Maandag 7 februari een iPhone X besteld, 8 februari om 9.30 al in huis. Deze zag er zeer goed uit, niet van nieuw te onderscheiden. Alles keurig verpakt en het hoesje en screen protector keurig in de doos. Het toestel heeft een prachtig mooi scherm. Mijn vrouw is er zeer content mee. De volgende bestelling is voor mij zelf.
snelle levering, telefoon zit er nieuw uit en doet het uitstekend!
Inmiddels al de derde telefoon die ik hier aanschaf. Conditie is altijd conform omschreven en een betere prijs kwaliteitsverhouding ben ik tot nu toe niet tegengekomen. Telefoons ook altijd de dag na bestelling ontvangen! Kortom doen wat ze beloven!
Ik bestelde een IPhone XS waarop onmiddellijk reactie kwam. Zeer vriendelijke en professionele dame aan de telefoon. Levering verliep vlot. Zeer tevreden over mijn aankoop.
Ik bestelde een iPhone 8 voor mijn dochter van 12. Omdat zij niet altijd even zuinig is op haar spullen ging mijn voorkeur uit naar een telefoon met lichte schade. Ik kreeg echter een telefoon waar geen krasje opzat. Daarnaast een gratis screenprotector. Het hoesje is echt van minimale kwaliteit, maar wel fijn dat je het erbij krijgt. In de avond besteld en de volgende dag in huis. Het was de goedkoopste die ik kon vinden, met de meeste extra service. Met andere woorden; ze doen wat ze beloven! Ik blij en mijn dochter blij!
Nadat er zich een fout had voorgedaan bij mijn bestelling heeft een heel vriendelijke dame contact opgenomen met mij en me gelijk geholpen. Ter compensatie ontvang ik zelfs een nieuw toestel ipv met zichtbare gebruiksporen zoals ik besteld had. Ik ben blij dat alles in orde is en zal hier zeker vaker bestellen!
Revue originale
Ik heb 28 januari een bestelling geplaatst het is ondertussen al 11 februari en ik wacht nog steeds niemand neemt de telefoon op niemand antwoordt op mijn mails geen idee of dit een scam is maar dit is helemaal niet professioneel laatste keer dat ik op deze scam website bestel! Maandag ga ik hiermee naar de politie
Ja prima telefoon ik heb de iPhone X gekocht en dacht misschien zie ik wat gebruik sporen maar zie ik helemaal niet top telefoon! Zeker een aanrader
Wel bijzonder dat mijn telefoon bij buren is afgegeven…wellicht lag dat aan de bezorger en vertrouw ik mijn buren…
Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen. Snelle service en goed verpakt. Iphone X ziet er als nieuw uit.
Top voor elkaar. Erg vlotte levering
Snelle levering , mooi toestel ontvangen. Ik ben er blij mee .
On time en een website die makelijk is te navigeren. En een goed product.
Snel ontvangen
Ik ben zeer tevreden over de telefoon, ik zie zelden krasjes en zeker voor dit bedrag is het gewoon top! In totaal ongeveer 400 euro bespaart als ik een gloednieuwe zou kopen.
Goede tel. Snelle service
Aankoop van mijn nieuwe Iphone 12 verliep soepel en werd de volgende dag keurig geleverd. Blij met mijn tweede telefoon via Mobico!
Ik heb de iPhone XR 256GB wit met zichtbare gebruikssporen besteld, ik ben er heel tevreden mee, alles is perfect verlopen, de iPhone doet alles wat ik er van verwachtte, het enige wat ik kan vermelden is dat ik geen witte maar een zwarte heb ontvangen. Ik heb er ook nog een beschermhoesje gratis bij gekregen, maar dat is niet zo goed van kwaliteit. Er zit ook een screenprotector op en die zit perfect recht en zonder luchtbelletjes, perfecte kwaliteit! De gebruikssporen vallen ook echt heel goed mee, die zou ik er zelf op een nieuwe ook snel hebben.
heb 4 maanden geleden een iphone besteld via proximus en is nooit gekomen, de factuur wel. Heb vervolgens Xs bij Mobico besteld en die was er de dag erna, Ik kan het niet geloven !
Binnen de 24 uur was het in mijn bezit. Nu twee dagen foutloos in gebruik. Zonder één spoor van eventueel gebruik. Werkt veel sneller en met veel meer mogelijkheden als mijn oud toestel. Volledig tevreden met deze aankoop. Ik kan het aan iedereen aanbevelen om bij mobico aan te kopen.
Voor ons was Mobico onbekend. Maar wij zijn super tevreden over de aanschaf van de nieuwe mobiel. De telefoonnet er vlekkeloos uit. Hoesje en beschermfolie gratis meegeleverd. Voortaan altijd refurbished bij Mobico!
Had heel snel de telefoon binne en ziet er super netjes uit ben echt mega blij hier mee !
Al een paar maal aankopen gedaan via Mobico en altijd prima geholpen geweest, snelle levering. Deze keer waren er enkele problemen met het toestel, het duurde even voor ik het retour kon sturen maar nadien was de service opnieuw optimaal. Mijn volgende aankoop zal ik zeker en vast terug via Mobico doen. Wel een kleine tip zorg ervoor dat erop jullie website ergens duidelijk vermeld staat wat te doen bij een retour.....
Revue originale
Ik was super tevreden dat mijn gsm de dag nadien geleverd werd. Maar de service naverkoop is slecht, ik ben sinds maandag contact aan het opnemen met jullie diensten, want mijn gsm werkt maar 1 groot nadeel ik kan niet bellen of gebeld worden, de verbinding lukt wel, maar ik hoor niemand praten en aan de andere kant verstaan ze mij ook niet. Tot op heden en we zijn donderdag 4 dagen later en nog steeds geen reactie op mijn mail die ik sinds maandag dagelijks al gestuurd heb. Dus ik hoop via deze weg respons te krijgen of andere mensen te waarschuwen alvorens ze een gsm toestel via mobico aankopen. Let op mensen want na de aankoop is de service naverkoop ronduit slecht. Een gewaarschuwd persoon is er twee waard.
Vlotte bestelling en levering. Toestel werkt perfect . Vlotte installatie
Zoals beschreven, krijg je het artikel toegestuurd. Geen grappen.
Telefoon doet zeker aan verwachting! Snel en veilig geleverd. Goed en snelle service!
26 Databankweg
Amersfoort 3821 AL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.