Prima toestel voor een mooie prijs

De vorige keer bij Mobico een Iphone 7 gekocht in nieuwstaat en dat was hij ook in de originele Apple doos en was ook nieuw. Werkt nog steeds prima . Nu een blauwe XR 64 GB besteld en ook netjes op tijd geleverd volgens afspraak. Ook deze in nieuwstaat besteld alleen wat ik een beetje jammer vond is dat deze een batterij heeft met 92 % ik had verwacht dat deze ook 100% zou zijn. verder ziet deze eruit als nieuw geen krassen te zien rondom dus een mooi toestel. Deze had ik besteld voor mijn vrouw als cadeau misschien dat ik binnenkort er ook een voor mezelf ga bestellen wie weet

Teleurstellend

Telefoon kwam vol met krassen en deuken aan terwijl er stond lichte gebruikers sporen. Eerder ook besteld toen ging het wel goed.

Snel, goed geregeld, betrouwbaar

Ik heb een Iphone 11 pro max besteld en heeft het snel volgende dag gekregen.

simpel uitmuntend

gisteren een telefoon besteld en lag vanmorgen al op de mat. besteld als nieuw en is ook als nieuw. ook een hoesje en beschermlaag die er al op geplaatst is ontvangen.

prima toestel.

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe telefoon. Hij werkt prima. Ik zal niet meer twijfelen om nogmaals bij jullie een volgende aankoop te doen.

Super snel en top ook super blij met hoesje en bescherm glas !!

super

telefoon besteld,'volgende dag stip op tijd gearriveerd wat wil je nu nog meer!

snel, veilig en voordelig

Thuiswinkel Waarborg geeft vertrouwen.

Nette en snelle levering van Iphone 11

Goede en vlotte levering van bestelde iPhone, 's avonds rond 8 uur besteld, morgenvroeg rond 11 uur had ik hem in huis.

De telefoon kwam zoals ik verwachtte, netjes en goed zoals ik het wilde. Perfect met screenprotector en hoesje.

Snelle levering, prima telefoon en goede service

Zie boven

telefoon zag er zeer goed uit en ook de batterij capaciteit was op 99%.

De beste refurbish shop!

De beste marktprijs, Na 1.5 dag al geleverd, zonder gedoe en geen gebruikerssporen!

Zeer tevreden over de gehele transactie

Gisteren mijn IPhone XS besteld, vandaag op tijd afgeleverd. Toestel functioneert zoals verwacht. Zeer tevreden over het toestel en de verdere afhandeling. Top Mobico!

Mooie telefoon

Mooie telefoon, alleen beschermhlas zitten 2 grote krassen op. Erg jammer

Zeer goede kwaliteit

Zeer tevreden met het toestel, ik zou vrienden of fam dit zo aan raden

Snel bezorgt en goede prijs kwaliteit verhouding

Helaas niet de volgende dag in huis maar dat kan komen door de drukte rond om postNL verder zag de iPhone er netjes uit

Snelle service, telefoon in nieuwstaat

Snelle service! Binnen een dag had ik de telefoon in huis. De iPhone X ziet er als nieuw uit en ook de batterij conditie is nog helemaal goed! Dit is bij een eerdere refurbished telefoon bij andere aanbieder anders geweest waardoor ik vrij snel een nieuwe batterij moest plaatsen. Ben hier dus super blij mee!

Fantastisch!

Na positieve reacties te hebben gehoord over Mobico van van kennissen en vrienden, ook zelf besloten om een nieuwe telefoon aan te schaffen refurbished. iPhone 12 Pro Max besteld als nieuw en na 1 dag al binnen! Niet te onderscheiden van nieuw. Geen enkel krasje zichtbaar en batterijcapaciteit 98%. Zeer zeer tevreden en kan het iedereen aanraden!

Snelle levering en een hele mooie goede telefoon

Het bestellen ging heel makkelijk en duidelijk

Twee iphone 11 besteld en volgende dag kon ik er al van genieten

Genieten van mijn iPhone na bestelling. Gewoon goed en dat is leuk !

Snel geleverd top service :) :)

Snel geleverd zoals altijd

Zeer goed, een aanrader!

Ik kocht een toestel in nieuwstaat, absoluut niks op aan te merken, inderdaad als nieuw maar dan aan een hele aangename en aantrekkelijke prijs! Bestellen en leveren ging heel vlot, alles is heel netjes en goed verlopen, verpakt en verzorgd… alleen maar heel blij met mijn keuze en aankoop… dankjewel!

Prachtig toestel

Voor het eerst bij Mobico een refurbished telefoon gekocht (als nieuw). Deze is idd als nieuw te beschouwen. Mooi dat er tevens al een bescherming op en om de telefoon is bijgeleverd. Batterij heeft ook een 100% conditie. Mooie service en goed werk.

Snel en goede kwaliteit product!

Ik heb een telefoon besteld telefoon dag ernaa binnen en ziet er uit als nieuw! Ook de telefoon werkt als nieuw batterij kan ik 1,5 dag mee! Er blij mee!

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL