Prima aankoop

Eerste impressie is een keurige iphone 12. Voldoet aan verwachtingen. Enige kleine minpuntje is dat het gratis hoesje niet goed zit.

Niet van nieuw te onderscheiden

Ik was van te voren wel wat sceptisch of alles wel goed zou werken, maar ik moet echt zeggen dat ik positief verrast ben met zowel het uiterlijk en innerlijk van de refurbished iPhone 11. Geen enkel krasje te bespeuren en batterij en andere functies zijn nog als nieuw. Erg tevreden ermee

Wat een verschil met andere aanbieders.

Had 2 telefoons besteld bij een andere aanbieder, die werkelijk geen 1 afspraak zijn nagekomen (refurbished.nl). Geen levering en wacht al 4 weken op mijn terugbetaling. Bij Mobico geen beloftes maar wel kwaliteit. Binnen een dag geleverd, en een hele blije dochter. Top super bedankt.

Snel geleverd phone kwaliteit perfectoo

Je krijgt waar voor je geld en je betaald niet de volle prijs

Vandaag besteld en de volgende dag al binnen. Hoes, screenprotector( was reeds op de scherm geplakt)oplader was in de prijs inbegrepen. Zal zeker in de toekomst weer gebruikt maken van de service. Een aanrader!

Topproducten voor een topprijs

Je vindt hier precies wat je wil tegen aantrekkelijke prijzen en een snelle service!

Snelle levering en een super toestel

Snelle levering, mooie prijs

Mijn I-phone was in het water gevallen. Ik heb een nieuwe besteld bij Mobico, deze werd snel geleverd en ziet er heel mooi uit. Ben zeer tevreden met de service

Super fijn

Erg blij mee

Geweldige service!

Ik heb mijn telefoon ‘s middags besteld en had hem de volgende dag al thuis. Hij ziet er als nieuw uit en zelfs de screenprotector was er sl voor me op gedaan.

Super goed

Super snelle levering en de telefoon ziet er precies uit zoals beschreven! Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Super aankoop!

Zeer blij met mijn toestel! Ik ging voor 5 sterren dus als nieuw en dat is hij ook. Op vrijdagavond besteld en de volgende dag al geleverd in België. Zus, mama en oma hebben hier ook al gekocht en ook zij waren zeer tevreden. Grote aanrader!

erg prettig

Mobiele telefoon besteld, netjes en snel geleverd.

Snelle service, product als beloofd

Product kwam snel binnen, ziet er inderdaad als nieuw uit. Geen krasje te zien. Batterijcapaciteit 100%. Ik ben erg tevreden!

Goede service en telefoon.

De telefoon was zo goed als nieuw, geen krasje op te bekennen. Heb ook even gebeld en werd heel fijn geholpen. Zeker een aanrader!

Iphone 11 Pro MAXX

I’m extremely satisfied with my new phone from MOBICO. High quality and performance. I recommend 100% to buy.

Goede snelle levering, prima prijzen

Prima levering van twee iphones voor mijn kinderen

Zeer tevreden over iPhone XS

iPhone XS gekocht als nieuws. Deze was ook echt als nieuw. Alleen wat beschadigingen aan de zijkant, wat kan bij refurbished. Scherm is nog super netjes. Handig dat de screenprotector er al op zit!

Helemaal happy! Een mooie en goedwerkende telefoon

Ik heb een zeer goede ervaring met Mobico! De telefoon kwam een dag later binnen, ziet er goed uit en werkt super. En dat voor een mooie prijs. Ik zou het iedereen aanraden.

Mooie telefoon en goede service

Ik heb bij mobico al meerdere telefoons gekocht en ben zeer tevreden. Heb nu de iphone 11 gekocht en was zoals beloofd de volgende dag bezorgd, is niet te zien dat het een refurbished is en is eigenlijk als nieuw. Ik zal iedereen aan raden als ze een iPhone zoeken is op deze site te kijken Topper mobico , ga zo door!

iPhone XR besteld en ik ben tevreden

Op vrijdag een iPhone XR op Mobico besteld en de volgende dag al geleverd. Staat telefoon goed tot uitstekend. Meegeleverde extra's oplader, USB kabel, hoesje, screenprotector en Uitdrukpin/Simpin.

Snel bezorgd.

Iphone XR snel binnen gekregen en ziet er top uit. Hele goede staat, geen krasjes of iets degerlijks.

Fantastico

Top telefoon, werkt perfect. Echt een aanrader om hier de telefoon te bestellen. Ook leuk met gratis beschermlaag en hoes.AANRADER!!!

Zeer tevreden!

Voor de tweede keer een telefoon van Mobico gekocht. Ik merk geen verschil of een nieuwe of een refurbished koop en dan is een telefoon van Mobico ook nog eens een stuk duurzamer!

Kwaliteit

Top telefoon, werkt perfect. Echt een aanrader om hier de telefoon te bestellen. Ook fijn met gratis beschermlaag en hoes.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL