great

quick, efficient, phone i sperfect

onwijs goede mobiel

Dit is mijn 2e mobiel al bij Mobico. Werkt zo goed! Ik had de iPhone besteld met zichtbare sporen maar zie amper iets op de iPhone! Binnen een werkdag ook in huis helemaal top!

mooi toestel en snelle levering

Toestel is super mooi en ziet er als nieuw uit (zoals beloofd). Snelle levering. Een mooie complete set: toestel incl. oplader, oortjes en beschermglas

Mijn ervaring was top!

Zaterdag heb ik een IPhone XS max besteld bij mobico. Vandaag kwam deze in perfecte staat geleverd aan huis. Ik had gekozen voor ‘als nieuw’ en dit klopt ook volledig! De gsm werd in perfecte staat geleverd met een batterijconditie van 100% inclusief 2 beschermglaasjes en een hoesje! Ik ben alvast heel tevreden van mobico.nl!

Zeer slechte ervaring

Erg ontevreden over service, snelheid en (eerste) product. - Refurbished iPhone besteld. - Ontvangen met stof achter de cameralens en een niet werkende bluetooth. - Na contact met support kreeg ik pas na een week een (onpersoonlijke template) reactie waarin stond dat ik het toestel retour kon sturen ter reparatie, zonder reactie op mijn vraag. Geen optie voor leentoestel of direct een nieuwe opsturen bij het terugsturen van het defecte toestel. - Na weer een week heen en weer mailen kreeg ik de reactie dat ik 'spoed' op de doos mocht zetten en ik dan snel een nieuwe zou krijgen. - Op 11 juni retouraanmelding gedaan (met nieuw adres ivm verhuizing) en mijn toestel retour gestuurd (overigens zelf moeten betalen voor retourkosten incl. verzekering). - Op de 12e kreeg ik reactie van PostNL dat Mobico het pakket had ontvangen. - Na twee keer mailen en bellen naar Mobico kreeg ik reactie dat ik over enkele dagen per mail een statusupdate zou ontvangen. - De 19e kreeg ik pas een mail van Mobico dat ze mijn toestel hadden ontvangen (dus een week! nadat door ze was getekend voor ontvangst) en dat het nog eens 5-7 of 7-10 werkdagen zou duren. - Vandaag, de 23e, kreeg ik bericht dat mijn nieuwe toestel was verzonden. Echter naar mijn oude adres, terwijl ik zowel op het retourlabel, mijn retourzending, in mijn account en telefonisch heb aangegeven dat ik ben verhuisd. - Nu nog in afwachting van (kwaliteit) van mijn nieuwe toestel en of ze de adreswijzigingen nog kunnen doorsturen.. waarschijnlijk wordt dit weer wachten. In ieder geval dus erg ontevreden. Zou deze partij zeker niet aanbevelen. Liever iets meer betalen dan een slechte telefoon krijgen, wekenlang zonder telefoon zitten en zo lang op klantenservice moeten wachten.

Beter kan niet!

Ik had dringend een nieuwe telefoon nodig en had al veel goede dingen gehoord over mobico. Hierna bestelde ik een Iphone X die 3 dagen later in perfecte staat werd geleverd. Mobico.nl is echt een aanrader, goede service ( vragen die ik had werden duidelijk beantwoord ). Helemaal top!

Snelle levering telefoon zag er netjes uit

Probleem gehad dat we 1 iPhone te weinig kreeg. Gelukkig is dit goed opgelost en de refurbished iPhones werken goed!

Echt een dikke 10 waard!

Ik wilde graag de iPhone X kopen. Maar vind de nieuwprijs nog echt aan de hoge kant. Ik kwam op deze site terecht en ging mij er een beetje in verdiepen. De prijs ligt ook echt een stuk lager dan andere sites. Duidelijk uitleg wat het inhoudt als je voor een 1,2,3,4,5 of ‘nieuw’ sterren zou gaan. Uiteindelijk besloten om toch de iPhone ‘nieuw’ van deze site te bestellen. Er stond 2-5 dagen levertijd, maar mijn iPhone was al de volgende dag in huis! Echt super snelle levering en de iPhone is inderdaad niet van nieuw te onderscheiden. Zeer tevreden ermee en ik hoop er jaren plezier ervan te mogen hebben. 2 jaar garantie vind ik voor mezelf ook een fijn idee. Nu ook nog met gratis hoesje en screenprotector dus wat wil je nog meer! Zeer zeker een aanrader, ik zeg doen!

'nieuwe' telefoon na 2 maanden al kuren

Vol vertrouwen mijn eerste refurbished telefoon aangeschaft. In eerste instantie tevreden. Al vond ik de batterij duur wel wat tegen vallen. Na twee maanden de eerste strepen in beeld.. Opgezocht, dit zou een foutje van de iphone X kunnen zijn, maar ook schade. De telefoon was niet gevallen. Kort daarna kreeg het meer scherm problemen, af en toe was het zwart en flitste het scherm als je iets wilde doen. Hij deed het wel, want je hoorde de appjes binnen komen, maar je zag niks. Nu is de batterij na een halve dag al leeg... ik had er meer van verwacht, zeker voor dit bedrag van een 'nieuwe' refurbished Iphone X.

Betrouwbaar en goede service

LAAGSTE PRIJS GARANTIE NU tijdelijk met gratis glazen screenprotector en hoesje, dat is pas sterk van Mobico en ze komen na wat ze zeggen. Ga zo door!

zeer tevreden

zeer tevreden over aankoop iPhone xr. bijna geen gebruikssporen te zien.

