikbaar en levert de Iphone in een stevig doosje met alle bijbehorende accessoires. Je krijgt dus niet alleen een telefoon voor je geld, maar ook oortjes, een oplader, een screen protector en een (tijdelijk) hoesje. Plus, je hebt twee jaar garantie op je aankoop, wat zorgt voor een fijn en veilig gevoel. Erg blij met nieuwe telefoon en ik kom zeker terug als ik weer een nieuwe nodig heb.

Uitstekende service

Kwaliteit volle gsm’s Helpen direct bij enige problemen

Super!!

‘S avonds een refurbished IphoneX besteld en de volgende dag in perfecte staat al in huis! Alle accessoires compleet en de Screenprotector was zelfs al bevestigd. Top service!

Prima service! Heb een mooie telefoon gekregen

Telefoon was in perfecte staat geleverd.

De telefoon werkt en ziet eruit als nieuw. De levering was erg snel en de basisdingen die bij een nieuwe Apple in de doos zitten (oplader, oortjes, etc.) zaten hier ook bij.

Echt een top telefoon!

Ik had een zo goed als nieuwe en er is echt niks mee aan de hand echt een top site!

Grandioos

Hele snelle levering. Maandag besteld en dinsdag in huis! De mobiel is als nieuw en ik ben super tevreden. Kreeg zelfs oordopjes en extra bescherming voor mijn iPhone. Ik koop hier vaker mijn telefoon!!

Mooie iphone 8 super snelle levering!

Super snelle levering. Iphone 8 “nieuw” voor mijn vriendin gekocht, dag later ontvangen. Communicatie hoe wanneer is zoals het hoort. Dikke 5 sterren!

Prijs/kwaliteit is top. Daarnaast is er genoeg keuze in de (online)winkel. Er is een screenprotector en een hoesje toegevoegd aan de zeer snelle levering.

Mooie telefoon, goede kwaliteit, netjes afgeleverd

Kwaliteit

Alles ging super snel met levering. Blij met mijn telefoon. Helaas was mijn lader stuk, wachten op een nieuwe

Betrouwbaar, goede service en snelle levering.

Ik was op zoek naar een nieuwe telefoon, namelijk de iPhone XS Max. Ik kwam Mobico tegen en zag dat het een betrouwbare webwinkel was. Na even gezocht te hebben gekeken op de site kwam ik uit op de telefoon waar ik naar op zoek was. Alleen gebeurde er het volgende: ik stopte per ongeluk 2 telefoons in mijn winkel mand, maar bestelde uiteindelijk de verkeerde, namelijk en iPhone X. De volgende dag heb ik gebeld en gevraagd of de bestelling geannuleerd kon worden en dat ging heel makkelijk zonder problemen. Ik hoopte dat het geld natuurlijk snel teruggestort zou worden en dat is ook gebeurt! Daardoor heb ik snel de XS Max kunnen bestellen zonder veel vertraging. Over de levering ben ik ook erg tevreden. De volgende dag in huis, geleverd met een hoesje, screen protector, oplader, oortjes en Lightning to Headphone Jack van Apple. Alles netjes verpakt en dichtgemaakt. Al met al ben ik ontzettend blij en tevreden met de service en bestelling. Zeker een aanrader!

Iphone xs besteld en zeer tevreden

Iphone xs besteld en zeer tevreden Makkelijk bestel, goede afhandeling, snel en mooi toestel geleverd gekregen. Iphone xs bevalt vooralsnog erg goed.

Geweldige snelle service

Na het verliezen van mijn oude telefoon wilde ik snel maar ook goedkoop diezelfde telefoon terug. Mobico garandeerde de laagste prijs (dat klopt) en ik wilde zo snel mogelijk mobiel zijn. Het leek in een oogwenk te gaan of PostNL stond al voor de deur. Ongekend snelle maar zeer makkelijke service, de extra’s als hoesje,protector, earphones en bijbehorende plug maakte het geheel als een top aankoop voor een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!

Super snelle levering van zeer goede kwaliteit iPhone

Super snelle levering van zeer goede kwaliteit iPhone