Ik heb een IPhone 8 besteld en binnen 1 dag was ie binnen. Bij openen van verpakking zag hij er als nieuw uit. Oude ernaast gelegd en hupsakee was hij zo overgezet. Mijn vrouw gaat hier veel plezier mee beleven. Groet Wolter.
bestelling van een iPhone 10, snelle en goede levering van het gewenst product met de juiste accessoires.
Ik heb bij Mobico twee iPhone 8 (refurbished) gekocht. De telefoons waren echt z.g.a.n. Geleverd in een mooi wit doosje incl. hoesje, glas screen protector, oplader + kabel, oortjes, simkaart uitdrukpen en audio jack convertor (erg handig). Wat mij zeer aanspreekt bij Mobico is dat indien men aangeeft dat de telefoon op voorraad is, dat ook echt is en de volgende dag wordt geleverd. Voordat ik Mobico bestelde, had ik eerst een bestelling gedaan bij een andere (Nederlandse) aanbieder van refurbished iPhones. Deze claimde de telefoon op voorraad te hebben wat niet het geval was. Vervolgens werd ik aan het lijntje (2 weken) gehouden. Ik heb toen mijn bestelling geannuleerd en heb toen een bestelling geplaatst bij Mobico. Uiteindelijk is Mobico eerlijk, lager in prijs en levert snel. Mobico is echt aan te bevelen.
Ik heb mijn Iphone XS max voor 23u besteld en de dag erna was die al in België. Ik ben echt super tevreden van mijn aankoop. De batterij is helemaal nieuw ik ben super blij en ik raad het zeker aan.
Refurbished IPhone 8 gekocht via deze site. Ik kreeg de mobiel de volgende dag al in huis met alles eraan en erop. Zelfs een hoesje en een screenprotector. Ik ben er enorm blij mee en kan iedereen het aanraden!
Heel enthousiast kocht ik de iPhone XS met 256GB. Ik heb er een als nieuw gekocht. De iPhone kwam in de originele doos aan. Telefoon zag er ook uit alsof ik hem nieuw uit de winkel had. Ook zaten er nieuwe oortjes, oplader en een extra stekker voor de oortjes bij. De volgende dag had ik de telefoon al binnen. Erg blij mee!!
Erg fijn en snelle levering
Hoi , ik ben liza en ik ben 11 jaar. Ik heb bij jullie de iPhone 8+ in het goud gekocht ( als nieuw ) . Ik heb er heel erg lang voor gespaard en toen ik hem had besteld was hij de volgende dag al in huis 😁 . Ik ben er blij mee, omdat hij het goed doet en lekker groot is. En ik vond het fijn dat we hem snel binnen hadden gekregen ! Groetjes liza (:
het is de tweede keer dat ik ,gebruik maak van uw diensten.ik heb hier zeker niets op aan te merken, enkel dat ik heel tevreden ben over de snelle service!
Na een dag werkte de tpuch niet meer, dat kan gebeuren, maar ben benieuwd hoe snel ze dit oplossen. En hoe ze hiermee omgaan, tijdens de corona crisis.
I-Phone X besteld. Ziet er als nieuw uit voor een toestel met lichte gebruik sporen. Was een dag te laat en zou ter compensatie een extra laadkabel ontvangen. Nu een week later nog niets gehoord via de mail of kabel ontvangen . Jammer
Ik ben erg blij met mijn nieuwe Iphone 8. Ik heb korting gekregen omdat hij gebruikt zou zijn, maar er is niks mee mis. Ik wilde eigenlijk geen Iphone, maar een goedkopere telefoon. Mobico bood mij de kans om toch een goed apparaat aan te schaffen zonder teveel geld uit te geven. Het is een makkelijke, snelle en betrouwbare service. Aan te raden!
Onlangs heb ik de Iphone X besteld bij Mobico. Ik kreeg de mobiel 1 dag later netjes bezorgt. De telefoon werkt en ziet eruit alsof ik hem nieuw bij de mediamarkt besteld zou hebben. Ik had een klein probleempje met mijn 4G en werd netjes te woord gestaan. Ik zou hier zeker nog een keer een mobiel bestellen!!!
het bedrijf heeft een goed service. De eerst telefoon voldeed niet aan onze verwachting maar nee 1 telefoontje en een kort gesprek kon de telefoon terug gestuurd worden en kregen we een ander die wel goed was. Ik zeg goed bedrijf maak de afspraak waar en is zeker aan te bevelen.
Mobiel zag er perfect uit, en tevens zeer compleet geleverd, zoals lader met kabel, oordoppen, silicone beschermhoes, en screen beschreming.
iPhone X 64 GB gekocht. Alleen de telefoon zou de volgende dag geleverd worden, maar aangezien ik met een creditcard heb betaald duurde dit 1-2 dagen langer. Dit is geen probleem maar ik heb hen aangegeven dat ze dat op hun website moeten zetten, zodat dit ook meer duidelijkheid geeft. Van te voren vriendelijk aan de telefoon mijn vragen beantwoord. Telefoon ziet er heel netjes uit, met ‘lichte gebruikersporen’ besteld en dit was ook echt zo. Je krijgt de telefoon netjes in een doosje met oortjes, oplader, enz. De screenportector was al gemonteerd op het scherm. Het hoesje is doorzichtig en ziet er ook goed uit, kortom erg tevreden! 2 jaar garantie erbij. Batterij werkt goed!
Zo goed als nieuwe iPhone besteld bij Mobico. Goedkoopste op internet. Hij is nieuw met alles er op en eraan. Lader, oortjes, splitter, hoesje en schermbeveiliging. Binnen 24 uur geleverd! Ook nog 2 jaar garantie! Super blij met mijn nieuwe IPhone X
Mijn iPhone X Silver 64G ‘lichte gebruikssporen’ keurig de volgende dag ontvangen. Eerste indruk: Jeuj! Het ‘lightning naar minijack’ adaptertje is origineel Apple 👍🏻. Tweede indruk (want daaronder zat de telefoon): wow ziet er perfect uit! Echt moeten zoeken naar de gebruikssporen... top! Helemaal niks aan te merken dan? Ik zou er over kunnen zeuren dat de screen protector niet perfect in het midden zit... maar hé het zit er strak en stofvrij op én bij andere refurb aanbieders zit er niet of zelden een protector of siliconen case bij. Dus ook hier toch echt dik tevreden. Accu max capaciteit 98%, netjes! Oortjes en lader keurig er bij, niet origineel Apple maar dat is begrijpelijk. Ik ben super tevreden, de foon voelt voor mij als nieuw! De kwaliteit van de koffie in de Mobico winkel moet ik op hun woord geloven dus (gratis tip) heb ik zelf een lekker bakkie gemaakt voor bij het uitpak-feestje!
Ik had gekozen voor een licht gebruikte versie. Maar toen ik het opende leek het net een hele nieuwe! Niets van schade ^^! Super gewoon. Echt super bedankt! Heel blij met deze aankoop, had dit veel eerder moeten doen inplaats van telkens 800-900 euro te betalen...
Mijn vriend had voor mij een iphone X gekocht bij Mobico. Hij dacht dat deze nieuw was, dat stond nl. zo op de factuur. Had qua prijs (€649,-)ook best gekund. Je mag dan verwachten dat die naar behoren werkt, maar niets was minder waar. Bij tel.gesprekken was ik aan de andere kant van de lijn niet te verstaan. Na 'n paar weken de telefoon in gebruik te hebben, bleef ie bovendien hangen. Touchscreen deed het niet meer. Ik heb toen gebeld naar de klantenservice en stond heel erg lang in de wacht. (Ik was dus niet de enige...).De enige oplossing voor mijn problemen was: terugsturen en laten maken. Ze zouden dan eerst nog checken of ík er geen rare dingen mee gedaan had. Hoe is dat te bewijzen?!? Vooral als het een 2de- of 3de-handsje is. Het versturen was overigens ook nog op eigen risico. Ik dacht nog even na over wat ik er mee ging doen; maar eerst moest ik mijn oude telefoon laten oplappen, zodat ik i.i.g. een reserve had. (Een leentelefoon is er bij Mobico nl. niet bij). Mijn nieuwe telefoon liet ik in eerste instantie niet nakijken, want dan zou de garantie vervallen. Toen ik bij dat bedrijf vertelde dat die ‘nieuwe’ telefoon bij Mobico was besteld, draaiden zijn ogen al.. hij maakte de telefoon open en liet zien dat er NIETS origineels van apple aan + in die telefoon zit. Nu snap ik waarom ze willen dat je de reparatie bij hen laat doen en dat de garantie wegvalt als je een reparatie bij een ander laat uitvoeren; op die manier houden ze hun rotzooi verborgen en worden ze niet betrapt op hun wanpraktijken. Na de voor- en nadelen te hebben afgewogen, heb ik mijn telefoon toch maar meteen laten maken. Mijn vertrouwen in Mobico was al niet veel, maar nu ik met mijn neus op de feiten was gedrukt, nog minder. Dat bleek bovendien terecht: het complete scherm moest uiteindelijk worden vervangen! Daar hadden ze bij Mobico vast wel een reden voor gevonden, om het te weigeren. Enige vorm van compensatie zit er nu niet meer in, maar hopelijk is iedereen gewaarschuwd.
Ben super gelukkig!! Zeer snelle levering en een fantastische iPhone. Hij ziet er perfect uit. Geen zichtbare gebreken. Echt een aanrader!! Vanaf nu bestel ik nog enkel bij Mobico. Juliette L
Uiteindelijk tevreden met de aankoop. Via email goed verder geholpen
Hele goede service, en een keurig nette telefoon
Ik heb de gsm gekocht “als nieuw” en ben er op zich tevreden van. De zijkanten bevatten echter wel al krassen en er zit ook vuil in de speakers.
Top telefoon binnen gekregen, en dat ook nog binnen 1 dag. Zit geen krasje op, accu is nog 100%. Ik zou zeker aanraden om hier je refurbished iPhone te halen!!
26 Databankweg
Amersfoort 3821 AL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.