Goed gebalanceerd productkwaliteit-prijs

Levering was netjes op tijd

Mobico : top gedaan

Helemaal goed. iPhone besteld en de volgende dag al binnen. Verder helemaal compleet en niet beschadigd.

A+++

A+++

Geweldig!

Ik heb een Iphone XS Max besteld en ben ontzettend blij met het resultaat! De mobiel kwam snel aan, alles zat in de doos en de Iphone werkt prachtig. De mobiel zelf is in een topstaat, je zou nooit denken dat het refurbished is! Ik kreeg door een tijdelijke actie er niet alleen een gratis een glazen scherm-beschermer en een siliconen hoesje mee, maar het hoesje en de schermbeschermer zaten er al perfect op toen ik mijn pakketje opende. Fan-tas-tisch! Voor mijn volgende aankoop kom ik zeker bij jullie terug.

Snelle verzending en een prima telefoon

Ik heb twee jaar geleden een iPhone gekocht bij mobico en onlangs voor de tweede bij mobico mijn nieuwe iPhone gekocht! Snelle verzending (volgende dag al in huis), goed en verzorgd verpakt, goede kwaliteit telefoon, lange garantieduur (2 jaar bij mobico, terwijl de meeste andere websites maar 1 jaar garantie hebben). Ik ben dus erg blij met mijn aankoop en de service :) Het enige jammere is dat de oplaadkabel en oortjes die bij de iPhone komen niet officiele Apple producten zijn. Toch zou ik mobico zeker aanraden!

supernette levering

Het toestel wat ik bestelde (iphone 8 zo goed als nieuw) ziet er inderdaad uit alsof hij nieuw uit het doosje kwam. Keurig netjes en op tijd is het geleverd en oogt prachtig. ook het besturingsysteem doet het uitstekend en werkt dus naar behoren. Heel blij met deze levering en mobico!

Super service

Afgelopen weekend een ‘als nieuwe’ iPhone XS binnen gekregen. Service was super, de telefoon al na 2 dagen in huis en zag er inderdaad als nieuw uit! Wat problemen met het overzetten van mijn Android gegevens naar de iPhone maar dat had niks met het toestel te maken.

Uitstekend; meer dan

Eerst even ervaring opgedaan met Mobico met de bestelling van 1 iPhone. Site, communicatie, prijs en levering allemaal meer dan easy, super snel en goed. Dus een aantal dagen achter elkaar iPhone's besteld voor de rest van het gezin. Elke bestelling even goed en snel geleverd. Wanneer het als gezin opnieuw alle telefoons gaat vervangen, dan weten wij bij wie we die telefoons gaan bestellen.

Betrouwbaar en servicegericht

Een gerefurbished telefoon? Ik stond voorheen niet echt te springen om zo’n telefoon aan te schaffen. Een goede vriend en de gierigheid, zoals een Nederlander betaamt, hebben mij anders doen denken. Maar welke telefoon? Ik heb altijd een Android telefoon gebruikt, maar de ervaring viel mij altijd tegen. De batterij gaat snel leeg, het apparaat wordt slomer en de technologie loopt een beetje achter. Volgens meerdere reviews, websites, talloze unboxing video’s en ervaringen van vrienden schijnt de iPhone toch echt langer mee te kunnen gaan dan een Android telefoon. Mobico staat goed aangeschreven en heeft mij overgehaald om een iPhone X in huis te halen voor minder dan 500 euro. ’s Avonds rond 7 uur besteld en de volgende dag in huis! Dat het kan in deze periode met corona? Maar goed, de mobiel, is ie een beetje goed? Ja zeker! Ondanks dat de website vermeldt dat de telefoon gebruik sporen kan bevatten, heb ik er nog geen gespot. De mobiel heeft nog 100% batterijvermogen en is super snel. Ik merk aan nergens dat het een refurbished telefoon betreft. Voor minder geld een telefoon kopen, een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Daarnaast heeft Mobico een beschermhoesje, twee glas screenprotectors -waarvan één al is geplaatst op het telefoonscherm-, muziekoortjes, een oplader en een Lightning-naar-USB-kabel meegeleverd. Betrouwbaar en service. Twee woorden die de aanschaf van mijn iPhone beschrijven. Ik ben tevreden en heb niks te klagen. :)

Snel en precies volgens de beschrijving op de website geleverd.

Ik was op zoek naar een goede gebruikte Iphone 8 met veel geheugen. Ik vond hem op de site van Mobico en heb hem besteld. Achteraf las op op diverse websites nogal wat negatieve reviews over Mobico, waardoor ik toch even bang was dat te snel gehandeld had. Maar na twee dagen werd de telefoon netjes verpakt bezorgd. Zoals de website vermeld had, zag de Iphone er uit alsof hij nieuw was met nieuwe accessoires. Toestel werkt inmiddels perfect.

Helemaal top

In de avond besteld en om 8:30 de volgende ochtend afgeleverd !! Telefoon ziet er als nieuw uit en de accessoires zijn nieuw!!

Mooie iphone 8 voor weinig geld

Iphone 8 besteld met gebruikerssporen. Op enkele kleine krasjes na, die bijna niet te zien zijn voelt het als een nieuw toestel. Ik heb een goeie deal gemaakt.

klasse

Heb de vrijdagmiddag rond 17:00 m’n nieuwe refurbished iPhone 7 besteld volgende ochtend had ik hem al in huis. Met een nieuwe screenprotector er op en een reserve in de verpakking, plus een transparant hoesje erbij Service vd zaak want dat had ik zelf er niet bij besteld. Klasse meer kan ik daar niet over zeggen

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL