mooie telefoon voor goede prijs

de iphone x (als nieuw) besteld. de volgende dag al in huis. alleen jammer dat de batterij conditie niet helemaal als verwacht is deze is namelijk nog maar 86% van een nieuwe. maar 2 jaar garantie dus zal wel goed komen

S'avonds om 20u besteld en de volgende dag om 12 u aan de deur geleverd.

Wij hebben s'avonds om 20 u een Iphone 6 gekocht en om 12 u de volgende dag werd hij geleverd.

Snelle levering mooi toestel

Super goede telefoon gekregen

Het was een super goede telefoon alleen de batterij maximumcapacitiet was slechts 84 procent... en ik had een nieuwe batterij verwacht

Ik ben hele blij met Mobico ik heb twee iPhone

Volgende dag ochtend waren ze binnen Goed service

Prima, snelle service en alles werkt goed

In minder dan 20 uur lag mijn Iphone 7 klaar om af te halen bij afhaalpunt. Ziet er uit als nieuw en functioneert naar behoren.

Supersnelle levering van een prachtige Iphone7

Erg blij, dat ik bij Mobico mijn Iphone7, 128GB met lichte gebruikssporen heb besteld. Ziet er perfect uit. Was zonder problemen snel geinstalleerd en binnen 1 dag na bestelling kan ik weer aan de slag.

Top opvolging & kwaliteit

Vlotte transparante & snelle communicatie. Vlotte aflevering & toestel in perfecte staat. Aanrader vanuit het standpunt van iemand die professioneel met deze dingen bezig is.

Snelle levering, product in orde

De levering was vrij snel en correct. De gsm zelf is helemaal in orde 🙂

Nu al 2 keer een telefoon besteld bij mobico. Nieuwste telefoon gister besteld, vandaag rond 14:00 al in huis gekregen. Had de iPhone X 'als nieuw' besteld en ik zie alleen wat schade op de zijkant van de telefoon.

iPhone XS max

De telefoon bevalt super! Refurbished en er is helemaal niet te zien dat die gebruikt is! Waar voor je geld!

Aan te raden!

Zondagavond een IPhone 7plus voor m’n dochter besteld en hij was dinsdag al geleverd. ‘Zo goed als nieuw’ is ook echt zo goed als nieuw! Mocht ikzelf een nieuwe iPhone nodig hebben, doe ik dit zeker weer via Mobico! Ik zal ze ook zeker aanraden bij familie, vrienden en kennissen!

Super goede telefoon!

Ik had een zo goed als nieuwe iphone x in het zilver besteld. Ik kreeg mijn telefoon binnen en hij was helemaal onbeschadigd en super mooi! ik kreeg ook heel veel er bij: oortjes, adapter, hoesje, voorschermpje en een oplader. Ik ben er super blij mee!

Ik zal hier zeker vaker terugkomen.

Nadat mijn oude iphone echt op was heb ik een iphone 8 aangeschaft bij mobico. Bevalt heel goed, kreeg er ook gelijk een hoesje en screenprotecter bij die erg van pas komen en hoef dan ook niets extra aan te schaffen naast de telefoon. Ik heb de telefoon in een “als nieuw” staat gekocht en dat is te zien! Geen enkel krasje of deukje op de telefoon. Ben ook blij dat er echt een nieuwe batterij inzit. (Een 100% kwaliteit). Ik zal hier zeker vaker bestellen.

Ik heb een goed werkende iPhone 8ontvangen met veel gratis accesoires erbij, zoals screen protector, Oplader, phone case en earphones en tussenstukje omdat een iPhone 8 geen earphone-plug-in heeft. Het enige is dat de screen protector al bij levering erop zat, maar er zat een vieze vingerafdruk op het scherm dus nu zit er een vlekje tussen mijn screen protector en scherm waardoor ik er alsnog een nieuwe screen protector op moet zetten, maar verder prima levering!

Snelle levering, goede service

‘S avonds om 21 uur besteld, volgende ochtend al in huis. Mail gestuurd met vraag. Volgende dag al een heel net antwoord

Goede ervaring, goede prijs!

Goede kwaliteit en goede prijs verhouding. Zoals van te voren vermeldt, keurig de telefoon op de dag na bestellen geleverd. Niet de volle score, omdat de telefoon als ‘nieuw’ werd geclassificeerd, maar er toch lichte gebruikssporen zaten op de aluminium rand van mijn Xs Max. Verder geen big issue, dus prima.

Gemakkelijk, duidelijk en correct

Gemakkelijk duidelijk en correct

Nette telefoon, de lichte gebruik sporen waren amper te zien, moest echt even zoeken waar ze zaten. Hoop dat hij het zo goed blijft doen. Schermplaatje lijkt wel aan de kleine kant.

Top!!

Iphone 7 s'avonds besteld, volgende dag in huis. Toestel is als nieuw, super blij mee. Ook gratis screen protector en hoesje erbij gekregen! Helemaal top!

De perfecte bestelling!

Mijn IPhone van een andere site kwam maar niet binnen. Na 2 weken wachten heb ik mijn geld maar terug gevraagd.. ik had tenslotte een deadline! Gelukkig kwam toevallig op de Mobico site terecht.. En zoals afgesproken werd mijn IPhone binnen 2 dagen bezorgd. Gewoon goed, Gewoon zoals het hoort. ik ben er heel erg tevreden mee. Dit was mijn eerste ervaring met een Refurbished Iphone.. en het werkt perfect! Bedankt Mobico!

Waarom zou ik nog een nieuwe kopen!?

Dit is intussen mijn tweede ‘refurbished’ telefoon.. en wederom moet ik zeggen dat ik super-happy ben met deze aankoop. Ik heb een iphone x 256gb aangeschaft met ‘lichte gebruikssporen’ maar hij ziet er gewoon nieuw uit. Op het moment van aankoop stond dit model nog te koop op andere sites zoals xoolblue of mediamarkt voor 900€.. ik heb 524€ uitgegeven. Wel een hele besparing. Top Mobico, dankjwel.

Nog nooit een telefoon besteld waarbij het zo gemakkelijk ging als bij mobico.nl Tevreden op alle vlakker telefoon was perfect

Slechte service

Had een zwarte iphone7 besteld voor 264 euro. Was teleurgesteld toen deze door wel een snelle service een witte bleek te zijn. Had ze hierover een bericht gestuurd dat het eigenlijk een zwarte was, maar ik er oke mee was. Ik had hem ook nodig, want mijn oude mobiel was niet echt betrouwbaar meer. Mobiel (tot nu toe) verder goed en fijn een hoesje en glasplaatje. Een aantal dagen later kreeg ik een zeer zakelijk bericht van Mobico, dat ik een verkeerde mobiel had ontvangen. Deze mocht ik houden voor een bijbetaling van 93 euro. Achteraf raar, want dan zou ik totaal 359 voor een iphone8 betalen (deze hadden ze dus geleverd, maar ik heb dat oprecht zelf niet door gehad). Maar op de site staat deze iphone8(zo goed als nieuw) voor 337. Dus zouden ze nog 22 euro winst ook nog maken. Of ik mocht deze terugsturen met allerlei voorwaarden. Maar geen enkel excuus! Uiteindelijk heb ik het bedrag kunnen terugbrengen naar 70 euro bijbetaling, wat voor mij persoonlijk veel geld is. En ik moest wel, want terugsturen was geen optie meer! Daarna kwam ik er pas achter dat als ik zomaar akkoord was gegaan met 93 euro dat zij nog winst hierop hadden gemaakt ook. Terwijl ik er echt mee zat. Ik had bewust voor een iphone7 gekozen vanwege de prijs. Mobiel is verder goed, daar ben ik tevreden over. Maar op de service ben ik echt afgeknapt en alleen om die reden zou ik nooit meer daar een mobiel kopen. Zelf maakt als mobico een behoorlijke fout, en dan alles bij de klant achterhalen, zonder excuus vind ik geen service. Zwaar teleurgesteld!!!

Top voor herhaling vatbaar

Snelle levering Netjes en verzorgd geleverd En nu volop aan het genieten van mijn toestel. Ik raad jullie zeker aan en als ik nog eens een ander toestel nodig heb, neem ik weer een kijkje op jullie site 🙂

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL