Zeer goede telefoon, snelle levering

De telefoon werd snel bezorgd in de juiste staat zoals op de website vermeld. De telefoon werkt ontzettend fijn!

Mobiel net als nieuw, werkt perfect !

Mijn ‘nieuwe’ iphone X in de avond besteld en volgende ochtend al in huis, zeer snelle levering. Verder werkt hij als nieuw! Batterij is perfect en er zijn helemaal geen beschadigingen te zien. Blij mee!

Быстрая покупка за отличные деньги

Одно из лучших предложений на рынке мобильных телефонов по цене и качеству! Я с Украины, и временно нахожусь в Нидерландах, мой опыт покупки очень положительный. Купил iPhone 12 Pro, очень в хорошем состоянии за разумные деньги. Быстрая отправка, и приятный бонус в виде защитного стекла и чехла принесли мне много удовольствия. Однозначно рекомендую данный магазин!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

super snelle service!!!

Ik ben super blij met mijn telefoon! Ik heb gekozen voor een telefoon met lichte gebruikerssporen, dit was helemaal niet te zien aan de telefoon! Hij ziet er super netjes uit en is als nieuw! hij is lekker snel en ik kan weer heerlijke foto's maken en tik toks opnemen! Groetjes Fleur

Tweede telefoon was perfect

De eerste Iphone die ik kreeg toegestuurd werkte face reconition niet. Na het bellen met klantenservice kon ik de telefoon kosteloos retour sturen en kreeg ik snel een nieuwe die perfect werkt! Wel vervelend dat je 2x een iphone aan het installeren bent, meest fijne zou zijn als de telefoon geheel is gecheckt voordat deze verzonden wordt. Wellicht een puntje van aandacht.

Verschillende iPhones besteld en telkens zeer tevreden. Snelle levering en het artikel voldoet aan de omschrijving.

De IPhone is in uitstekende staat aangekomen en werkt perfect.

Ik heb de IPhone 11 bij Mobico bestelt, en de dag erna was men telefoon al aangekomen. Het was goed verpakt. Ik heb nergens problemen ondervonden en het was aangekomen met een beschermglaasje en een hoesje, wat het nog gemakkelijker maakt. Er zat natuurlijk ook een oplader bij.

mmmm

Ik heb een iPhone 11 besteld, snel geleverd goede prijs toestel is dik in orde. Maar een batterijconditie van 84% vind ik wel een tegenvaller. Aanbevolen wordt om de batterij bij 85% te vervangen. Vandaar de matige beoordeling.

Goeie iPhone & snelle levering

Ik bestelde iPhone 11 pro max met 256gb in de staat "als nieuw". Er stond dat de levering 2-5 dagen kon duren, maar het was er de volgende dag al! Verpakking is niet de originele Apple verpakking, maar iPhone ziet er wel als nieuw uit. Maximum batterijcapiteit was 98%, jammer genoeg geen 100% maar het is wel degelijk.

Snelle levering en goede telefoon!

Snelle levering en een goede en nette telefoon.

Snel, veilig levering en goeie aankoop

Goede uitleg op de site om tot een goede keuze te komen voor je aanschaf. Daarna snelle en veilige levering van mijn telefoon. zie geen beschadigingen, erg blij met deze aankoop

Echt een heeeeele goede site en snel geleverd nog beter dan ik had verwacht!

Fijne site

iPhone XS: alsof het nooit gebruikers.

Van iPhone 6 naar iPhone XS: geweldig wat een verbetering. Alleen al het Face ID werkt fantastisch. Het toestel is inderdaad als nieuw. Niets op aan te merken. Ook wat de prijs/kwaliteit verhouding betreft is Mobico de goedkoopste.

Goede voorwaarden en snelle levering, zeer tevreden

De website is mooi overzichtelijk en duidelijk. De prijzen zijn zeer gunstig.

In 1 dag besteld erg makkelijk volgende dag al binnen

Mobico is perfect

Snel geleverd, nette telefoon.

Volgende dag, keurig verpakt, geleverd. Telefoon met zichtbare gebruikssporen besteld, maar de telefoon is eigenlijk zo goed als nieuw. Fijn! Kom in de toekomst zeker terug.

Ontevreden over batterij percentage

Gisteren een mooie iphone 11 ontvangen. Snelle levering, geen zichtbare krassen. Ik ben alleen niet blij met het batterijpercentage van slechts 87%. Zeker aangezien ik juist over ben gegaan tot aankoop nadat er geadverteerd werd met een “altijd nieuwe of als nieuwe accu”. Gematigd tevreden dus…

Hele goede service

Heel erg snel geleverd

Ik had 's middags een iphone 8 besteld en hij kwam de volgende dag met de post. Helemaal in orde. Hij ziet er ook prachtig uit (ook al zat hij in de categorie 'zichtbare gebruikssporen')

Snelle levering en product zoals omschreven

Goede prijs/ kwaliteit verhoudng

Top aankoop

Volgende dag al in huis Top site

Erg goed

Telefoon ziet er goed uit

Beter dan verwacht

Snelle levering, product was van betere kwaliteit dan verwacht en als kers op de taart was mijn telefoon voorzien van een screenprotector terwijl ik dit niet had besteld. Meer kwaliteit dan je van te voren verwacht dus een uiterst aangename ervaring. 10/10 would recommend.

Maakt zijn levertijd niet waar

Al mijn telefoons (3 stuks) heb ik bij Mobico gekocht en ben erg tevreden over de producten. Vind het wel erg jammer dat ze zichzelf promoten met op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis en dit vervolgens niet waar kunnen maken. Voor iemand in nood omdat hij zonder telefoon zit is dit erg jammer omdat ik om deze reden bewust opnieuw voor Mobico had gekozen.

Snelle levering. Toestel voldoet aan de beschrijving. Prijs is goed. Extra’s zoals hoesje, schermprotector, oortjes en oplader waren inbegrepen. Alles was top.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL