Snel en goed!

In de namiddag besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis, prima! Mijn iphone 8plus ziet er goed uit, mooi dat de hoes en sceenscherm er gratis bijgeleverd werd! Dank!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. De communicatie was ook duidelijk. Het product was ook zoals beschreven werd. Ik raad iedereen aan om ook hier een aankoop te doen.

Snelle levering, scherp geprijsd.

Top aankoop!

Super telefoon.

In perfecte staat ontvangen

Meteen gebruiksklaar en in perfecte staat. Helemaal blij mee!!

IPhone 8 gekocht. Niet van nieuw te onderscheiden. Wat een perfect bedrijf is dit.

TOP!

Super snelle ontvangst van mijn gsm, ik ben SUUUUPER blij!

Super goed

Top voor wat je betaald

Super snelle levering!

De volgende keer zal ik weer bij jullie bestellen! Telefoon ziet er top uit en werkt prima!

Mobico is Fantastico

Heel erg blij met mijn intussen 2 de aankoop bij Mobico Heel erg tevreden over de service en Kwaliteit van de producten. Zou zeggen ga zo door Mobico jullie zijn Fantastico

Als nieuw en werkt perfect!!

iphone XS MAX, super snelle levering van een perfect werkende iPhone die er gloednieuw uitziet voor een zeer scherpe prijs!!!

mooie telefoon

de Iphone werkt goed en ziet er goed uit geen beschadiging, en snelle levering.

Prettige afhandeling, snelle levering en op kwaliteit en optiek niets aan te merken

Als nieuw en supersnel geleverd.

Ik had niet verwacht dat ik zo'n mooie iphone kreeg, het leek alsof het een nieuwe was.

snel en gemakkelijk

goede kwaliteit en goede prijs ik ben heel tevreden

Goede, betaalbare Iphones

Ik heb afgelopen weekend een Als nieuwe IPhone Xs besteld bij Mobico nadat mijn vorige ervaring meer dan positief was en ook deze IPhone is beter dan ik had mogen verwachten voor dit bedrag. Batterijconditie staat op 100%, geen krasje of barstje te zien. De levering is snel en een hoesje en beschermlaagje zitten erbij. Kortom, erg tevreden!

Geweldig bedrijf!!!!

Vorige iPhone was kapot dusja snel opzoek naar iets anders , via internet op deze site terecht gekomen . In eerste instantie was ik sceptisch, vandaag besteld morgen in huis ??!? Maar goed gok gewaagd , enjahoor volgende dag keurig netjes geleverd met alle toebehoren. Blij verrast!! Daarbij hadden we een iPhone met lichte gebruikssporen uitgekozen hij is gewoon als nieuw!!!! Ik ben zeer zeer tevreden zal deze winkel zeker bij iedereen aanbevelen . Dikke 10+

Uitstekende en snelle levering, top toestel

Was mijn laatste Android telefoon zat en was wel eens in de stemming voor iets nieuws, dus toen het internet in gedoken op zoek naar een instapmodel van Apple en zodoende een refurbised iPhone 8 gekocht bij Mobico.nl en geen moment spijt van, niet alleen iOS bevalt super, de service en snelle levering van Monica.nl mogen ook genoemd worden! Al met al een aanrader

Mobico levert wat je mag verwachten

Het is inmiddels onze 4e iPhone die we bij mobico hebben gekocht. In alle gevallen snelle levering en de toestellen voldoen aan de beschrijving. Ook nog eens geleverd met een hoesje en beschermfolie op het glas. Top!

De iPhone is goed in orde, correcte kleur en alles in orde, ik ben heel tevreden!

goede, snelle en juiste levering, tegen concurrerende prijs

in 2018 al één aangeschaft bij Mobico en nu nog één van dezelfde kwalificatie en soort. De net ontvangen iPhone weer in zeer goede staat....als nieuw, maar lijkt echt nieuw. Capaciteit accu nu zelfs 100%

Hele goede telefoon

Ik kreeg men telefoon binnen helemaal compleet lader, beschermlaagje, hoesje. Ik ben er super blij mee en het bevalt me heel goed !

Eerste ervaringen goed

Na jaren bij een andere specialist in refurbished te hebben gekocht, vond ik Mobico die niet alleen goedkoper was, maar ook nog gratis een (doorzichtig siliconen) hoesje bij de refurbished iPhone leverde. De andere specialist is ondertussen hollend achteruitgegaan in hun klantenservice (helaas), dus daar koop ik in ieder geval voorlopig geen refurbished telefoons meer. Mobico is voor ons nu de eerste keuze. De telefoons voldoen tot nu toe aan de omschrijvingen, voor- en achterkant waren in prima staat. Let wel op dat bij een metalen rand (m.n. glimmend, glad metaal) de gebruikssporen wel duidelijk(er) zichtbaar kunnen zijn. In het gebruik van de telefoon heb je daar natuurlijk geen last van en een hoesje lost het ook al (deels) op. Prima prijs-kwaliteitverhouding bij Mobico, nu benieuwd of de klantenservice net zo goed is, mochten we die nodig hebben.

Goede en snelle service

Makkelijk en snel te bestellen. Snelle levertjes en goed geregeld

Iphone 8 als nieuw

Besteld en volgende dag geleverd via postnl; keurig. Ziet eruit als nieuw en accu heeft zelfs 100% maximale capaciteit. So far so good en mijn complimenten.

26 Databankweg

Amersfoort 3821 AL