Super snelle levering met alles wat is beloofd

Refurbished iPhone 8 Plus besteld volgende dag in huis

Slechte service en toestel niet in orde

Het enige voordeel bij Mobico is dat hun prijs scherp is. En daar stopt het. Service na verkoop is echt om van te huilen. Op mails wordt amper gereageerd en uiteindelijk vanuit België moeten bellen naar Nederland om de telefoon terug te kunnen sturen. Wel 10 min moeten wachten voor iemand mij te woord stond wat resulteerde in een gesprek van 15€. Ook om de telefoon retour te sturen is er geen service, je moet alles zelf regelen en betalen. In totaal heeft mij dit samen 30€ gekost. Toch mijn kans nog eens gewaagd en opnieuw een telefoon besteld, maar deze keer een telefoon gekregen met een batterij die niet in orde is. Gemaild en een dag later nog geen reactie gekregen. Ben benieuwd of ik weer eerst 8 mails moet sturen waar geen reactie op komt om dan vervolgens na een maand toch te moeten bellen. En een toestel dat niet naar behoren werkt zou, vind ik, op kosten van de leverancier teruggestuurd moeten kunnen worden. Dat is dus niet het geval bij Mobico. Ik vraag mij af hoe Mobico dit blijft trekken, andere refurbished verkopers zijn misschien iets duurder maar bieden wel een veel betere service aan. Dit lijkt nergens op.

Je krijgt geen antwoord

Opzit blij met de telefoon. Maar als je vragen hebt of een btw factuur nodig hebt, niets, nada. Geen antwoord geen contact te krijgen.

Prima afgeleverd!

Ik heb een iPhone 11 pro besteld met zichtbare gebruikssporen. Dit klopt, inderdaad een paar krasjes op mijn scherm, verder zag de behuizing er prima uit. Als ik hem zelf 2 maanden zou hebben zou hij er ook zo uitzien. Levering volgende dag in de morgen.

Snel en goed

Ik heb vaker besteld bij Mobico. Elke keer precies wat ze beloven. Een god werkende telefoon! Erg blij mee. Beter voor het milieu en voor de portemonnee!

Snel bezorgd en een prima werkende telefoon

Prima en snel bezorgd, werkt echt top

Blij verrast over mijn iPhone 11

Mijn iPhone 11 vond ik meteen supermooi. Hij is echt niet van nieuw te onderscheiden. Ik ontving hem meteen 1 dag na de bestelling. Het overzetten van de gegevens van mijn oude iPhone naar deze nieuwe ging heel gemakkelijk. Na het opladen probeerde ik meteen de camera uit. Als oud fotograaf was ik blij verrast over de kwaliteit van de foto's, die ik ook nog gemakkelijk kon bewerken, zoals contrast en licht en donkerder maken van lichte en donkere partijen. Zonder een fotocamera bij me te hebben is dit zeker waardige vervanger.

Refurbished? Als nieuw!

iPhone XS aangeschaft bij Mobico. Een refurbished, maar ziet eruit alsof alleen het doosje verwisseld is. Prachtig. Levering supersnel, prijs was scherp en installeren was appeltje-eitje. Tip. Koop bij Mobico, beter wordt het niet.

Heel prettig

Overzichtelijke website, telefoon was volgende dag al met hoesje en screenprotector in huis! Hoefde niks erbij te kopen, erg prettig.

Snelle levering, voldoet geheel aan verwachting

Gekozen voor iPhone XR met zichtbare gebruikssporen. Boven verwachting een heel net toestel waarvan ik nog geen gebruikssporen heb gevonden!

Fantastische technologie op een leuke site

Een super toestel gekocht van Mobico, en lekker op tijd aangekomen. Het toestel is in een perfecte conditie!

Niet aan te raden.

Ik had een iphone X refurbished gekocht, staat zo goed als nieuw. Na een week wil hij niet meer opladen, kan hem enkel in lader gebruiken op 0%. 16 euro betaald om te retourneren. Na een week mailtje ontvangen dat mijn toestel omgeruild is. Na 10 dagen krijg ik mijn 'nieuwe' gsm. Nog steeds hetzelfde probleem. Ik heb gewoon dezelfde, kapotte gsm ontvangen om vervolgens weer de standaard retourmailtjes te ontvangen. Zeker niet aan te raden.

Gewoon uit geweldig

Mijn iPhone besteld snel geleverd en zag er heel mooi uit boven verwachting en geheel compleet zoals beschreven. Kom hier zeker terug

Goed bedrijf

Mobico heeft snel gereageerd toen ik mijn bestelling plaatste, ik kreeg direct mailtjes met mijn factuur en is zoals aangegeven netjes op de goeie bezorgdatum bezorgd! De iPhone ziet er mooi uit en netjes alle spullen meegeleverd!!

iPhone Xs max als nieuw besteld, binnen de gestelde termijn bezorgd en geen krasje of iets te vinden! Echt als nieuw dus. Top service

Supersnelle levering

Zondag avond besteld, dinsdag binnen. Product als beschreven. Super

goed al mijn 3e telefoon die ik hier haal

Goed!

De batterij conditie is echt niet helemaal 100% maar er zit een lader bij en een hoesje heel fijn!

Blij met ‘nieuwe’ iPhone 11Pro

Deze is echt als nieuw!!

Snelle levering van niet van nieuw te onderscheiden refurbished iPhone 11

Lang gezocht en getwijfeld, maar dan toch besloten een refurbished iPhone 11 te kopen. De prijs viel mee, en we kregen er van Mobico ook nog eens een screenprotector en gel-hoesje bij, precies wat we anders toch gingen besteld hebben. We kozen voor de op een na beste "grade", nl. "als nieuw" en niet de net iets betere "nieuwstaat". Bij (overigens zeer snelle) levering aangenaam verrast, want deze is echt niet van nieuw te onderscheiden! Screen protector was al bevestigd, dus moesten we ook niet zelf mee aan de slag, was al top gedaan. Heel tevreden, weten nu waar we moeten zijn voor een refurbished smartphone!

Ik heb nu 2 keer gebruik gemaakt van Mobico. Super goed

Snelle levering en netjes verpakt

Bestelling was snel en eenvoudig te plaatsen en correct uitgevoerd. Alles volgens verwachting.

Super goed!

We zijn super blij met onze Iphone 11 Pro Max De kleur is super leuk en hij werkt ook echt! Zeker een Aanrader!!

Erg tevreden

Ik heb een refurbished iPhone 11 ‘als nieuw’ gekocht. De telefoon is de volgende dag al bezorgd. Hij zat netjes ingepakt met een oplader. De telefoon ziet er inderdaad als nieuw uit en werkt top, ben erg tevreden!

Prima kwaliteit en snelle levering!

Ik zocht snel een telefoon, omdat mijn huidige Iphone niet meer kon updaten. Ik kreeg dit door via vrienden. Gelijk besteld en volgende ochtend was deze keurig geleverd.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL