LET OP! Garantie tot aan de deur!
iPhone XS 256 "zo goed als nieuw" besteld op basis van goede recenties hier. Toestel voldeed redelijk op een paar kleine beschadigingen na. Wel besloten te houden.
Na drie weken gebruik gaat het scherm kapot. Op diverse Nokia's, Samsungs en iPhones nog nooit meegemaakt. Reparatie van een uurtje hier op de hoek. Maar Mobico geeft "garantie".
Kort en goed; twee weken de telefoon kwijt voor een reparatie van een uur. Het langst duurt de conclusie dat het scherm kapot is doordat ik hem heb laten vallen, dus geen garantie. Dit op basis van een minieme beschadiging, zoals al op het toestel zaten toen ik het ontving. Ik denk eerder dat de telefoon "gerefurbished" is met een nieuw scherm van inferieure kwaliteit tov het origineel.
En vervolgens eerst betalen en dan repareren. Twee keer bellen en drie keer mailen, want dan is de link om te betalen niet ontvangen en dan is de betaling nog niet verwerkt. Reparatie op zich is zo klaar. Op een (herhaalde) klacht reageert niemand.
Bezint eer ge begint! Als je geluk hebt met je toestel geef je kennelijk vijf sterren. Garantie krijg je hier echter tot aan de deur!