Goede telefoon, snelle levering

iPhone 11 gekocht, ziet er goed uit werkt prima voor een mooie prijs. Super snelle levering, echt de volgende dag al in huis

Snel, Sneller,Snelst

Sneller dan snel kan niet, binnen 18 uur geleverd! Chapeau

Toestel ziet er heel goed uit en snelle levering!

Heel fijn toestel die iPhone 8+. Mooie service door het sneller te leveren dan aangegeven en bovendien ziet de telefoon er fantastisch uit. Echt aan te raden bij iedereen!!

Het is een superservice

Het kwam binnen 2 dagen al binnen

Niet van nieuw te onderscheiden

Gekozen voor refurbished iphone SE 2020 "als nieuw". Niet één minimaal krasje te zien, dus wat mij betreft nieuw uit de doos. Enige puntje is de glazen schermprotector die aan de randen iets beter geplakt had kunnen worden, maar het stoort niet. Snelle service!

Prima IPhone voor een topprijs!

Snelle levering. iPhone ziet eruit en werkt zoals beloofd. Zeer tevreden over de service!

Erg tevreden

Ik heb in de loop der jaren verschillende iPhones besteld voor verschillende mensen in het gezin, ze leverden altijd de verwachte telefoon de volgende dag.

FANTASTISCH

Super goede telefoon in mega goede staat (had niet verwacht zo een telefoon te ontvangen). Hoesje en screenprotector + nieuwe oplader er bij. Meer dan tevreden en zou het iedereen aanraden! Het werd ook nog eens mega snel geleverd! Bestel hier! Je krijgt geen spijt !

Erg vlotjes

De bestelling ging vlotjes en kwam de volgende werkdag, net als aangegeven, toe. Telefoon en mooie staat en met extra hoesje en beschermglas. Dik in orde dus.

Perfect!

Snelle levering Keurige iPhone Helemaal conform afspraken nagekomen Zeer tevreden

Goede service, mooie telefoon.

Dit is mijn tweede telefoon via Mobico. Heb met mijn vorige 2 jaar gedaan en intensief gebruikt. Deze is nog steeds goed, maar de batterij heeft wel zijn beste tijd gehad. Omdat ik op reis ga wilde ik graag een nieuwe telefoon met een goede camera. Hierom de Iphone 11 PRO gekocht. Hij was er binnen een dag. Zat alleen wel een duidelijke kras op het scherm, maar hierover heb ik gemaild. Al met al een goede ervaring!

Fenomenale service

Ik was al langere tijd opzoek naar een nieuwe telefoon maar omdat ik de nieuwe iphones zo ontzettend duur vond en mijn vriend al eerder een goeie ervaring had bij mobico ben ik eens bij mobico gaan kijken. Na wat onderzoek heb ik de iphone 12 pro besteld. Hij kwam netjes volgens de richtlijnen binnen. Ik had gekozen voor een als nieuw model en dat is hij ook er is geen enkel gebruikersspoor te zien en je zou echt denken dat hij nieuw is. Super! Ik ben enorm blij met de service en producten van mobico zeker een aanrader als je een nieuwe telefoon wil maar niet te veel geld wil uitgeven of uit kan geven.

Een fijne ervaring

Via mobico een iPhone XS gekocht. Fijne website, de service met een gratis hoesje en screenprotector is ook super. De volgende dag had ik mijn telefoon binnen

Net product, geleverd met hoesje, screenprotector en lader.

Snel geleverd, product in Nieuwstaat is ook echt als nieuw. Enige minpuntje, product in nieuwstaat had 88% accu. Was fijn als die ook 100% was.

Snelle levering. iPhone en batterij capaciteit zijn als nieuw.

net prijs voor een gebruikte iphone

de prijs voor een gebruikt Iphone is reëel. de ontvangen telefoon was niet van nieuw te onderscheiden.

Toppie

Vlot kunnen bestellen, amper 15u later had ik ze al in huis. Duidelijke site met specificaties. Heel tevreden.

Voor niet al te veel geld een prefecte nieuwe telefoon!

iPhone XS ‘Als Nieuw’ besteld en zeer tevreden met deze bijna nieuwe iphone

De staat van de bestelde iPhone XS is boven verwachting. Geen enkel krasje en de batterij en uitstekende staat. De iPhone Xs zelf bevalt ook heel goed. De bestelling met Mobico ging prima, binnen een dag bezorgt. Zeer tevreden.

Super goeie telefoon

Ik heb een aantal dagen geleden mijn iPhone XS besteld en het bevalt nu al super goed! Ik heb mijn telefoon met “lichte gebruikssporen” besteld, maar er is geen schrammetje te zien :)

Snelle levering!

De dag erna heb ik mijn gsm al thuis gekregen !

Snelle levering & Staat Iphone is correct

Snelle levering en het is altijd even afwachten of de opgegeven staat van de iPhone overeenkomt met de werkelijkheid/onze verwachting in ons geval klopte dat. IPhone werkt goed en dat is samen met de soepele en snelle levering het belangrijkste voor ons. Installatie ging verre van soepel, liep iedere keer vast op Apple update. Hier kan Mobico wel wat meer betekenen door korte handleiding/ incl. voor gekomen problemen wat sturing te geven. Tevens is het hoesje van de IPhone van erg slechte kwaliteit, past niet goed en is nauwelijks dikker dan een paar lagen huishoudfolie.

Al meerdere keren bij Mobico besteld en krijg elke keer een goede telefoon waar ik zeker 3 jaar mee kan doen. Ik gebruik het apparaat niet intensief maar door de geleverde kwaliteit is aan lange levensduur geen probleem.

Geweldig!

Snelle levering. Het contact via mail verloopt prima! En een telefoon met lichte gebruik sporen gekocht. Hij ziet eruit al nieuw! Super service!

Goede telefoon, geen enkele krasjes. Alleen het bijgeleverde hoesje en screenprotector zijn niet voor een iphone 11

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL