Product zoals omschreven en vlotte levering.

Hele nette telefoon

Telefoon binnen een dag geleverd. Baal alleen dat de batterijconditie 87% is. Echter is dit te begrijpen omdat ze aangeven 85%+ op de website

Goeie prijs en goeie telefoon ook super snel geleverd

Goed!

Hij lijkt net nieuw en en alles werkt!

Top gewoon !

Heb een iPhone 11 besteld met lichte gebruikssporen . Deze gebruikssporen moest je echt wel opzoeken waar ze zich bevonden . Kortom , ik ben meer dan tevreden met mijn aankoop en zou Mobico ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een betaalbare en ook een uitstekende iPhone wil aanschaffen .

zeer snelle en correcte levering

zondagavond besteld, maandagmiddag in huis. Perfect toestel Top

Perfect !!

Vandaag mijn iphone xs binnen gehad, er stond bij met lichte gebruikssporen, maar hij is gewoon als nieuw! Heel blij mee

Super service, voor derde maal goede aankoop gedaan.

Voor de derde maal een aankoop gedaan bij Mobico en steeds een tevreden klant.

Supersnelle levering!

Een zeer nette telefoon, netjes verpakt en binnen 2 dagen geleverd

Zeer tevreden !

Dit is nu mijn 2 de toestel die ik koop via mobico en ben zeer tevreden ! Ze doen wat ze beloven !

Supersnel en goedkoop

Mijn zoon had zijn telefoon laten vallen, duur grapje. Dezelfde dag hebben via Mobico een telefoon besteld en die kwam de volgende dag al binnen. Binnen 1 dag een telefoon die als nieuw oogde, maar dan een stuk goedkoper. Super!

Super snelle levering, betrouwbaar product

De avond ervoor besteld en de volgende dag geleverd. Telefoon IPhone Xs exact zoals besteld, zonder zichtbare krassen. Werkt perfect zoals beloofd. Betrouwbaar en punctueel.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, refurbished toestel ziet er nagenoeg nog nieuwe uit.

In een paar klikken en keuzes je bestelling klaar! De iPhone XR zo goed als nieuw besteld en inmiddels in gebruik, echt top! Meer dan blij.

Een prima aankoop voor een aanvaardbare prijs

De aankoop van mijn als nieuwe iPhone XS Max is volgens de toezegging verlopen. Ziet er prima uit en werd heel snel geleverd

Goedkoopste optie met de beste prijs kwaliteit verhouding!

Was onlangs mijn telefoon kwijtgeraakt maar dankzij Mobico heb ik een gloednieuw apparaat voor de beste prijs van de hele web!!!

Telefoon precies zoals beschreven!

Ik heb mijn telefoon besteld samen met oortjes. Alles zat er netjes bij en het beschermplaatje zat al op de telefoon. Ik had zichtbare gebruiksporen en dit zie je ook wel maar het valt echt reuze mee. Ook snelle levering, had hem besteld en de volgende dag al binnen!

Supersnelle levering

Vrijdag in de namiddag m’n telefoon besteld en zaterdag ochtend in huis. Wat een service!

Mobico verkoopt geen gebakken lucht!

Super bedrijf :). Snel geleverd en in uitstekende staat. Batterijconditie was 100%, echt top! Hoesje en protectie glas erbij. Zeker een aanrader! Mobico maakt hun woorden waar :)

Gewoon de Max op alle gebied

Zeer snel en correct geleverd , niet van de een nieuwe te onderscheiden , afgeleverd met doosje kabels en hoesje en aanrader de xs Max iPhone

Snel geleverd, betrouwbaar en uitstekende service

Ik was op zoek naar een betrouwbare leverancier voor een refurbished iPhone met ruime keuze. Gekozen voor een iPhone in nieuwstaat en is ook echt nieuwstaat. Mobico is absoluut een aanrader.

Super fijn en snel

Fijne duidelijke site, bestellen gaat heel gemakkelijk en levering is supersnel

Helemaal top!!

Telefoon besteld, en spoedig ontvangen. Helemaal goed geregeld bij Mobico! Nadat ik voor een aantal weken geleden een gerefurbished telefoon op een andere site kocht, en helaas ben opgelicht, had ik er een zwaar hoofd in om nogmaals weer te bestellen via internet. Maar Mobico is te vertrouwen gelukkig! Kom hier zeker terug :):)

Geweldig!

Gemakkelijk te bestellen, duidelijke uitleg op de site. De levering was meteen de volgende dag! Extra beschermglaasje en een hoesje zat er gratis bij! Ik ga genieten van mijn iPhone SE. het handige kleine formaat past perfect in mijn broekzak!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL