Super snel geleverd, en telefoon als nieuw.

Heel snel geleverd. Alles erop en eraan. Voor de laagste prijs. Top

Goede telefoon vlug in huis

Telefoon precies zoals omschreven

Prima service, snelle levering. Erg tevreden

Subliem

Zeer blij met de service van Mobico. Een zo goed als nieuwe mobiel kunnen kopen Voor een degelijke prijs. Waarvoor ik maar 2 dagen hoefde te wachten tot die binnen was!

Bovenverwachting

Snelle service en zo op het eerste gezicht een prima IPhone X, weinig tot geen gebruikerssporen te zien. Doosje zag er netjes uit met alle kabels en headset. Bovendien zeer attent dat jullie er ook een hoesje en glasplaatje bij gedaan hebben. Kortom prima service en waar voor je geld.

Iphone 7 alles tip top in orde, snelle levering

alles was tip top in orde en snelle levering

Snelle levering en prima Iphone’s

Iphone X nieuw besteld en volgende dag in huis! Ziet er mooi uit geen krasje te vinden. Helemaal blij!! Hebben al meerdere Iphones bij Mobico besteld. Super service en prima Iphones!

Snelle levering, goede staat, alles erop en eraan

Fijne service bij Mobico. Telefoon de volgende dag bezorgd gekregen. Netjes in het doosje. Zelfs gratis screenprotector en hoesje erbij! Telefoon was alleen nog wel leeg. Tip voor mobico is om deze al deels op te laden. Zo kan de klant gelijk gebruik maken van het zojuist ontvangen product.

Prima prijs kwaliteit, snelle levering

Product binnen 1 dag na bestelling ontvangen. Een prima product voor een scherpe prijs waarbij ik geen gebreken heb kunnen constateren. Ik ben erg tevreden.

Top bedrijf

Niet het eerste toestel en het zal ook niet het laatste toestel zijn wat wij daar gekocht hebben! Service en kwaliteit een 10!

Mijn zoontje wilde van zijn spaargeld een telefoon kopen. Bij Mobico besteld! Kind super blij dat de telefoon al meteen de dag erna in huis was. Geweldig snelle levering! Pakket mooi verpakt. En een goed werkende i phone! Verder super dat er nog een gratis hoesje en screenpotector bij zat! Echt een aanrader het bedrijf Mibico

Geweldige ervaring

Snelle levering van mijn IPhone X. Scherpe prijs maar vooral ook de accessoires en totale beleving van dit bedrijf heeft volledig voldaan aan mijn wensen. Dikke pluim waard!!

zeer tevreden!

Ik heb een IPhone X besteld en die in goede staat ontvangen. Ben er super blij mee, zou mobico zeker aanraden!

Dag er na had ik mijn iPhone X al in mijn bezit en werkt perfect

Snelle levering, product zoals omschreven.

Snelle levering, product zoals omschreven. Verkeerde kleur besteld, maar dat werd snel telefonisch opgelost door de klantenservice.

Super ervaring en een super aanrader voor iedereen!

Super blij met mijn aankoop van de IPhone XR!!! Een super goed initiatief om IPhones te verkopen die nog prima werken en er goed uitzien! Goed voor het milieu om ook telefoons een tweede leven te geven, ipv altijd maar weer een nieuw aan te schaffen! Echt een aanrader!

Zeer goed in orde en zeer goede levering

De dag na ik had besteld had ik direct men iPhone en hij is in perfecte staat met alle accessoires erbij!

Snelle levering goed apparaat

Via internet een I phone XR besteld Deze werd 1 Dag later reeds bezorgd en overtrof mijn verwachtingen Apparaat zat keurig netjes verpakt zo Der enige vorm van beschadiging en zag eruit alsof het nieuw is.

Doen wat je belooft

Voor zijn verjaardag wil mijn zoon graag een iphone x. Omdat hij zelf moet mee betalen heb ik gezocht naar een refurbished toestel. Na de nodige zoekslagen uitgekomen bij Mobico, die gewoon de beste deal biedt. Verschillende keuze mogelijkheden als het gaat om de staat van het toestel, geen half jaar maar 2 jaar garantie op refurbished toestellen en gratis screensaver en case. Plus binnen 24 uur na bestellen geleverd. Het toestel heeft wat krassen op het scherm en dat past bij de keuze die gemaakt is. Wij zijn er blij mee :-)

zeer tevreden

heb voor mijn dochter een refresh iphone 8 we zijn super blij mee goed koop met 2 jaar garantie echt top bedrijd Mobico is aanrader

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd volgens beschrijving.

Fijne service! Telefoon zo goed als nieuw besteld. Maar is eigenlijk perfect.

Fijne en duidelijke communicatie! Dag na bestellen de telefoon al in huis.

Slecht

5 dagen geleden een gsm besteld, nog steeds niets ontvangen. Op mail antwoorden ze niet, telefoon is uitgeschakeld. Ik denk niet dat ik mijn iphone ooit nog ga zien. Rot site!

Erg tevreden

Ik heb de iPhone 8 in de kleur zilver gekocht, ik ben er erg blij en tevreden mee, ik vind het erg fijn dat er een screen protector en een hoesje bij zit.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL