Ik heb de iPhone XS zwart 256gb gekocht in de staat ‘als nieuw’. De telefoon werd heel netjes en goed beschermd geleverd in een doos met alles erop en eraan. De iPhone ziet er als splinternieuw uit. Het is zeker een aanrader om hier een iPhone te bestellen, om erg veel geld te besparen.

Top winkel! Wat een geweldenaars

Mobico bied uitstekende kwaliteit mobiele telefoon, super eerlijk en aangepaste prijzen voor elke staat, door de 2 jaar garantie wil je geen andere website meer bezoeken en de prijzen zijn superrr, kijk niet verder en ga je telefoon scoren! Hun service is super echt wat een top winkel ben zo enthousiast en blij met mijn XS Max 512! Bruh.. geweldig

Uitstekend!

Duidelijke website. Snelle verzending, keurig verpakt en het product voldoet aan alle verwachtingen. Heel erg blij mee!

Mobico is heeft goede kwaliteit en is zeer betrouwbaar

Ik heb vandaag mijn iPhone 8 binnengekregen. Alles was netjes verpakt en ik heb alles in het doosje gekregen wat ik heb besteld. Ook is het fijn dat je alles wat je nodig hebt voor je telefoon inbegrepen zit! Zeker een aanrader om hier een bestelling te doen. Ben erg blij met mijn nieuwe telefoon!

Gewoon top

Fantastische service

Telefoon ontvangen, werkt super goed, snelle levering

Super goede ervaring met mobico! Heb hier al eerder een iPhone 7 plus gehaald, inmiddels een iPhone XS max. Beide telefoons doen het super!

Super snel geleverd

Ik ben erg blij met mijn telefoon. Hij is snel geleverd alles zit der bij.

Formidabel snelle levering Chgapeau

Ik heb een Iphone 8 op donderdag 18 juni 20.46 uur besteld en deze was reeds op vrijdag 19 juni om 11.17 uur in mijn bezit. Chapeau! De Iphone is niet van nieuw te onderscheiden en werkt zoals het moet, wat wil je nog meer. M.v.g. Wil Verschueren

iPhone compleet en zonder krassen aangekomen! Ik heb mijn vorige telefoon ook ‘als nieuw’ gekocht. Dat toestel is drie jaar lang meegegaan en is nog steeds goed bruikbaar. Gebruik de nieuwe voor een week, tot nu toe erg blij mee :) Je krijgt wat ze je beloven.

Topservice en zeer betrouwbaar

iPhone X met waardering nieuw aangeschaft, besteld op vrijdag en de volgende dag reeds in huis, geleverd in originele Apple doos met oortjes, audio Jack converter, oplader en usb kabel. Er zijn geen krassen of gebruikssporen te zien op het toestel. Zeer tevreden met deze aanschaf. Topservice ten tijde van Covid-19. Deze website is betrouwbaar en ik zal in de toekomst hier zeker nog bestellen.

Snelle en goede bestelling en levering

Het is een zeer goede telefoon, goede levering en snelle levering.

Toppers

Eerst was het wat dubbel om een zo goedkope gsm te kopen, maar echt na 2 dagen had ik hem ontvangen. Echt topservice, toppers

Erg tevreden

iPhone X besteld op donderdag middag, vrijdag in huis. Uitstekend, Telefoon, accessoires alles was perfect.

Top toestel met minimale gebruikerssporen en razend snelle levering!

Nieuwe Iphone xs max besteld incl. gebruikerssporen. De gebruikerssporen zijn echt minimaal... Snelle levering, duidelijke informatie. Echt een aanrader!

Ik heb eerst een IPhone 10 voor mijn dochter en een week later een iPhone 8 voor mijzelf besteld en beide de volgende dag thuis en allebei goede telefoons!!

Ik heb een zilveren Iphone 8 besteld. Ik ben super blij dat er refurbished telefoons bestaan, want het doet het hartstikke goed. Het enigste is dat mijn batterijconditie 94% is. Maar voor de rest is het net als nieuw

Fantastich

De iphone was zoals beschreven goede service hele snelle levering wat wil je nog meer ik ga hier zeker nog een x bestellen

Aanrader!

Ik heb een IPhone 8 Plus gekocht met lichte gebruikssporen . Geen krasje of iets opgemerkt ! De screen protector zat erop en alles zat mooi in het doosje ! Ik raad mobico zeker aan en ik ga ik vaker een telefoon kopen! Ben super tevreden erover !!

De volgende keer, bestel ik weer bij Mobico

Geen kritiek! Supergoed geholpen, zowel telefonisch als per e-mail. De 'zo goed als nieuwe' telefoon ziet er prima uit (net nieuw ;-) ) - keurig in een doosje met alle extra's erbij en de volgende dag al geleverd.

Snelle service, met topkwaliteit!!

Duidelijke site, snelle service en doen wat er beloofd word!! Goede kwaliteit telefoons

Niet aan te raden!!!!

IPhone X 'als nieuw' besteld, deze was veel te laat aangekomen, na anderhalve week had ik hem pas. Dan dook er al direct een probleem op, het toestel gaf de melding 'geen simkaart' terwijl deze in mijn andere iPhone wel werkt. Een fout van het toestel zelf dus. Ik heb dan een mail gestuurd naar de klantenservice die binnen 48 uur zou antwoorden. Dit is niet het geval, we zijn nu 6 dagen later en ik heb nog steeds geen antwoord en kan de iPhone dus nog steeds niet gebruiken. Verder is de batterijcapaciteit maar 92%, terwijl op de site aangegeven wordt dat deze gelijk moet staan met de capaciteit van een nieuwe iPhone.

zou het de volgende keer zeker weer doen.

Ik ben heel erg blij met mijn Iphone XS. Super goede aankoop geweest. In super nette staat ontvangen en dat wel in 1 dag. Zeker een aanrader!

Helemaal perfect!

Dit is de eerste keer dat ik wat bestel bij mobico, doordat een vriend een tip gaf om hier mijn telefoon te kopen. Geen spijt en alles werkt perfect. Goede service.

Uitstekende telefoon ontvangen

Heb op donderdagavond 21:00 een telefoon besteld, had deze de dag erop om 09:00 binnen. Top service!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL