Snel bezorgd fijne telefoon.

Super snelle bezorging s’avonds besteld volgende dag in huis! Dit is mijn 3e telefoon hier vandaan en altijd erg tevreden

Good

Fast delivery , the product was at great condition .

Refurbished iphone 8

vlotte levering product werkt zoals het hoort

Werkt niet volledig

Volumeknop - werkt niet

Alles prima

Product voldoet aan verwachting, snelle levering.

Prima werkende gsm

Op andere plaatsen een product gekocht en was niet altijd wat er van verwacht was.

de iPhone is zeer netjes afgeleverd

iphone is keurig afgeleverd nieuwstaat is ook echt nieuwstaat. ook netjes 2 jaar garantie!!!

Mega fijn

Iphone 11 besteld op donderdag avond en vrijdag avond was de telefoon al binnen! Telefoon ziet er helemaal uit als nieuw en tot zover ook nog geen problemen mee gehad.

Helemaal tevreden

Prima website Snelle levering Product zoals beschreven

iPhone XR

Snelle levering, toen ik hem binnen had gekregen en naar de camera kwaliteit ging en mijn beeld was alles heel erg ingezoomd en lelijk raar kwaliteit. Uiteindelijk hun een mail gestuurd en ze zijn heel erg onduidelijk. Wou graag een nieuwe of laten maken maar hun telefoon nummer werkt ook niet.

Prima product voor betere prijs

iPhone 12 mini gekocht en voldoet prima! Snelle levering ook

Mooi aanbod en snel geleverd!!

Snelle levering en prima toestel

Gisteren een iPhone x besteld vandaag geleverd. Het toestel zirt er prima uit en heeft enkel wat krasjes aan de zijkant. Zeer tevreden@

Helemaal top

Een iPhone XR besteld nieuwstaat, volgende dag keurig bezorgd. Toestel ook zeker in nieuwstaat. Heb eerder bij een ander bedrijf een refurbished telefoon besteld maar niet tevreden en geld terug gevraagd.

Goede snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering. Netjes de tijd aangegeven en goed verpakt. Product werkt goed.

Super snelle levering met een mooi product

Mooi product voor een goede prijs! Ook super snelle levering:)

Wat wil je nog meer

Nu dat ik voor het eerst een refurbished iPhone bij mobico heb aangeschaft, zie ik geen reden meer om ooit nog een gloednieuwe telefoon te kopen. Ik heb gekozen voor een “als nieuwe” telefoon en deze is werkelijk niet van nieuw te onderscheiden: krasvrij, 100% batterij conditie, helemaal top! Ik ben zeer tevreden over mijn koop en zal binnenkort—met de korting op de volgende aankoop—mijn moeder ook een nieuwe telefoon cadeau doen!

Heel blij ermee

Heel mooi precies zoals het wordt benoemd heel erg blij mee

Helemaal super dit!

Mooie ervaring. Goede prijzen, wat er verteld wordt op de site klopt, telefoon ziet er keurig uit. Zelfs een gratis hoesje en screenprotector erbij gekregen. Ook snelle levering, vandaag besteld morgen geleverd. Kortom; vlg keer weer via Mobico.

Prima toestel

Iphone 8 plus besteld, prima toestel, geheel krasvrij!! Mijn twijfels om bij deze webshop te bestellen zijn helemaal weg genomen en zal vaker hier terecht komen!!

Nog nooit eerder bij Mobico een Refurbished telefoon gekocht ik heb iPhone gekocht met de classificatie nieuwstaat een prachtig telefoon niet van nieuw te ondescheiden

Als nieuw voor een zeer scherpe prijs!

Voor onder de 300 euro een iPhone 8 plus die zo goed als nieuw is. Ik doe mijn gezin al jaren veel plezier met de aankopen via Mobico. Levering is snel en compleet en de telefoons zijn voorzien van een beschermfolie en zeer practisch hoesje. Ik ben zeer tevreden en denk dat Mobico de hoogste kwaliteit voor de beste prijs biedt.

Ik heb de iPhone 11 refurbished besteld bij Mobico met zichtbare gebruikssporen. Er zijn geen krassen op het scherm en ook geen tot amper op de behuizing. De batterij is in top staat en de qualiteit is uitstekend!

Binnen 4 dagen mijn nieuwe telefoon binnen. Ik nam de ‘zo goed als nieuw’ en hij zat helemaal in doos zonder krasjes of iets! Bedankt.

Heel blij met telefoon!

Precies wat de site omschrijf en wat ik had verwacht.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL