Zou zeker nog een keer bestellen bij mobico!

Ik heb de iPhone XS zo goed als nieuw besteld in het wit/zilver. Eerst was ik sceptisch over het bestellen van een refurbished iPhone. Dankzij een mooie en duidelijke website had ik besloten er toch eentje te bestellen, ook de reviews zagen er goed uit. Zodra ik hem binnen kreeg was ik meteen tevreden. Er zitten geen krasjes op en de iPhone is mooi schoon. Ik kon meteen beginnen met instellen van mijn nieuwe iPhone. Hij reageert ook heel snel en de batterij is echt top! Kortom, ik ben zeer tevreden, zou zeker nog een keer bestellen bij Mobico.

Super goed

Ik was eerst best bang om een refurbished telefoon te kopen. Op internet staan er dan ook altijd negatieve reacties tussen. Uiteindelijk heb ik toch besloten de gok te wagen en heb ik een 'zo goed als nieuwe' Iphone XS besteld bij mobico. Het pakketje werd snel geleverd en Ik ben erg verrast! De telefoon werkt goed en de beschrijving klopt, er is met het blote oog geen krasje of plekje op te zien. De camera werkt prima en de batterij heeft een capaciteit van 86 procent en gaat prima een dag mee, en ik gebruik mijn telefoon dan ook de hele dag. Al met al heb ik zeker geen spijt van mijn aankoop en ben ik zeer tevreden.

Mooi gaaf toestel

Snelle service met een toetel een iPhone die gewoon nog helemaal gaaf is terwijl er weinig gebruikerssporen op zitten maar die zie je gewoon niet echt top

Dit is de tweede keer dat ik bij mobico een telefoon heb besteld, en ik ben wederom helemaal tevreden. De service is goed en het is heel fijn dat de telefoon met een screen protector (die er al is opgedaan(!)) en een hoesje komt! De telefoon was snel in huis en zag er als nieuw uit, ondanks dat ik een ‘licht beschadigde’ heb uitgekozen!

Ik was enorm tevreden bij aankomst van mijn Iphone Xs max. De lagere prijs dan normaal en de goede kwaliteit zorgen voor een enorm vertrouwen in Mobico!

Super service en snelle levering

Snelle levering en goede service en prijs

Aanrader!!

Hele fijne telefoon. Ziet er uit als nieuw. Prima batterij. Echt een aanrader.

Super!!

Snelle levering, iPhone in perfecte staat. Voel me net een kind die een nieuw speelgoedje kreeg!!!

Slecht... 2 iPhone XS aangeschaft...

Ik heb 2 iPhone XS met status "als nieuw" aangeschaft. Bij de eerste: 82% batterij capaciteit ipv de beloofde 85% Bij de tweede: 85% batterij capaciteit... Dus net goed genoeg... Hiervan is de luidspreken niet meer goed. Een constante kraak als je aan het bellen bent. Retour procedure bijzonder omslachtig... In tegenstelling tot de zoveel tevreden klanten hier een klant die 2 keer probeert en 2 keer niet ontvangt wat toegezegd is.

Snelle en goede levering

Snelle levering. Alles keurig verpakt. Product als omschreven.

1 woord is genoeg: TOP!

het was heel gemakkelijk om de juiste gsm te vinden op de site, betaling verliep vlot zonder storing en een snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit. Alles werkt zoals het moet.

Een supersnelle en goede bestelling

Hele fijne service, mobiel besteld en volgende dag al thuis en klaar voor gebruik. Uitermate tevreden met de kwaliteit van de mobiel ook hij werkt super en ziet er ook heel goed uit!

Très content.

GSM re!u en 24h. Etat très bon pour un prix raisonnable.

Snelle levering, toestel zo goed als nieuw.

Geen op of aanmerkingen betreft de levering. Wel een percentage van max. 90% batterij. Dit had ik niet verwacht voor het geld dat ik er voor betaald heb. Dit is tevens ook niet helemaal wat ze beschrijven op de site. een iPhone 11 zit na 3 jaar pas op max. 87% batterij percentage. Ik hoop dat dit geen problemen oplevert in de toekomst. Voor de rest prima service. Van Android naar Appel, ben benieuwd!

Goede service en geweldige kwaliteit

Heb al 2 keer een telefoon gekocht hier (iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max) en beide keren binnen een dag geleverd en ondanks de ‘licht beschadigd’ keuring twee keer zonder krassen of viezigheden ontvangen. Werken probleemloos en zien er als nieuwstaat uit en de hoesjes, opladers en screen protectors zijn van zeer degelijke kwaliteit. Topservice.

Op vakantie is mijn telefoon kapot gegaan en had toen ik thuis kwam zo snel mogelijk een nieuwe telefoon nodig. Met dank aan mobico heb ik mijn nieuwe telefoon de volgende werkdag al geleverd gekregen!

Fantastisch!!

Ik kreeg mijn nieuwe IPhone de volgende dag in huis, dus dat was helemaal top. Ik heb de IPhone als nieuw gekocht en hij zag er ook echt zo uit. Super mooie en goede telefoon!’ Ik raad Mobico zeker aan.

Snelle levering!

Snelle levering en een mooi toestel binnen gekregen. Ik zou het zeker aanraden :)

Snel geleverd en echt zo goed als nieuw!

Zeer tevreden!

iPhone 11 plus besteld bij Mobico. De telefoon werd snel en netjes geleverd, en ziet er uit als nieuw. Verder niks op aan te merken, dus ik ben zeer tevreden!

Super! Nu meerdere jaren en telefoons verder voor ons zelf en de kinderen. Klantenservice is ook top, ga zo door!

Geweldige toestel, snelle levering.

Echt geweldig

Ik was op zoek naar een nieuwe telefoon, toen vond ik mobico goedkoper dan andere verschillende prijsklassen per product makkelijk te gebruiken website makkelijk te bestellen snel geleverd en mijn nieuwe telefoon (iPhone xs) is in een hele goede staat, ik had de conditie hele lichte gebruiksvriendelijk geselecteerd en er zit een minuscuul krasje op dus helemaal perfect!

Top !

Super tevreden helemaal zoals op de beschrijving!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL