Snelle levering alleen product conditie interpretatie matig

Snelle levering alleen product conditie interpretatie matig. Heb telefoon iPhone 11 pro 256gb besteld. Snelle levering in nette doos. Status van bestelde toestel met lichte gebruikssporen. Hierop zouden bijna geen krassen op mogen zitten. Echter kan ik dat niet zeggen. Maar aan de rand zit gewoon gebroken/ gebarsten glas. Dit is gewoon duidelijk zichtbaar en had niet tot categorie lichte gebruikssporen mogen worden geclassificeerd.

Super, mooie toestellen voor prima prijzen

Inmiddels al twee iphones gekocht en prima ervaring. Snel geleverd, toestellen zien er nieuw uit (ook bestelt "Als nieuw"). Zou zo weer een kopen als het nodig is.

Top!!

Telefoon ziet er als nieuw uit, geen beschadigingen en snelle levering

Top, als omschreven

Telefoon snel geleverd Beschermglas al aangebracht Uitvoering en beschadigen als omschreven. Zeker voor herhaling vatbaar!

Prima telefoon voor een mooi prijsje!

De telefoon kwam super snel binnen en werd goed verpakt. Alles werkte ook hoe het zou moeten en de batterij was gewoon 100%. Het kleine min puntje: er zaten 2 diepere krassen in het scherm, wat niet zo mogen met de categorie “lichte gebruikssporen”. Verder waren de beschadigingen klein en vielen ze bijna niet op. Verder ben ik erg te vrede over de telefoon en de service van Mobico. Echt een aanrader!!

Gsm in perfecte staat

Ik kreeg mijn gsm in perfecte staat geleverd en na 2 werkdagen had ik hem al thuis! Top service!

Heel blij met mijn aankoop!

Ik heb een Iphone X besteld en deze is zo goed als nieuw je merkt echt geen verschil en het is meer als dubbel zo goedkoop!

Zeer tevreden met mijn Iphone 11 van Mobico

Mobico verpakte mijn nieuwe telefoon keurig. Lichte gebruikerssporen zijn zoals de omschrijving vermeld echt licht. Service door beschermhoes en screenprotector mee te leveren. Hoop veel plezier te hebben van mijn Iphone 11.

Voldoet aan de beschrijving.

Ontvangen in onberispelijke staat! Ben iphone nog aan t testen.

Precies wat ik ervan had gehoopt!!

Voor het eerst een refurbished telefoon gekocht en het overtrof mijn verwachtingen. Het was een snelle levering en de telefoon voldeed precies aan wat ik ervan verwachte. Helemaal top!

Werkt even goed als een nieuwe Iphone

Ik heb een Iphone 8 gekocht met lichte gebruikssporen. Van gebruikssporen is niets te merken en de Iphone 8 werkt als een nieuwe ! Bovendien krijg je er een oplader, screen protector en hoesje bij. Top kwaliteit en service !

Goede snelle service

Prima toestel, de gebruikssporen waren nauwelijks te onderscheiden. Ondanks de verwachte levertijd van 2-5 dagen, was hij na 1 dag al binnen en nu wel met alle beloofde extra's

Slecht

De telefoon heb ik ontvangen met een kapotte lader en verkeerde maat hoesje en screensaver. Nu begint de telefoon ook al kuren te krijgen. Hij valt zomaar ineens uit zonder waarschuwing over de batterij. Ook ondanks dat deze goed is opgeladen. Nu nog maar afwachten hoe dit wordt opgelost.

Geweldige site, laagste prijzen

Ben al jaren klant, altijd de beste prijzen en snelle service

Refurbished? Nieuw!

Ik heb een refurbished telefoon aangeschaft. Alleen het doosje was niet origineel. Een puntgave telefoon, erg blij mee.

Excellent

Product as described. Fast delivery.

Fantastische telfoon werkt goed en snel binnen gekregen

Goeie prijs voor deze telefoon werkt goed en en snelle levering

Iphone 7

Snel mijn Iphone 7 gekregen 2 dagen via post NL. Wel wat lichte beschadigingen op de achter kant tegen gekomen. Verder werkt de telefoon goed. Mooi hoesje + screen protector erbij voor niks. Dus top bedrijf.

Snel besteld en geleverd als nieuw is echt als nieuw

Bestellen simpel en snel, fijn dat er ook een schermprotector en hoesje bij zit en oplaad accessoires. Telefoon is in topconditie - als nieuw is ook echt als nieuw. Kom zo snel niet op een -punt.

3 x scheepsrecht

Daar dit de derde keer was dat ik een mobiele telefoon bij Mobico gekocht heb zal ik ditmaal een review achterlaten waarin ik het bedrijf bedank voor de vlotte levering van dit keer van een Apple iPhone XS die er net als vorige toestellen prima uitzag zoals beschreven in de website. Mocht ik er voor bekenden meer nodig hebben dan kom ik zeker terug.

Avond bestelt& was all in de ochten thuis TOPP SERVICE

Heel blij

Ik heb voor mijn dochter een iPhone 8 gekocht met lichte gebruikssporen Ik heb op meerdere sites wel eens een 2e hands telefoon gekocht, maar heel eerlijk is dit de eerste keer dat ik tevreden bent. De telefoon doet het goed en hij lijkt gewoon als nieuw. Dus een hele tevreden klant.

Alles was goed en lekker snel!

Ik heb as blij met de snelle levering en de goedkope prijs. Ik kreeg er zelfs alvast een hoesje en al gemonteerd beschermglas bij.

iPhone besteld volgende dag in huis zag er prima uit

Mijn gsm is in hele goede staat.

De gsm was op de geplande dag geleverd en was in goede staat.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL