Mobico biedt veel mogelijkheden aan. Ik kocht een telefoon ‘als nieuw’, een dag later kwam het aan. En inderdaad, het lijkt net op een spiksplinternieuwe telefoon, maar veel voordeliger qua prijs! Ideaal. En nog snel bezorgd ook. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Topkwaliteit

Een iPhone X - als nieuw besteld met nieuwe lader en oortjes bijgevoegd. De levering was erg snel en de service was goed. Aanrader!

klantvriendelijk

Snelle service, goede kwaliteit.

Nooit meer

iPhone 6 gekocht - inderdaad supersnelle levering Maar werkte niet (werd ‘als nieuw’ verkocht) Aangezien ik geen vertrouwen meer had in dit bedrijf een herroeping aangevraagd. (Een herstelling riskeerde ik niet want las op het forum dat ze moeilijk doen ivm herstellingen die niet binnen garantie vallen - dus als er in de toekomst nog een probleem zou zijn ... ) enorme verzendkosten (‘verplicht’via track & trace) Moeilijk te bereiken zowel telefonisch als per mail (standaardmails) Dit heeft veel energie en tijd gekost maar uiteindelijk gelukkig het aankoopbedrag teruggekregen. Ik moet wel zeggen dat de mensen van de klantendienst wel vriendelijk waren (als ik ze kon bereiken)

Snel geleverd en goeie kwaliteit, heel blij mee!

Goede telefoon. Snelle levering. Vriendelijke Klantenservise

Top, goed en snel

Tweede telefoon besteld omdat we goede ervaring hadden met de eerste. Klantenservice beantwoordt vriendelijk al je vragen totdat je tevreden bent. Toestel is mooi met alle accessoires nieuw erbij! Batterij 100%.

Toptoestel voor een goed prijs: Iphone 8

Ik heb een Iphone 8 aangeschaft. Het voldoet volledig aan de verwachtingen en binnen een dag aan de voordeur aangeleverd. Top toestel voor een goede prijs.

alles naar behoren opgelost prima bedrijf met aardige mensen.

De eerste iphone x die ik besteld heb werkte niet en met een paar telefoontjes is alles goed opgelost. We hebben een andere toegestuurd gekregen zonder extra kosten en die is perfect. We hebben dan ook besloten om nog een iphone x te bestellen voor mijn man en die is inmiddels in gebruik en is ook prima in orde. Beide telefoons zijn als nieuw en werken goed. De mensen die ik gesproken heb bij dit bedrijf waren super aardig en hebben het netjes opgelost.

Ik heb hier twee keer een telefoon besteld, de eerste was perfect, ging lang mee en snelle verzending. Ik heb hier voor de tweede keer de Iphone X besteld, toen hij een dag later binnenkwam deed Face Id het niet. Ik heb toen gemaild en kreeg snel reactie voor reparatie, retour of een deel van het geld terugkrijgen. Hele goed communicatie en goede site!

Het was een goede aankoop

Perfect!

- Goede snelle levering ondanks corona crisis - toestel in perfecte staat, zoals aangegeven lichte gebruikssporen maar zeker niet opvallend - veel accessoires zelfs HOESJE aanwezig! Tot in de puntjes verzorgd. - mijn volgende aankoop is zeker weer hier!

Geweldige site als je een goede gebruikte/ nieuwe telefoon wil prijs kwaliteit is prima kom hier zeker vaker weer voor een nieuwe telefoon

Toppers!

Alles vlekkeloos verlopen, van aankoop tot levering. Kwamen hun beloften qua product, extra accesoires, service en levering na. Kan aanbevelen!

Zeer goede service

Snelle en eerlijke service. Veel mogelijkheden

Goede service, echte aanrader!

Ik ben erg tevreden over de aanschaf van mijn nieuwe iPhone X bij Mobico. De website gaf bij het bestellen aan dat de iPhone ‘als nieuw’ helaas niet op voorraad was, waardoor de levertijd 2-5 werkdagen zou zijn. Één dag later werd ik blij verrast dat de iPhone al was geleverd. De iPhone ziet er echt als nieuw uit, compleet in verpakking incl. alle toebehoren. In de toekomst ga ik zeker weten mijn nieuwe mobiele telefoon weer bij Mobico bestellen!

Ik ben heel erg tevreden met mijn ‘zo goed als nieuw’ iPhone XS Max. Het was een super snelle levering kreeg hem de volgende dag en de telefoon ziet er nog prachtig uit! Echt een aanrader om hier te bestellen.

Super goed

Iphone snel in huis, helemaal compleet met alles erop en eraan. Hoesje en screen protector erbij gekregen dus ideaal. Echt een aanrader om hier te bestellen!

Waardeloze webwinkel

iPhone 5s Mijn telefoon heb ik van 11 december 2019 tot begin maart 2020 moeten missen. Mobico weigerde mijn toestel te repareren omdat ik niet in mijn iCloud kon komen. Toen dit met hulp van de iPhone service gelukt was, bleek het toestel niet te repareren en kreeg ik een ander, dat tijdens de verzending kwijt raakte. Het onderzoek hiernaar zou enkele dagen duren, maar duurde weken, waarna ik een defect toestel ontving waarvan het touchscreen niet reageerde op aanraking. Toestel teruggestuurd en niet gerepareerd terugontvangen. Gevraagd om ontbinding van de koopovereenkomst, geen reactie. Mijn rechtsbijstandverzekering van Achmea had met mij te doen toen zij mijn relaas ontvingen, inclusief de inhoud van de meer dan 30 mails die tussen Mobico en mij waren verstuurd. De verzekering heeft mij het aankoopbedrag uitbetaald en mijn vordering op ontbinding van de koopovereenkomst op Mobico overgenomen. Dat is nog eens service! Voor mij geldt: Nooit meer Mobico en nooit meer een refurbished toestel. Met mijn Samsung A40, gekocht en ingericht bij Vodafone, ben ik zeer tevreden en slechts €30 duurder uit!

Top product

We hebben de aangeschafte mobiel (iphone x) de volgende dag ontvangen. De kwaliteit is precies overeenkomstig de grade van de refurbished mobile. In ons geval als nieuw. We zijn extreem blij met onze aankoop.

geen

Ik krijgen de toestel snel, in goede conditie etc. Top

iphone x, niet zo top.....

Kreeg mijn iphone na paar dagen en al snel viel er iets op dat niet zo fijn was. Mijn iphone x vertoonde na een paar minuten al snel Ghost touch en dat wilt zeggen dat mijn scherm automatisch uit het niets vanzelf op iets drukt en beweegt.... Dit is super vervelend en had het totaal niet verwacht want normaal zou de gsm technisch gezien in orde moeten zijn volgens Mobico... Ik moet nu een aantal weken wachten vooraleer ik naar een apple store kan gaan om te zien of zij mij daar kunnen helpen want heb geen zin om op te sturen naar mobico.

Helemaal goed!

Prima website, snelle levering en de telefoon ziet er keurig uit!

Prima service en betaalmogelijkheden

Goed bereikbaar voor vragen. Betrouwbaar

Goede fijne iPhone

De iPhone heb ik snel binnen gekregen. Op het eerste oog leek hij niet beschadigd maar toen ik even goed keek is hij op 2 plekjes heel licht beschadigd. Hij werkt prima. Ik had naar de batterij percentage gekeken alleen die staat op 87%, ik dacht dat er een nieuwe in zou moeten zitten. Maar ik weet niet of ik dit nou verkeerd had gelezen.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL