kapotte Iphone

bij opstarten van de Iphone XS, blijkt het scherm niet te werken. Na indienen klacht keurig opgepakt door mobico en uiteindelijk goed opgelost door een nieuwe IPhone te leveren die wel goed voldoet.

Telefoon zo goed als nieuw

Telefoon gekocht die 'zo goed als nieuw' is bij Mobico. Na ontvanst verrast door de staat van de telefoon. Deze leek net nieuw uit de verpakking. Werkt perfect en ziet er ook nog eens perfect uit!

Niet geheel tevreden.

Een iPhone 11 Pro Max besteld, zag er op het eerste gezicht erg goed uit. Maar snel bleek de batterij vrij slecht en dat het geluid tijdens het bellen kapot was. Contact gehad met de klantenservice maar die leek het niet heel serieus te nemen. Ik moest de mobiel maar opsturen en dan zou er naar gekeken worden, de verzendkosten kan ik zelf betalen en mijn mobiel ben ik blijkbaar een tijdje kwijt. Het lijkt mij dat dit niet is hoe het hoort als er zo'n product wordt gekocht.

Ik ben heel erg blij met de telefoon

De telefoon werkt super goed, het is een enorme vooruitgang op mijn vorige telefoon en alles werkt naar behoren

Ben zeer tevreden. Mijn refurbished iPhone is als nieuw. Met gratis hoes een scherm protector bij geleverd. Qua levering: besteld en volgende dag in huis. Top.

Helemaal top

Ik heb de lila iPhone 11 (64gb) met zichtbare gebruikssporen besteld. Was erg benieuwd maar hoefde gelukkig niet lang te wachten want de volgende dag was de iPhone al in huis! De gebruikssporen zijn zeker aanwezig maar dat was natuurlijk te verwachten. Het is alleen op de behuizing, het beeld en de achterkant zagen er beide prima uit! Er werd ook een hoesje en screenprotector bijgeleverd!

Geweldige service

Veel websites met elkaar vergeleken en Mobico was de goedkoopste. Ik heb de iPhone 11 128 GB gekocht voor 514 euro in de conditie lichte gebruikssporen. Verwachte dat het sketchy zou zijn voor deze prijs maar de telefoon kwam de volgende dag in perfecte staat aan met één minuscuul krasje. Er zat al een screenprotector op en er werd een simcard pin, iPhone draadje en stekker bijgeleverd. Al met al ben ik er heel blij mee.

We zijn heel tevreden over de aankoop van iPhone X. We werden op de hoogte gebracht wanneer het toestel verzonden was. We werden op de hoogte gebracht wanneer het toestel ging geleverd worden. We hadden bij de aankoop van het toestel gekozen voor zichtbare schade. Maar toen we in het bezit waren van het toestel zag je enkel aan de rand van het toestel dat deze beetje afgesleten was, waarschijnlijk van in een broekzak te zitten, echt minimaal. Voor de rest geen schrammetje/krasje zichtbaar. Een mooie screenprotector lag erop dus konden we er direct mee aan de slag. Echt top!!! Is niet onze eerste keer dat we bij jullie een mooie iPhone aankopen dus ik kan het alleen maar aanraden.

Absolute aanrader!

Ik heb altijd fijne ervaringen gehad met Mobico. Dit is nu al de vierde keer dat ik mijn telefoon koop via deze site en ik ben nog steeds absoluut tevreden. Super snelle levering en producten zoals beschreven. Ik zal hier zeker nog eens bestellen!

Ruime keuze, snelle service

Ik bestelde meerdere (en verschillende types) refurbished iPhones. De keuze was reuze, meer dan bij andere aanbieders is mijn indruk, zowel in types als in bijvoorbeeld geheugen. De bestelling werd conform afspraak geleverd.

***** super snelle levering, mooie telefoon !

Goede ervaring, super snelle levering, mooie en goede telefoon ! Geen negatieve punten !

Perfecte telefoon volledig volgens de opgave

De telefoon voldeed helemaal aan de kwaliteit zoals was aangegeven. Keurig afgeleverd in een mooi doosje met alle accessoires. Keurig!

Wat een snelle verzending en perfecte nieuwe telefoon! Super blij mee! Mooie foto's maken van ons zoontje is nu kinderspel.

Snelle levering maar product niet naar wens

Vandaag besteld, morgen in huis maar de beschrijving op de site kwam niet overeen met het gekregen product. Telefoon moest zonder schade en in nieuwstaat aankomen maar kwam aan met krassen op het apple logo aan de achterkant van de telefoon. Ook klantenservice is niet te bereiken door ongeldig telefoonnummer en mails worden niet of niet snel beantwoord.

Verkeerde telefoon ontvangen

Ik heb de telefoon van een naamgenoot gekregen, en moet wachten tot maandag om te kunnen bellen met mobico om mijn telefoon te ontvangen

Good! Easy! I am left HAPPY!!

Never thought I would buy a refurbished phone, but Mobico made this EASY! Brilliant reviews! Good and super quick service! Quick reply from customer service! I am happy!! THANK YOU!!

Geen snelle levering

Ik wacht nu al 5 dagen op mijn telefoon. Zondag en maandag bezorgen ze niet dus als ik geluk heb heb ik hem na iets meer dan een week in huis. Terwijl ik constant lees over snelle levering. Mijn orderstatus staat constant op “in behandeling”

Hoogste prijs betaald, minst optimale accu gekregen

Voor het toestel die ik “Als nieuw” kocht had ik wel echt geen geluk let de batterij die ze me gaven. Batterijconditie is nog maar 85%. ik moest hem al 2 keer opladen en heb hem 4 uur…

Goede en snelle service

Ik heb een iPhone XS besteld, die de volgende dag al werd bezorgd. Er was een probleempje met het scherm, maar ik kon gelijk een retour formulier invullen zodat Mobico het kon oplossen.

Uitstekende service

Snelle verzendservice, keurig verpakt. Product voldoet 100% aan mijn verwachtingen. Erg fijne telefoon. Ik kan Mobico zeker aanraden.

Zeer goed!

Om eerlijk te zijn betwijfelde ik in het begin refurbished telefonen, maar nu die is aangekomen ben ik zeer blij met mijn aankoop. Ik heb hem in de staat "als nieuw" gekocht en die kwam ook in die staat aan. Zeker een aanrader.

Goede klantenservice en aftersales.

Ik heb op vrijdag 27-11-2021 bij jullie deze IPhone 7 besteld. Zaterdag 28-11-2021 is de IPhone geleverd met, helaas, een kapotte accu. Na telefonisch contact met de klantenservice het kapotte toestel gratis geretourneerd en binnen enkele dagen een ander toestel met een nieuwe accu ontvangen. Deze werkt perfect.

Mijn telefoon ziet er heel mooi uit.

Ik ben heel blij met mijn telefoon hij ziet er heel mooi uit. En hij was de volgende dag binnen. Zeker een aanrader.

Toestel in top staat Alles is naar wens ik heb de volgende dag mijn telefoon binnen gekregen ik ben er echt blij mee Dus voor de mensen die een goeie Telefoon zoeken aan een scherpe prijs bij mobico moet je zijn !

Doet wat het beschrijft

Mijn ervaring is positief. + Snelle levering + budget vriendelijk + Hoesje, oplader, screenprotector erbij. + duidelijke website. + Transparant + Professioneel + Nieuwstaat is nieuwstaat

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL